Čiuožykla Teatro aikštėje veiks iki vasario vidurio

Miestas

Džiugi žinia miestiečiams ir uostamiesčio svečiams: atvira ledo čiuožykla Teatro aikštėje veiks ilgiau nei planuota, jos darbas pratęstas iki pat Šviesų festivalio pabaigos – vasario 16 d.

Čiuožykla darbo dienomis veiks nuo 12 iki 22 val., o penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais – nuo 10 iki 22 val. Organizatorių nuotr.

Organizatoriai skelbia, jog nepaisant rudeniškai lietingų ir vėjuotų orų, pagrindinis miesto kalėdinių-naujametinių renginių akcentas – atvira ledo čiuožykla mieste sulaukė didžiulio populiarumo. Skaičiuojama, kad vidutiniškai šioje dirbtinai sukurtoje žiemos oazėje per dieną apsilanko iki 250 žmonių, nebijančių net valandą pastovėti eilėje belaukiant pačiūžų.

Ant čiuožyklos ledo pirmąjį mėnesį vyko linksmos diskotekos, ledą išbandė jaunieji dailiojo čiuožimo entuziastai, ledo ritulininkai ir net rankininkai. Pramogos organizatoriai – „Klaipėdos švenčių“ komanda – džiaugiasi, kad čiuožykla senamiesčiui įkvėpė gyvybės ir geros nuotaikos. Drauge su Klaipėdos senamiesčio verslininkais kreiptasi į miesto savivaldybės vadovus pratęsti čiuožyklos veiklą.

„Šventinis pramogautojų čiuožykloje šurmulys išties pagyvino senamiestį, o Teatro aikštėje nusidriekusios norinčiųjų pačiuožinėti eilės patvirtino, kad šis projektas pasiteisino, todėl Savivaldybė nusprendė pratęsti čiuožyklos veiklą iki Šviesų festivalio pabaigos – vasario 16-osios“, – pranešime spaudai cituojamas Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Andrius Dobranskis. Jis pažymėjo, kad atsižvelgiant į senamiesčio
gyventojų pageidavimus čiuožyklos darbo laikas bus šiek tiek trumpesnis nei šventiniu laikotarpiu – iki 22 val.

Čiuožykla darbo dienomis veiks nuo 12 iki 22 val., o penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais – nuo 10 iki 22 val. Čiuožimo seanso su savomis pačiūžomis kaina – 1 euras, o čiuožimo seanso su čiuožykloje nuomotomis pačiūžomis kaina – 4 eurai, vaikams – 2 eurai.

Visą šį laikotarpį Teatro aikštėje veiks ir prekybiniai nameliai. Šviesą ir jaukumą kurs girliandų gijos bei toršerais virtę 6 ožekšnių krūmai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Dėl įgaliojimų merui susikirto Klaipėdos valdančiosios frakcijos

Bene pirmą kartą šios kadencijos Klaipėdos miesto tarybos valdančių frakcijų nuomonės balsuojant ženkliai išsiskyrė: dalis valdančiųjų nepalaikė mero Arvydo Vaitkaus ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos konservatorių spindesys ir skurdas*

Mūsų miestelio konservatorių spindesys, tiesą sakant, yra apgailėtinas, – sako garsus politologijos profesorius Spyglys. Nes dauguma neva opozicinės Tėvynės sąjungos ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

Regionas

Tarpukario kretingiškių sporto pramogos

Nuo senų laikų kretingiškiai suprato, kad sportas – ne tik sveikata, bet ir puikus būdas laisvalaikiui leisti. Mus pasiekusiose tarpukario ...
2024-02-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This