Antikorupcijos dieną paminėjo būgnų garsais

Miestas

Jau tampa tradicija uostamiestyje gruodžio 9-ąją minėti Tarptautinę antikorupcijos dieną. Ją Valstybinė mokesčių inspekcija praneša pirmadienį paminėjusi kartu su Specialiųjų tyrimų tarnybos atstovais.

Klaipėdoje ta proga praeiviams buvo dalijami atšvaitai, kartu kviečiant juos būti pilietiškais savo valstybės šeimininkais, kurioje nebūtų vietos net ir menkiausioms korupcijos apraiškoms.

Pranešama, jog kaip ir pernai, prie dienos minėjimo triukšmingai prisidėjo Klaipėdos „Vyturio“ progimnazijos auklėtinių jaunųjų būgnininkų orkestras, praeiviams surengęs linksmą ir trankų koncertą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA, Svarbu

„MG Baltic“ byla: skirtos laisvės atėmimo bausmės (papildyta)

Apeliacinis teismas trečiadienį paskelbė keičiantis pirmos instancijos teismo sprendimą vadinamojoje „MG Baltic“ politinės korupcijos byloje. Anksčiau išteisinti buvęs koncerno „MG ...
2023-11-22
Skaityti daugiau

Nuomonės

Kaip ten su coliais ir centimetrais?

Dvi dienas Rumunijos vyriausybė kategoriškai neigė Ukrainos politikų pranešimus apie tai, kad mažiausiai vienas rusų paleistas „dronas-savižudis”, nutaikytas į Ukrainos ...
2023-09-07
Skaityti daugiau

ELTA

Apeliacinis teismas baigė nagrinėti „MG Baltic“ politinės korupcijos bylą

Apeliacinis teismas ketvirtadienį baigė nagrinėti vadinamąją „MG Baltic“ politinės korupcijos bylą, sprendimą planuojama paskelbti šių metų lapkritį. Ketvirtadienį vienam iš ...
2023-06-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This