Laisvės partijos akcija – ir Klaipėdos rajone

Politikų tribūna

Laisvės partija, dešimtyje šalies vietų pirmadienį surengė akciją, skirtą atkreipti dėmesį į rajonuose esančių kelių būklę, nepamiršo ir Klaipėdos rajono.

„Dovanojame premjerui namą Klaipėdos rajone. Labai reikia sutvarkyti kelią“, – rašoma plakate, su kuriuo fotografavosi partiečiai.

Laisvės partija atkreipia dėmesį, kad tuo metu, kai Lietuvos regionuose yra daugiau nei 39 tūkst. neasfaltuotų kelių, Susisiekimo ministerija „slapta pinigų paskiria būtent premjero kelio remontui”.

„Laisvės partija šia akcija siekia parodyti, jog sovietmetį menančios nomenklatūrinės tradicijos yra netoleruotinos ir valstybės biudžeto pinigai turi būti skirti ten, kur jų labiausiai reikia”, – rašoma partijos pranešime.

8 Comments

  1. Martynas Vainorius

    Gerbiamieji komentatoriai, jei nepastebėjote, tai ši informacija paskelbta rubrikoje „Politikų tribūna”, kuri yra skirta visiems Klaipėdos ir Vakarų Lietuvos politikams – nepaisant jų požiūrių, orientacijos ar kokių nors dar ypatybių. Ir skirtingai nei kitos žiniasklaidos priemones, mes skelbiame visus jų pasisakymus ar pranešimus, kuriuos gauname, kol neprasideda kokia nors rinkiminė kampanija. Pasikartosiu nežinau jau kurį kartą – ateikite su politiku, verslininku ar bet kuriuo kitu eiliniu piliečiu, kuris nusipirko „Atviroje Klaipėdoje” publikaciją (išskyrus paskelbtas rinkimų kampanijos metu pagal VRK deklaruotus įkainius) arba susimokėjo, kad kuri nors nepasirodytų, ir aš jums abiem perleisiu savo viešosios įstaigos dalį.

    Reply
  2. miestietis

    Maniau, kad Atvira Klaipėda, labai objektyvus, visas miesto negeroves viešinantis internetinis portalas, pasirodo , kad labai klydau. Niekas negali atsispirti turtingiesiems.

    Reply
  3. Anonimus

    Vaje tau, Tomas Mataitis iš KRAC o!!! jau nebe aktyvus Liberalų sąjūdžio narys? Kas privertė pakeisti partijas? Mero komanda? Suprantama, supratama KRACas gerai maitina, o ir darbo nedaug.
    Patys tie, kuriems rūpi skaidrumas. O gal išeikite su šūkiu apie skaidrumą ir KRACo viešuosius pirkimus, automobilius ekstra klasės, mobilius telefonus ir kompiuterius šeimoms, komandiruotes į Italiją ir Gruziją apie šiukšlių reikalus ar apie užkeltas namų administravimo kainas?

    Reply
  4. Anonimas

    Jeigu tai užsakyta publikacija, tai ir reiktų pažymėti. O jeigu ne, tada tenka labai nusivilti šiuo skaidrumą deklaruojančiu portalu.

    Reply
  5. Anonimas

    Ar visų partijų žaidimus aprašinės „Atvira Klaipėda”? Neskaniai atrodo…

    Reply
    • Elena

      Ir aš nemaloniai pasijutau …

  6. Klaipediete

    Patys tie svenciausieji ?

    Reply
    • Manau

      jeigu reikės, tokie dar ne kartą išvers savo skūrą. Esant reikalui gali ir pilotkę su raudona žvaigžde užsidėt..Nieko tokio.:D)Laisve gejams!

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Baigta Baltijos pr. žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog baigti Baltijos pr., Šilutės pl. ir Vilniaus pl. žiedinės sankryžos rekonstrukcijos darbai. Šiuo metu rengiama techninė ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Regionas

Pasodino per 13 000 medelių

Bendradarbiaudami su Valstybinių miškų urėdija (VMU) daugiau nei 200 SBA grupės darbuotojų šeštadienį Norkaičių girininkijoje, Klaipėdos rajone, 3,4 hektaruose ploto ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos kapinės sparčiai plečiasi tik popierių šūsnyje

Pasirašyta nauja sutartis dėl Klaipėdos miesto kapinių plėtros galimybių studijos papildymo naujomis galimomis teritorijomis. Už 10 tūkst. eurų bus koreguojama ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This