Ilgos profesoriaus rankos prieš jaunatvišką maksimalizmą*

Spyglys

Spyglys
2020-01-31

Komentarų: 23

Spyglys ketvirtadienį buvo liudininkas įvykio, kuris akivaizdžiai parodė, kas yra vienas stipriausių mūsų miestelio galios centrų.

Vos pradėjo žiotis neseniai iškeptas konservatorius Audrius Petrošius kalbėti apie tai, kad situacija beveik keturis dešimtmečius Klaipėdos universitetinei ligoninei vadovaujančio profesoriaus Vinso Janušonio valdose primena Šiaurės Korėją, pyst ir dingo tiesioginės miesto Tarybos posėdžio transliacijos garsas. Ir neatsirado jis visos A. Petrošiaus kalbos metu.

Visgi tas pacanas irgi, matyt, ne iš kelmo spirtas. Gana greit susiorganizavo garso įrašą, kurio dar nebuvo spėjusi ištikti panaši technologinė nelaimė, ir sukombinavęs su begarsiu kinu, paleido po interneto platybes, kuriose kombinuotasis įrašas gerina žiūrimumo rekordus.

Tad Spyglys mano, jog artimiausiu metu tikriausiai reikia nusipirkti popkorno ir stebėti kas ką prispaus po padu – ar Kim Ir Janušonis, ar jaunasis konservatorius su visa savo frakcija.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose. 

23 Comments

  1. Zenonas

    Būtent tokie vadovai, kaip V Janušonis ir yra sveikatos sistemos progreso stabdys. Jiems nesvarbu nei medicinos darbuotojų, nei ligonių interesai. Jiems svarbiausia asmeninis interesas. Labai gaila, kad prie to prisideda ir Klaipėdos m Meras V. Grubliauskas. Kaip galima suprasti, V. Janušoniui pritaria ir dabartinė savivaldybės Sveikatos Skyriaus vadovė Perminienė, klaidindama visuomenę, kad prieš ligoninių sujungimą parašus renka Jūrininkų ligoninė. Tai gryna netiesa. Parašus renka Universitetinė ligoninė inicijavus V. Janušoniui, taip pat Vaikų ligoninėje inicijavus vyr. gyd. V. Žalimui. Tokiai sveikatos reformai Klaipėdoje labai priešinasi būtent Klaipėdos savivaldybė.
    Sakyčiau, tai nusikalstama veikla prieš ligonius.

    Reply
    • Močiutė

      ?

  2. Algis

    Šaunuolis Audrius Petrošius, kad pagaliau viešai prabilo apie KUL vadovo diktatorišką elgesį. Šio vadovo tokį elgesį labai gerai žino medicinos darbuotojai, kurie dirbo šioje ligoninėje. Gydytojai, kurie aprašė padėtį šioje ligoninėje, parašė gryną tiesą, nėra nei žodžio netiesos. Aišku, šis vadovas tūri savo klapčiukų komandą, kurie mirdami gins savo šeimininką, nes jiems suteiktos geresnės darbo sąlygos, geresnis apmokėjimas. Gaila, kad savivaldybės taryboje taip pat yra tokių klapčiukų. Jeigu savivaldybės taryboje būtu daugiau tokių asmenų kaip Audrius Petrošius, padėtis Klaipėdos gydymo įstaigose būtu kita. Reikia tik sveikinti A. Petrošių.

    Reply
  3. Ar

    Čia ta pati politinė prostitutė, maršrutininkas apie korėją prašneko? ten gi smegenų nulis. Tai kas jį cituoja irgi atitinkami

    Reply
  4. Antanas

    Galimai gobšus jaunuolis, aš jį įsiminiau tuo, kad vos pradėjęs dirbti paprašė atlygį didint. Nekorektiškas elgesys kaip politinio perbėgelio, perbėgo negarbingai. Asmeniškai vertinau kaip gabų, bet pradedu nusivilti,SKANDALIUKŲ FONE DARO KARJERĄ, GALIMAI KOPIJUOJA PALANGOS VAIKDIRBĮ. Įdomu, o ką jis gero miestui jau padarė, kad taip drįsta nekorektiškai kaltinti profesorių, kažkoks gaiduko sindromas, kuris gali išaugti į niektauzą. Kažkas kažką parašė, tyrimo nėra, o populistai jau skandalina. Neatsargus, nekorektiškas elgesys – šiuo atveju net kariuomenės vadas konservatoriams balų nepridės.

    Reply
    • Bla

      Bla, bla, bla,
      Bla, bla, bla, bla, bla,
      Bla, bla

    • Jpnas

      Jus bent kalbejot su darbuotojais ligonines, kad taip snekat…jau 10 metu viesa paslaptis koks yen rezimas…ne be reikalo prasciausia ligonine..nieks nenori ten dirbt

  5. politinis perbėgėlis

    bet politikoje nesusigaudo, juk jis kaip ir konservatoriai šiuo metu politinėje miesto valdžioje, tai imkit ir darykit, ko čia inkščiat?

    Reply
  6. Klaipedietis prieš Cara

    puikus vyras; proto bokštas; nepakartojamas; neatremiamas; drąsus; kovotojas už darbo liaudį; neprilygstamas; intelektualus, galingas; ugningas; nesulaikomas; patikimas; užtikrintas; malonus; teisingas; aktyvus; nenuilstamas; bebaimis; tikras grynuolis

    Reply
  7. Klaipedietis prieš Cara

    Tikrai ,žmogus jaunas ir nusiteikes darbui todėl panaudosiu žodžius kur ir rekomendavo

    Reply
  8. mantas

    Konservatoriai būkit žmonės jau bjauru skaityti kai viens parašote, o kiti giriate be saiko ir be žodžio „šaunuolis” daugiau nieko neišspaudžiate. kad nebūtų taip nyku ir monotoniška
    Parašau jums keletą kitų žodelių kuriuos ir naudokite girdami savuosius: puikus vyras; proto bokštas; nepakartojamas; vienintelis toks; neatremiamas; drąsus; kovotojas už darbo liaudį; neprilygstamas; intelektualus, galingas; ugningas; nesulaikomas; patikimas; užtikrintas; malonus; dosnus; teisingas; aktyvus; nenuilstamas; bebaimis; tikras; grynuolis; kantrus; atlaidus….. Naudokite į sveikatą.

    Reply
  9. Tretjakov

    Gražuliu kvepiantys artystai

    Reply
  10. Silva

    Pasigirs savo darbu, ką nuveikė.

    Reply
  11. Miestietis

    Nebeleiskite tokiems kaip Janušonis carauti mieste. Ligoninės darbuotojai taip pat žmonės, dirbantys sunkiai ir turi teisę pasakyti kas skauda. Jei galėtu, pasakytu garsiai. Bet aišku, kad pareitu Janušonio sunkioji artilerija ir tą žmogelį sutryptu. Tikėkimės, kad tokie politikai kaip Audrius Petrošius nebeleis karaliauti seniesiems su savo supuvusiu mentalitetu. šaunuolis. O už tokias ,,akcijas” Janušonis turetų atsakyti.

    Reply
  12. jaunuoliui

    Puikus palyginimas – Šiaurės Korėja. Pirmyn, jaunuoli. Puikiai išdėstytos mintys ir, manau, kad valstybės įstaigų vadovai, užsisėdėję tiek metų vienoj įstaigoj, pasijaučia dievais ir cariukais.

    Reply
  13. Anonimas

    Rinkimai artėja. Na jau labai norisi į Seimą. Dar ne tokių triukų paviešins jaunuolis…

    Reply
    • Jaunuolis

      Pasistengsiu nenuvilti lūkesčio.

  14. Jonas

    Šaunuolis A.Petrošius. Gal pagaliau ir konservatorių tarpe jau atsirado pažangus, šiuolaikiškas politikas. Kad tik jo „nesunaikintų” stagnacija kvepiantys kiti tarybos nariai.
    O įveikti KUL valdytoją tai oho.ho kaip sudėtinga… Savivaldybės tarnautojų ligoninė juk turi būti….

    Reply
  15. Anonimas

    Savanaudis jaunuolis. Del savo reklamos gali bet ka sutrypti.

    Reply
    • Anonimas

      Pezi nesąmones

    • Ne pezėtojui

      Seimo rinkimai viską parodys. O jaunuoliui puldinėti visus dar ankstoka, žalias dar! Bet tikslą turi, ir matyt, nemažą!

  16. Anonimas

    Šaunuolis. Daugiau tokių jaunų ir pilietiškų tarybos narių!

    Reply
  17. Anonimas

    Šaunus jaunuolis

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This