Lengvaatlečiai veteranai sėkmingai varžėsi Minske

Sportas

Sausio 25 dieną Minske vykusiame VIII atvirame Baltarusijos veteranų čempionate bei I tarptautiniame komandiniame turnyre „Minsk Masters Cup“ tarp 13 šalių sportininkų buvo ir nemaža lietuvių komanda, kurios nariais tapo Klaipėdos miesto sporto klubo “Ąžuolas” veteranai Genovaitė Avižonienė, Lina Zaniauskienė, Vytautas Milius, Vytautas Zaniauskas ir Mantas Semčenko.

Vytautas Zaniauskas (antras iš kairės) su varžovais.

Jau antrose varžybose iš eilės absoliučiu nugalėtoju tapo šuolininkas į aukštį Vytautas Milius, peršokęs 1,55 m. Jis varžėsi 65-69 metų amžiaus grupėje.

Praėjusių metų Europos čempionas dešimtkovės rungtyje Vytautas Zaniauskas šuolio į tolį rungtyje savo amžiaus grupėje (55-59) buvo pirmas – 4,93 m, o nustūmęs rutulį 11,02 m užėmė trečią vietą ir buvo ketvirtas 60 m bėgimo rungtyje – 8,23 s.

2019 metų pasaulio čempionato sidabrinis prizininkas 60 m rungtyje Mantas Semčenko savo amžiaus grupėje (35-39) buvo pirmas – 7 s. Pirma buvo ir Genovaitė Avižonienė (65-69), peršokusi į aukštį 1,05 m. O daugiakovininkė Lina Zaniauskienė (55-59), pasiekusi asmeninį rekordą 1,35 m šuolio į aukštį rungtyje, buvo antra.

„Minsk Masters Cup“ komandines varžybas laimėjo Rusijos „ANA Felix“ komanda (17200), antroje vietoje – Lietuva (16751), trečioje – Latvija (15912). Pagal varžybų nuostatus į komandinę užskaitą buvo skaičiuojami 10 geriausių vyrų ir penki moterų rezultatai. Trečdalį šių taškų pelnė klaipėdiečiai – Vytautas Zaniauskas 2130, Vytautas Milius 1287, Mantas Semčenko 1147  ir Lina Zaniauskienė – 1180.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Minskas, Astana – lygiuok, ramiai!

Po Ukrainos kariuomenės bepiločių orlaivių (dronų) atakų prieš stambias Rusijos naftos perdirbimo įmones (refinerijas) europinėje šalies dalyje, pasekmės, atrodo, yra ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

ELTA

Siūloma pratęsti draudimą retransliuoti rusiškus ir baltarusiškus TV kanalus

Vyriausybė pritaria siūlymui pratęsti draudimą retransliuoti Rusijos ir Baltarusijos kanalų programas. Šiuo metu numatyta, kad pastarasis ribojimas galioja iki 2024 ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Maja Tarachovskaja: „Mėgėjų teatrai turi savo sielą"

60-metė Maja Tarachovskaja – Klaipėdos žydų teatro „Šatil” įkūrėja, dramaturgė ir aktorė. Išvertus iš ivrito „Šatil” reiškia „Daigas, ūglys”. Tai ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This