Nuo pirmadienio – pokyčiai viešajame transporte

Transportas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” (KKT) pranešė, kad nuo vasario 3 dienos didina 30-ojo maršruto reisų skaičių.

Pridedamas antras autobusas, tad važiavimų skaičius didės dvigubai. Antrasis autobusas kursuos tik mokslo metų laikotarpiu.

Nuo vasario 3 dienos taip pat keičiami kai kurie stotelių pavadinimai. Sveikatos priežiūros centrui persivadinus į Klaipėdos miesto polikliniką atitinkamai abiem kryptimis pervadintos su šia įstaiga susiejusios autobusų stotelės. Pakeisti „Studentų“ (pietų kryptimi) ir Kretingos (šiaurės kryptimi) stotelių pavadinimai į LCC tarptautinis universitetas.

Plečiantis maršrutų tinklui, palaipsniui buvo susikaupę 15 stotelių, kurių garso įrašų neturėta. Dabar visos jos irgi bus skelbiamos. Atsirado nauja stotelių pora maršrute Nr. 21A – „Sendvario pievų”.

Stotelės įgarsintos keleiviams jau įprastu dr. Giedrės Vaičekauskienės balsu.

Kadangi prekybos centras BIG, kurio vardu buvome pavadinta maršrutų kryptis, pakeitė savo pavadinimą, todėl 2, 11A, 11B, 14, 18, 29 maršrutų tvarkaraščiuose ir švieslentėse krypties pavadinimas jau nurodomas pagal galinę krypties stotelę – „Kurėno”.

8 Comments

  1. lietuvis

    Buvo Daugininkienė, atsirado netikęs. Jaunas, iniciatyvus. ,,Eismo mieste reguliuotojas,, Eks ponia,gal ir tas netikšis! priėmė tuos saliara smirdinčius privatininkų autobusus į savo glėbį, dabar pakėlė bilietėlių kainas. NEŽYMIAI! Grąžinimui senų bilietielių davė vieną parą. Nū, tikras netikšis

    Reply
    • Antanas

      Pritariu

    • Stasys

      Ka, be vaicekausku nera kam igarsinti stoteliu. Atsibodo tie patys balsai

  2. Akibrokštas

    Įgarsinimas- nelaiku praneša -kai durys uždaro praneša sekanti stotelė tokia . O tada jau per vėlu . Sekančią stotelė būt gerai kad praneštu anksčiau kad spėtų išlipti jei netinka.

    Reply
  3. Jis

    14 autobusas, is Klipščių ir Mazūriškių į TaurLaukį, jau atvaziuoja pilnas, ir prieš pusę 8 val. ryte ir po puse 8val. Kol startuodavo tik nuo Tauralaukio debesų stotelės, vietos būdavo kone iki sodų stotelės Kretingos g. Kodėl miesto autobusas surinkineja, kiek zinau ne Klp miestui priklausančius gyventojus. Ar neturetu Gargždų raj. gyventojus, vezti atskiras autobusas, arba bent jau 1 papildomą autobusą skirti tokiu laiku, kad vaikai į Verdenes mokyklą, atbegtu ne su skambučiu. Nes ne kartą esu matęs, kaip vaikai, botanikos sodo stoteleje, net nelipa į autobusą, nes jau stovinčių pilnumoj yra. Taigi savivaldybe darykit išvadas. Rajono gyventojai ne į miesto biudzeta mokesčius moka, o naudojasi, miesto transportu.

    Reply
    • Daiva

      Pusė rajono gyventojų(jei ne daugiau),deklaravę gyv.vietą mieste,todėl priemiesčio ir miesto problemas reikia spręsti bendrai.

    • Rajoninis

      Rajonas irgi moka savo dalį už maršrutą, taigi – nesiskųskit! Visi žmonės lygūs!

  4. Klausimas apie pokyčius

    Kada KKT sutvarkys 9 maršruto autobusus? Seni, 20 metų dar vokiečių nuvažinėti, tamsūs, nuolat vėluojantys. Bet paslauga kainuoja tiek pat. Mokinukai į Vitės progimnaziją rytais netelpa! Ne centro maršrutas, supranti vos įlipęs, mužikams turi tikti ir taip…

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

„Klaipėdos paslaugos” pirks senus tolimojo susisiekimo autobusus

Klaipėdos savivaldybės valdoma UAB „Klaipėdos paslaugos” paskelbė rinkos konsultaciją dėl trijų naudotų tolimojo susisiekimo autobusų pirkimo. Ši bendrovė siekia įsigyti ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Būsimų vežėjų paieškas pristabdė teismas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” (KKT) paskelbtam konkursui, kurio metu, turi būti išsiaiškinta, kas ateinančius 5-7 metus veš keleivius rinkai atiduodamais ...
2024-02-02
Skaityti daugiau

Transportas

Naujametę naktį - specialūs autobusų reisai

Naktinėtojams, sutiksiantiems Naujuosius ne namie, VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ grįžimui namo siūlo naudotis proginio 88-ojo maršruto autobuso bei papildomais maršrutinio ...
2023-12-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This