Naujojoje „Senukų” parduotuvėje įdarbins beveik 100 žmonių

Verslas

2020-ųjų sausį uostamiestyje, ties Liepų gatvės ir Šiaurės prospektu pastatyme prekybos centre naują parduotuvę atidarysianti bendrovė „Kesko Senukai Lithuania“ skelbia sukursianti beveik 100 naujų darbo vietų.

Išplatintame pranešime spaudai įmonės darbuotojų paieškos ir atrankos grupės vadovė Rima Juškienė tvirtina, jog ieškant darbuotojų, nebeužtenka kalbėti tik apie įprastas vertes, kurias darbuotojui teikia darbdavys ar naudotis tik standartinėmis darbo skelbimų svetainių paslaugomis.

„Darbo rinka keičiasi sparčiai, ir kas viliodavo darbuotojus prieš kelis metus, dabar jau tapę norma. Laiku mokamas atlyginimas, visų darbui reikalingų priemonių suteikimas, karjeros galimybės, motyvaciniai priedai už pasiektus rezultatus – tai jau standartinis naudų paketas, kurį siūlydamas darbdavys mažai kuo išsiskiria. Atsižvelgiant į rinkos poreikius, įmonė daug dėmesio skiria darbuotojų motyvacijai, bendruomeniškumo jausmo ugdymui ir kitų papildomų verčių darbuotojams kūrimui. Sėkmės susilaukia darbuotojams sudaromos ugdymo programos, galimybė darbą derinti su studijomis, specialios nuolaidos „Senukuose“ esančioms prekėms bei partnerių paslaugoms“, – pranešime cituojama R. Juškienė.

Anot jos, ieškant komandos naujam „Senukų“ prekybos centrui Klaipėdoje buvo pasitelkta daugybė skirtingų komunikacijos kanalų: be tradiciniais tapusių paieškos būdų, naudotasi ir socialiniais tinklais, mobiliosiomis aplikacijomis, reklaminiais skydeliais portaluose, darbo skelbimų tinklalapiais.

Pasak vadovės, vyresnio amžiaus žmonės labiau reaguoja į darbo pasiūlymus laikraščiuose, studentai dažniau pasiekiami per darbo skelbimus socialiniuose tinkluose ar mobiliųjų aplikacijų pagalba.

„Stebime tendenciją, kad žymiai daugiau dėmesio sulaukia išskirtiniai darbo skelbimai, kurie turi idėją, originalesnį turinį ir draugiškumu bei šiluma spinduliuojantį kvietimą prisijungti prie komandos. Darbdavio bandymas užmegzti artimą ryšį su potencialiu darbuotoju tampa vis aktualesnis ir paveikesnis. Būtent tokio tipo komunikaciją ir pasitelkėme ieškodami darbuotojų Klaipėdoje“, – teigia R. Juškienė.

Anot jos, įmonė kryptingai dirba tam, kad paneigtų klaidingus su klientų aptarnavimo sektoriumi susijusius stereotipus.

„Vertiname darbuotojus, nuolat rodančius iniciatyvą, greitai besimokančius ir pasiūlančius sprendimus netikėtose situacijose – tokiems žmonėms mes visada siūlome karjeros augimo galimybes. Tai patvirtina ir daugybė įmonės darbuotojų sėkmės istorijų“, – tikina „Kesko Senukai Lithuania“ atstovė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Teismai: vandens skaitikliai nupirkti tinkamai

Dviejų instancijų teismai „nusodino” Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT) iniciatyvą nubausti uostamiesčio savivaldybės kontroliuojamos AB „Klaipėdos vanduo” darbuotojus dėl esą pažeidžiant įstatymus ...
2019-08-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Svarbu, Verslas

Pradėjo statyti didžiulį prekybos centrą

Klaipėdoje, ties Liepų gatvės ir Šiaurės prospekto sankryža, UAB "Liepų projektai" pradėjo statyti apie 21 000 kv. ploto prekybos centrą, kuriame įsikurs prekybos tinklo "Maxima" parduotuvė. Vizualizacija skelbia, kad čia veiks ir prekybos tinklo "Senukai" parduotuvė. 
2019-03-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This