Keis Melnragės tako apšvietimą

Miestas

Uostamiesčio savivaldybė sureagavo į  „Atviros Klaipėdos” skaitytojo pastebėjimą ir nurodė rangovui tvarkyti apšvietimą pėsčiųjų ir dviračių take Melnragė – Giruliai.

Skaitytojo nuotr.

„Dalis šviestuvų jau šviečia, tačiau kyla klausimas ar toks buvo sumanymas. Šviestuvai take šviečia netolygiai, „zebru”. O juk visam take galioja vienodas apšvietos reikalavimas. Toks įspūdis, kad netyčia montuotojai sumaišė šviestuvo galvos pasukimo kampą. Jis turėtų būti +- 90 laipsnių. Ar ne?”, – teiravosi mūsų skaitytojas Justas.

Persiuntus jo padarytą nuotrauką ir klausimą savivaldybės administracijai Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas patikino, kad taip neturi būti ir Girulių plento (buvusią Pamario gatvę) rekonstravusio bei šį taką įrenginėjusio rangovo „YIT Lietuva“ specialistai jau pradėjo tvarkyti apšvietimą.

Gatvės rekonstrukcijos projektas atsiėjo 6,059 mln. eurų.

3 Comments

  1. Linas

    Kodėl naujo dviračių tako spalva ne ruda? Tvarkykit taką i Juodkrantę…Gėda!

    Reply
  2. Komentaras

    Siūlau atkreipti dėmesį ir į tai, kad šiame naujai sutvarkytame kelio ruože palikta ir nesutvarkyta pakelių aplinka, t. y. palikti šabakštynai, neapželdinta veja. Nejaugi pagal galiojančią tvarką to daryti nepriklauso…? ? Tuo metu kaimynė Lenkija, tvarkydama kelius, pakeles apželdina ne tik žole, bet ir kitais želdiniais, pvz., krūmais ar medžiais.

    Reply
    • Se

      Su Lenkija mums nėra ko lygintis, nes Lenkija keliais pradeda lygintis su Vokietija. Kai kas sako, kad ir vokiečius jau lenkia.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Hermano Zudermano gimnazija sulauks kapitalinio remonto

Klaipėdos savivaldybė paskelbė Hermano Zudermano gimnazijos pastato kapitalinio remonto darbų viešojo pirkimo konkursą. Rangovų pasiūlymų tikimasi sulaukti per mėnesį, o ...
2024-01-24
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Nežinioje užšalo dubliuojančios gatvės tiesimas

Greta Liepojos gatvės tiesiamos dar vienos – dubliuojančios gatvės – darbai eilinį kartą nutrūko. Kada jie bus atnaujinti – nežinia. ...
2023-11-28
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Teatro aikštėje pradėjo įrenginėti čiuožyklą

Penktadienį Klaipėdos teatro aikštėje pradėti parengiamieji ledo čiuožyklos darbai. Visą šventinį gruodį klaipėdiečius ir miesto svečius džiugins ir Klaipėdos Kalėdų ...
2023-11-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This