Bendruomenės domisi policijos darbu

Regionas

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) skelbia šią savaitę teritoriniuose padaliniuose tradiciškai organizuojantis metų veiklos ataskaitinius renginius visuomenei, jai pristatydamas savo nuveiktus darbus, kartu analizuojant ir aktualiausias vietos problemas.

Siekiant, kad pokalbis būtų glaudus ir jaukus, renginiai vyksta visuomenei pažįstamose, lengvai prieinamose socialinėse erdvėse – viešosiose bibliotekose, mokyklose, savivaldos administracijų salėse. Policijos nuotr.

Skelbiama, jog susitikimuose dalyvauja ir Klaipėdos VPK vadovybė – viršininkas Aloyzas Motuzas ar jo pavaduotojai.

Siekiant, kad pokalbis būtų glaudus ir jaukus, renginiai vyksta visuomenei pažįstamose, lengvai prieinamose socialinėse erdvėse – viešosiose bibliotekose, mokyklose, savivaldos administracijų salėse.

Pranešama, kad policijos pareigūnų nuveikti darbai ir pasiekti rezultatai jau aptarti Kretingoje, Palangoje ir Plungėje. Trečiadienį pareigūnai atsiskaitys  Skuodo ir Rietavo žmonėms, o ketvirtadienį ir penktadienį lankysis Klaipėdos rajone, uostamiestyje bei Neringoje.

Pareigūnus džiugina tas faktas, jog augantį pasitikėjimą policija demonstruoja ne tik apklausų rezultatai, bet ir tai, kad, pasak pranešimo, susipažinti  su policijos veikla susirenka daug žmonių, o užduodamų klausimų lavina rodo, jog ryšys tarp pareigūnų ir vietos gyventojų yra glaudus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Apdovanojo prokurorus

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos proga apdovanoti du uostamiesčio prokurorai – Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus vyriausiasis ...
2022-03-11
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Pareigūnai turėjo pastabų saugos tarnyboms

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko Aloyzo Motuzo iniciatyva surengtas pasitarimas su prekybos centrus saugančių saugos tarnybų atstovais dėl vagysčių ...
2020-09-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This