Žvejus ragina registruotis į Stintų šventę

Regionas

Šventę „Palangos stinta“  šiemet vasario 7-9 dienomis rengianti kurorto savivaldybė primena, kad jos metu vėl vyks stintų meškeriojimo varžybos.

Jose ant jūros tilto dalyvauti gali visi norintieji, jei tik suburia dviejų žmonių komandą, pasirūpina tinkamomis meškerėmis bei užsiregistruoja. Komanda žvejoja su dviem meškerėmis iki 5 kabliukų sistema (atsarginių meškerių skaičius neribojamas), masalą žvejai pasirenka savo nuožiūra. Varžybų startinio mokesčio nėra. Už kiekvieną pagautos stintos gramą komanda gaus 10 taškų, kitos žuvies gramas vertinamas 1 tašku. Varžybų nugalėtoja bus skelbiama komanda, surinkusi daugiausiai taškų.

Apdovanojimų šiais metais sulauks ne tik pirmų trijų vietų laimėtojai, jauniausias bei vyriausias stintų meškeriojimo varžybų dalyvis, bet ir stilingiausia komanda – organizatoriai, pastebėję, kad kasmet vis daugiau varžybų dalyvių specialiai šiam įvykiui ypatingai rūpinasi komandos apranga, nusprendė šias pastangas įvertinti.

„Pastebėjome, kad šeimyninės komandos dalyvavimas Stintų meškeriojimo tampa netgi moterų dovana savo sutuoktiniams gimimo dienos proga – moterys savo iniciatyva registruoja save bei vyrą varžyboms. Tai džiugina“, – pranešime spaudai cituojamas vienas iš Stintų šventės organizatorių Nerijus Stasiulis.

Norintieji dalyvauti vasario 8 d. vyksiančiose Stintų meškeriojimo varžybose turi registruotis nurodydami komandos pavadinimą, jos narių vardus, pavardes, amžių ir miestas iš kur atvyks. Registracijos duomenis reikia siųsti el. paštu stintumeskeriojimovarzybos@gmail.com .

Registracija taip pat vyks ir varžybų dieną, nuo 8 iki 8.45 val. Jūratės ir Kastyčio skvere. Varžybos vyks nuo 9 iki 12 val., nugalėtojų apdovanojimai – 12.30 val. Jūratės ir Kastyčio skvere įrengtoje scenoje.

Ant tilto gali sutilpti ne daugiau kaip 35 komandos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai išgelbėjo ir užstrigusį katiną, ir lifte įkalintą žmogų

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad antradienio rytą jo pareigūnams teko gelbėti Klaipėdoje, viename Šilutės plento daugiabutyje, prie įėjimo ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Prasčiausia COVID-19 situacija - Palangoje

Valstybės duomenų agentūra praneša, kad pirmadienį Lietuvoje buvo patvirtinti 38 nauji susirgimai COVID-19 infekcija (devyni žmonės susirgo antrą kartą, du ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Regionas

Kviečia į naktinį žygį kuršių praeities labirintais

Palangos Jono Šliūpo muziejus tęsia renginių, aktualizuojančių kuršių kultūros palikimą, ciklą, kuris skirtas šiuo metu veikiančiai vieno eksponato parodai „Subtili ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This