„Neptūnas-Akvaservis“ nepasigailėjo „Perlo”

Sportas

Nuo rungtynių pradžios dominavę Klaipėdos „Neptūno-Akvaservio“ krepšininkai ketvirtadienio vakarą namie iškovojo užtikrintą pergalę prieš Vilniaus „Perlą“ rezultatu 76:56 (26:19, 22:8, 17:10, 11:19).

bcneptunas.lt nuotr.

Rungtynes geriau pradėjo svečiai iš Vilniaus, kurie surengė 6:0 atkarpą. Tačiau Tomo Gaidamavičiaus auklėtiniai nepasimetė ir spurtavo 10:2 (10:8). „Neptūnas-Akvaservis“ pratęsė sėkmingą atkarpą, o po Mato Vaitkaus taškų greitoje atakoje, „Perlo“ strategas Edvinas Justa buvo priverstas prašyti minutės pertraukėlės (20:12). Po minutės pertraukėlės svečiai surengė kelias sėkmingas atakas, o per dvi minutes sugebėjo pelnyti 7 taškus, tačiau paskutinį žodį pirmajame kėlinyje tarė Lukas Kreišmontas, pataikęs fantastišką tritaškį metimą nuo vidurio linijos (26:19).

Antrajame ketvirtyje klaipėdiečiai įjungė aukštesnę pavarą. Komandinio žaidimo dėka, šeimininkai jau antrajame kėlinyje įgijo 15-os taškų persvarą (42:27). Klaipėdos komanda, o tiksliau Dovydas Romančenko užsidegė nuo trijų taškų distancijos. Pataikęs du tolimus metimus iš eilės varė į neviltį „Perlo“ ekipą (48:27).

Po ilgosios pertraukos apsukų nemažinę „Neptūno-Akvaservio“ žaidėjai didino pranašumą. Į gilią duobę kritę svečiai iš Vilniaus niekaip nesugebėjo surengti pastebimesnio spurto, kuris leistų grįžti į rungtynes. Aukštesnę pavarą gynyboje įjungę klaipėdiečiai svečiams leido įmesti tik 10 taškų trečiajame kėlinyje, o patys prieš lemiamą ketvirtį įgijo rekordinę, 28 taškų persvarą (65:37).

Ketvirtasis kėlinys šiose rungtynėse tapo tik formalumu, abiejų komandų treneriai į aikštę leido mažiau rungtyniaujančius krepšininkus. Vis dėlto vilniečiai nebuvo linkę pasiduoti ir deficitą mažino, tačiau jis buvo per didelis, kad „Perlas“ sugebėtų laimėti.

Kitas rungtynes klaipėdiečiai žais šeštadienį išvykoje su Palangos „Kuršiais”.

STATISTIKA

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“: Klaidas Metrikis 16, Dovydas Romančenko 13 (5 atk. kam), Herkus Kumpys 13, Vytautas Šarakauskas 10 (6 atk.kam).

Vilniaus „Perlas“: Ąžuolas Tubelis 19 (8 atk.kam), Simas Jarumbauskas 8 (12 atk.kam).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas-Akvaservis“ nusileido „Šilutei“

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ ketvirtadienio vakarą namuose rezultatu 83:94 (17:25, 27:22, 22:22, 17:25) nusileido „Šilutei“. Rungtynių pradžioje komandoms nepavyko susikurti pranašumo, bet ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Sportas

Sirgalių palaikomas „Neptūnas-Akvaservis“ pasiekė ketvirtą pergalę iš eilės

Klaidas Metrikis sužaidė vienas geriausių karjeros rungtynių „7bet-NKL“, o jo vedamas Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“(11-25) iškovojo ketvirtąją pergalę paeiliui. Uostamiesčio krepšininkai šeštadienį ...
2024-02-24
Skaityti daugiau

Sportas

Dublerių mūšyje – 17 taškų skirtumą nubraukusio „Neptūno-Akvaservis“ triumfas sostinėje

Svarbią pergalę „7bet-NKL“ sezone į savo sąskaitą įsirašė Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“. Aštuoniese žaidusi uostamiesčio ekipa šeštadienį išvykoje 89:88 (23:29, 22:26, 28:20, ...
2024-02-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This