Konservatoriai ragina Klaipėdos greitosios vadovus nutraukti galimą pranešėjų persekiojimą

Politikų tribūna

Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcija ragina VšĮ Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stoties (GP) vadovus nutraukti galimai neteisėtus veiksmus prieš savo darbuotojus, kurie ėmėsi aiškintis nepilnametės mirtimi pasibaigusį incidentą.

Frakcijos nariai pranešė gavę šios įstaigos darbuotojų skundą dėl įstaigos vadovybės galimai taikomų neigiamo poveikio priemonių darbuotojams, kuriems Generalinė prokuratūra suteikė pranešėjų statusą Pranešėjų apsaugos įstatymo nustatyta tvarka. Toks statusas suteiktas įvertinus medikų pateiktą informaciją apie galimus įstatymų pažeidimus Klaipėdos miesto greitosios medicininės pagalbos stotyje.

Darbuotojų skunde Tarybos nariams teigiama, kad pranešėjams yra daromas spaudimas: jiems mažinamos premijos, tyčia sudaromi tokie darbo grafikai, kurie kertasi su šių asmenų darbo grafikais kitose darbovietėse, nepagrįstai taikomos drausminio poveikio priemonės.

Pagal 2019 metų sausio 1 d. įsigaliojusį Pranešėjų apsaugos įstatymą pranešėjo statusą turintiems asmenims taikoma speciali apsauga ir garantijos – apribojamos darbdavio galimybės šių asmenų atžvilgiu taikyti neigiamo poveikio priemones, sumažinti atlyginimą, atleisti iš darbo ir kt.

„Tikiu, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas padės atsakyti į visus klausimus. Mes savo ruožtu atliksime visus būtinus veiksmus, kad visapusiškai išsiaiškintume situaciją. Raginame Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stoties vadovybę laikytis teisės aktų reikalavimų ir sutelkti dėmesį į įstaigos viduje esančias problemas, o ne imtis bausti tuos, kurie jas viešina“, – išplatintame pranešime cituojamas TS-LKD frakcijos seniūnas Aidas Kaveckis.

Pernai lapkričio 22 d. Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) pradėjo ikiteisminį tyrimą mažametės pacientės mirties priežasčiai nustatyti.

Pagal Klaipėdos miesto greitosios medicininės pagalbos stoties darbuotojų pateiktą informaciją, gruodžio 12 d. Klaipėdos apskrities VPK Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimų valdyboje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl tarnybos pareigų neatlikimo suteikiant medicininę pagalbą pacientei.

35 Comments

  1. Artimieji

    …neniekinkite gmp vadovo. Tikri vyrai visada eina už vyrus ir palaiko tik vyrus. Tegu ant mūsų kas nori, kaip nori vadina ir panašiai. Mūsų nepakeis. Mes rimti ir gerbiantys tikrus vyrus. Ir neleisime vadovo niekinti. Vadovas visada taip pat kovojo už vyrus ir mes jo nepavesime..

    Reply
    • Moteriske

      Gmp moterys taip pat eina uz Vadova

    • Anonimas

      Durnelos.Pre ko ca moterys. Direktorauskas myli vyrus ir berniukus.Pre ko moteros

  2. MAN PATIKO...

    SENIAI TAIP BESIKVATOJAU, IKI ASARU…

    Reply
  3. BUL BUL BUL...

    CHA, CHA, CHA… KVATOJU, GERAS SATYRAS RASAI …CIA TAM, KURIS NERA BIRUTE, BET SAVE TAIP PAVADINO

    Reply
  4. MAN PATIKO...

    PRISIKVATOJAU ,VISAI SMAGU DAROSI .TU BIRUTE,AR BIRUTINAI,AR BIRUTO, PATS PRADEJAI CIA RASINETI TIESIOG SATYRA,SUPER. EIK TU GERIAU SIEKO PJAUTI SU SAVO KEVERZONEM CHA, CHA, CHA …

    Reply
    • CHA...CHA

      TAIP, TAIP, GALIMA NUSIKVATOTI. VIENINTELĖ GREITOSIOS PAGALBOS ĮSTAIGA LIETUVOJE KUR DIREKTORIUS UŽVEISĘS GĖJŲ BŪRĮ…..VIENI PATYS PRIPAŽĮSTA TOKIE ESĄ….KITI SLEPIASI PO DAKTARŲ FORMA

  5. jadze

    janusonis neturi dirbti gydytoju!

    Reply
    • Jadzytei

      Nu tu iadze duodi…!!!

  6. neitralus stebetojas

    O man visa situacija primena sena liaudiška patarle: – “ Ileisk lapina i vištide…..”. Jokas pro ašaras. O viskas del tuo kad GMP kolektyvas nera vieningas ir didele dali kaltes del tuo priklauso vadovui ir jo vidinej valdymo politikai: “ skaldik ir valdyk”. Bet ši karta pražiopsojo “lapina” o dabar yra kaip yra. Ir ne aišku kaip butu buve jeigu nuo pradžios kolektyvas draugiškai pasakytu “ne” tokiam (-iems) “kolegai (-oms)”, o vadovas atkreiptu i tai demesi.
    Gal tai bus gera pamoka ateičiai, na jeigu ta ateitis dar yra ?

    Reply
  7. Etiketas

    Tai aisku uzstojate direktoriauska del to kad ans uz jusu padaryta klaida darbe atsako… juk ant vargso zmogelio sprando tiek atsakomybes… viskas suprantama. Kita vertus jei jau politikai ragina, matyt, direktiriauskas vapse net savivaldybes nebeklauso isakymu, kad reikia viesai raginti? gal ans pats steigejas gmp? UAB klaip GMP o kodel ne? Ka nori ta darai! na ir kas tie LT istatymai, „pajuryje musu imoneje negalioja toks istatymas. Mes turime vidaus etikos taisykles, kurios yra auksciau valstybes istatymu” – tvirtina pans direktoriauskas.

    Reply
    • Anonimas

      Gėda, kad tokie mažaraščiai dirba GMP!
      FUI

  8. Pritariu Reginai Št

    ČIA TIEMS KELIEMS…,ale ,kolegoms,ne to tikėjotės,ane??? Griebiatės paskutinio šiaudo-partiniai GMP pradėjo lankyti…O JIE prie ko??? Tokios baigties nesitikėjot-faktas. Netikėjot,kad kolektyvas gali ginti vyr.gydytoją!!! Visumoje,mūsų koletyvas-puikus,neskaitant KELIS AR KELIAS …
    Daug metų dirbantys.
    Džiaugiamės ,kai sekasi… konsultuojmės vieni su kitais,kai abejojame…

    Reply
  9. Česnakas

    Kažin kokia tai pasaka. Pagal visą supratintamą situaciją, nei kam reikalingas tas direktoriaus postas, nei dar kas eitu. Panašu tampa į medikų durnyna. Kuriems neleidžia pasireikšti valdžia. Būtų tikras direktorius, poetų nebūtu. Kumščių į stalą ir sakytu. Nieko čia nėra. Dabar kas ką nori tas filosofuoja. Pirmą savaitę dirbantys jei parašo skundą, manyčiau net prokuratūra nesikištu. Bet jei parašo žmonės kurie skundų nerašinėja. Vadinasi turėjo būti bent kažkokia dalis tiesos už kurios užsikabino prokuratūra. Vadinasi buvo kažkas nepadaryta. O rašinėti mes kokie geri ir grąžūs, tas blogas ar anas negražus. Visiškai vaikiška.

    Reply
    • vaikeliui

      kas jau kas,o tamsta nieko nenutuokiate,cia suprantu,kad jums ne daugiau 15 ,pagal rasymo stiliu,koks jau pats vaikeli esate,tokius ir kitus matote,nu juokinga tikrai…

  10. Gėlytės poetams

    Direktorius užsakė tai, tai sekretorė užsakymą ir…. idėjo apsakymą į eterį…Kaip mums gerai….Jezau, jezau…. Jūs nusipelnėte gyventi geriau…kurgi ne …. SOS greitoji skęsta kartu su miesto ligonine….. Ten vadas taip pat komentuoja melas …viskas gerai……. Skundai visada su laiku pasiteisina …..

    Reply
  11. REGINA ŠT.

    „Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcija ragina VšĮ Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stoties (GP) vadovus nutraukti galimai neteisėtus veiksmus prieš savo darbuotojus, kurie ėmėsi aiškintis nepilnametės mirtimi pasibaigusį incidentą.” Perskaitai ir kyla klausimas- ar tai darbuotojai „gegutes” praneša???? Tai jau nebeužtenka teisėsaugos, dar ir politikus įjungia??? Oho ho!!! Kas jiems suteikė šią teisę? Ar buvo, ar yra mamos skundas, nepasitikėjimas? Jei nėra, tai pranešę asmenys tiesiog pažeidžia pacientų teises!!!! O spręsti kas gerai, ar kas blogai, tai tikrai ne jų kompetencijoj!!! Ir kas per incidentas? Mergaitė, kiek žinau buvo klinikinėj mirty, reanimuojama, o ne incidentas!
    Jei ir yra ar būna kokios problemos įstaigoje tarp kolegų, su administracija, paprastai išsiaiškindavome savo įstaigos ribose, tai tikrai ne problemos, liečiančios visuomenę.
    Cituoju – ” …sutelkti dėmesį į įstaigos viduje esančias problemas, o ne imtis bausti tuos, kurie jas viešina“, – išplatintame pranešime cituojamas TS-LKD frakcijos seniūnas Aidas Kaveckis.” Taigi, kad viduje esančios problemos!!! Juk šeimose irgi būna įvairiausių problemų, ar labai patinka tos laidos, straipsniai, kur „marškiniai išverčiami”??? Na, tie kurie čia „labai supranta”, žinoma patinka ir tokios laidos, išskiriat, sutuokiat, nubaudžiat… Aišku dabar jau visiems, kad ši grupelė UŽSIMOJO Į VADOVO POSTĄ!!! Tik kuris čia nori atsisėst?
    Cituoju – ” …jiems mažinamos premijos, tyčia sudaromi tokie darbo grafikai, kurie kertasi su šių asmenų darbo grafikais kitose darbovietėse, nepagrįstai taikomos drausminio poveikio priemonės.” Darbo grafikai sudaromi kaip visiems darbuotojams- pagrindiniam darbe yra pagrindinis grafikas, prie jo derink visų kitų darbų grafikus, jei gali dirbti. Daug darbuotojų dirba per kelias darbovietes, nė mintis nekildavo derinti kitaip. Netinka grafikas, neįtelpi į rėmus-ieškai kito darbo, prie kurio prisiderini.
    Tiems kas nežinote, įstaigoje yra ne tik kolektyvinė sutartis, bet ir vidaus tvarkos taisyklės, pareigybinės instrukcijos, etikos ir moralės kodeksas, kuriuos reiktų visiems žinoti ir laikytis esant ir dirbant šioje įstaigoje. Šitie asmenys pažeidė labai daug punktų ne tik iš etikos kodekso, bet ir pareigybinių bei vidaus tvarkos taisyklių, reiktų dar kartelį persiskaityti, tada gal suprastų ką ne taip padarė, ne taip elgėsi… Darbovietė, kurioje praleidžiam pusę savo gyvenimo – kaip NAMAI, kolegos – kaip ŠEIMA. Jei to nesuprantam – problema, vietoj „atsiprašau” – teištarė „kreipsiuos į advokatą”. Žema ir niekinga, tai mano asmeninė nuomonė.
    STRAIPSNIS NEUŽSAKYTAS, tiesiog labai daug metų dirbu (gal kas pasakys – nukvakus- tebūnie, atleisiu, nes visus pažįstu). Bet taip prisišiukšlint, padaryt problemą „globaline”, kai reikėjo tik pasakyt kolegai, kurio nemėgsta, „ATSIPRAŠAU”, suprast, kad viršijo savo įgaliojimus ir, kad įstaigos vadovas yra vadovas, o ne pavaldinys (ir kitaip niekada nebus!!!), KARŪNA NEBŪTŲ NUKRITUSI, manau butų sulaukę daugiau pagarbos, o dabar… Aišku, yra palaikymo komanda pranešėjams, tik tikrai ne dauguma, o tie, kurie piktinasi šių asmenų elgesiu, tikrai NE NELAIMINGI ŽMONĖS, kaip kažkuris iš rašančių teigė, nedirbtume šio sunkaus, atsakingo, rizikingo darbo. Dirbusių šio profilio darbą priima visur, reikia tik noro…

    Reply
    • Skaitytoja

      …skaitant komentarus juokingai atrodo. Nuo pirmų dienų iš susidomėjimo seku įdomų straipsnį. Suprantu, kad įstaigoje vyrauja nesantaika. Bet šiuo atveju, manyčiau nereikėtu nei apie direktorių , nei apie pranešėjus, rašinėti. Nebent tokią mintį turite tai rašinėjimais nukreipti visuomenės dėmesį į kitas problemas. Nereikia čia lialia žinom tuos nekaltuosius valdininkus. Klaipėdos miesto ligoninėje toks pat haosas. Gerai kad ten pranešėjai liko paslaptyje. Lygiai taip pat būtu kaip ir šiuio atveju.Čia nei kaltų nei teisių ieškoti nereikia. Manau pagrindinė priežąstis yra sveikos mergaitės nenustatyta mirties priežąstis. Kurios dėl kažkurių priežasčių nenorima nustatyti. Manyčiau reikia drąsiai pažvelgti tiesai į akis ir užkirsti kelią ateity, kad nepasikartotu tokių atvejų. Pakolkas juokingai skamba. Kokie mes geriečiai. Pasisakymai koks geras mūsų direktorius ir kokie blogi pranešėjai …..kas jie bebūtų, pagirtina kad išdrįso kalbėti. Be to tikėtina kad jei netiesą būtų kalbėje , prokuratūra tikrai nebūtų pradėjusi ikiteisminio tyrimo. Panašu pagrindą pastebėjo.. Aišku viena. Kad saviems nepatinka kada atsiranda medikų, kurie nori išsiaiškinti tikrasias mirties priežąstis, panašu kiti cinikai ir gali pasisakyti. Ai eilinis mirties atvejas. Žinom apskritai dabartinę greitąją pagalbą kuri dirba taksistais. Šiaip kaip šeimose skirybų priežąstis nebūna iš vienos pusės, taip ir ši problema panašu ne taip kad blogi medikai kurie eina už žmones ir pranešė.Bet jei taip sureagavo kolektyvo kelios bobutės, vadinasi kolektyve yra problema, kurią bobutės bando nusukti tema į šona, kurdamos rašinėlius. Gal knygą išleiskite. Komentaruose melstis nereikia.

    • Anonimas

      visiškai teisingai. Namai kaip šeima iš kurios kada viskas normalu, kada tėvai normalūs, niekada nekyla problemų ir vaikai nesiskundžia. Bet kada namie smurtaujama prieš vaikus, vaikai galiausia pradeda skūstis vaiku teisėms, mokytojams. Kurie ką atsako smurtaujantys tėvai? Mūsų namuose viskas gerai tik vaikams nepatinka kas tai ir skundžia…detaliau apžiūrėjus ant vaikų pastebimos smurto pasėkmės mėlynės kiti sužalojimai ir žiūri tėvas suimamas ir uždaromas… Pvz.akivaizdus. Jūsų namuose yra tiesioginis iškrypimas darbuotojų, pastebima per komentarus. Tai ne greitoji, tai neaišku kas. O Jūsų gerbiamoji tas garbės pilietis jau seniai nebeturi tos garbės, pažiūrėkite visus komentarus ir suprasite kokie iškrypėliai medikai dirba greitojoje. Šiaip sau skundų nebūna. Duok dieve skundas nepasitvirtins ir tie medikai bus paraše skundą šeip sau. Dėl snieko nebuvimo. Bet labai abejojama, nes neištirta mergaitės mirties priežąstis ir nesidomėjimas išsiaiškinti priežasties, jau savaime įrodomas faktas……

  12. Rašanti tiesą

    Labai nuliūdinsiu Daną – komentaro niekam nereikėjo užsakinėti. Geri darbai kalba patys už save. Na, o kranklį noriu pradžiuginti- tikrai negausiu didesnio atlyginimo už kitus. O su K.Donelaičiu ir S.Nėrimi eikit pats parūkyti, man nesiūlykit – gal nebūsit toks piktas ir nepakantus geram žodžiui

    Reply
  13. UF !

    Mes uz LAKSTINGALA !!! KLAIPEDOS GMP LAIKYKIS !!! STIPRYBES VADOVAMS !!!

    Reply
  14. Gerhard

    is patirties zinau, jog skundus raso tie kas imituoja darba ir tada bando pateisinti savo egzistencija rasant apie mobinga.

    Reply
    • Anonimas

      Kaip jums negeda

    • Nesvarbu

      O aš iš patirties žinau ką kitą – daugeliu atvejų skundai pasitvirtina

  15. rašanti tiesą

    Perskaičiusi šiuos komentarus, nutariau netylėti ir parašyti atsakymą.
    Klaipėdos GMP dirbu seniai. Į darbą važinėju iš toliau. Ne dėlto, kad nerasčiau darbo arčiau namų, o dėlto, kad ši darbovietė pateisina visus mano lūkesčius.
    Pirmiausia noriu pasakyti, kad ši dezinformacija , kurią skleidžia keli bendradarbiai apie Klaipėdos GMP ir jos vadovą R.Juodviršį, mane ir mano kolegas labai įskaudino.
    Per 13 darbo metų šioje darbovietėje neteko stebėti jokios sumaišties ar chaoso. Nors kai kas dabar ,,iš kailio neriasi‘‘, kad tai išprovokuotų.
    Taip, mūsų įstaigoje vyrauja drausmė ir tvarka. Čia nevartojami alkoholiniai gėrimai, nevalia ateiti į darbą kaip nors apsvaigus. Dėvima spec.apranga. Laikomasi higienos, etikos ir vidaus tvarkos taisyklių. Privalomas pacientų konfidencialumo įstatymas.
    Kas rytą Vyr.Gydytojas mus sukviečia į penkminutę, kur kiekvienas medikas atsiskaito už atliktus iškvietimus. Kokią med. Pagalbą teikė, kokie buvo rezultatai.
    Ir kaip nušvinta jo veidas, kai referuojam apie atgaivintą žmogų, apie sėkmingai pasibaigusią reanimaciją! Ir be žodžių supranti, kad mūsų vadovo darbo tikslas- žmogaus sveikata ir išgelbėta gyvybė.
    Šia kryptimi jis nenuilstamai dirba eilę metų.
    Automobiliuose supirkta visa reikalinga naujausia med. įranga. Turim geras sąlygas kelti savo profesinę kvalifikaciją. Lankom pažangiausius specializacijos kursus , nes didelis dėmesys skiriamas mūsų profesinių žinių atnaujinimui.
    Turim galimybę pailsėti tarp iškvietimų ir papietauti. Mums laiku išmokami atlyginimai.
    Kažkas parašė, kad ,, jaučia darbe įtampą ir nenori eiti į darbą‘‘. Savaime suprantama, juk mūsų darbovietė- ne grožio salonas ir ne bandelių kepykla. Nežinai, kas laukia po minutės, kitos. Gal lėkdamas Klaipėdos gatvėmis į autoįvykį, mintyse dėliosies pirmos pagalbos veiksmus. O gal teks gaivinti užspringusį kūdikį?
    Toks mūsų darbas, susijęs su stresu. Ir jį pasirinkom patys.
    Tik vadovas dėlto nekaltas. Nė vieno čia nelaiko prievarta. Nė vieno neverčia eiti į darbą. Ateinam patys. Kam nepatinka, gali bet kada išeiti. Tik kažkodėl ,,burnoja‘‘, o kitur ieškoti darbo nė nemėgina…
    Natūralu, kad vadovas kai kam nepatinka. Jis nepakenčia aplaidumo darbe. Nesitaiksto su darbo tvarkos ir drausmės pažeidimais. Nedaugžodžiauja ir negražbyliauja. Niekam nepataikauja. Ir nežarsto tuščių pažadų. Visada rimtas ir susitelkęs. Jis kaip kareivis kovoja už pažangą, efektyvesnę pagalbą žmonėms. Jo dėka, dar turim savo įstaigoje dispečerinę, todėl esam arčiau kvietėjo.
    Rodydamas asmeninį pavyzdį, iš mūsų reikalauja to paties- iškvietimuose viską padaryti dėl žmogaus, ką leidžia mūsų kompetencija.
    Mūsų Vyr.Gydytojas- dar ir aukštos vidinės kultūros žmogus. Su visais kolektyvo nariais pagarbiai elgiasi, kalba ramiu tonu. Į kiekvieną kreipiasi, sakydamas ,,Jūs‘‘.
    Jis – taikus ir tolerantiškas. Nediskriminuoja darbuotojų. Neskirsto jų nei pagal tautybę, religiją ar seksualinę orientaciją. Nors kai kuriems atrodo kitaip, tačiau tai neįeina į jo kompetenciją. Svarbiausia sąlyga medikui – nepriekaištingai ir profesionaliai atliktas darbas.
    Tik geranoriškas ir šiltas, kaip žmogus , vadovas galėjo priimti į savo kolektyvą iš įkalinimo įstaigos sugrįžusį žmogų. Patikėti juo, kai netikėjo kiti. Ir duoti jam viską, kas geriausia : profesionalų apmokymą, darbą tarp geriausių specialistų. Ir patikėti metų metais kurtą garbingą įstaigos vardą.
    Didžiuojuosi kilniu savo vadovo poelgiu.
    Tik negaliu suvokti, koks ,,pūlinys‘‘ turėtų sprogti žmogaus galvoje, kad savo geradariui panorėtum trumpinti gyvenimą?! Nejaugi tiek daug žmoguje arogancijos ir tuštybės, kad savo problemų negali patikėti įstaigos vadovui? Kaip vaikas, negavęs savo žaislo čia ir dabar, ,,trypia kojomis‘‘. Kaip suaugęs, kuriam asmeniniai interesai aukščiau visos darbovietės…
    Mūsų kolektyve daug puikių specialistų. Daug nuveikė įstaigos labui tokie darbuotojai, kaip Vyr.Gyd. pavaduotoja N.Dambrauskienė, gydytoja V.Rimkuvienė. Medikės V,Šomkaitė, J.Toliušienė, L.Končienė, R.Šneiderienė. Puikūs darbuotojai A.Gestautas ,T.Abromavičius, T.Stulga ir daug kitų. Jie – mūsų pasididžiavimas. Šios medikės per savo karjeros laiką atgaivino daugybę žmonių. Tai tikros profesinės žvaigždės, kurios per gyvenimą taip ir ,,nesužvaigždėjo‘‘. Dėl savo talento nesididžiuoja, nesipuikuoja. Padeda ir pataria kolegoms. Ir jokiom aplinkybėm nesiveržia į teismus… Esant reikalui , kreipiasi į mūsų vadovą ar administraciją. Juk jų kabinetų durys mums visada atviros…
    Esu tikra, kad mūsų darbas ir toliau darniai ,,tekės‘‘ sena ,,vaga‘‘. Mes saugūs ir užtikrinti, kol su mumis mūsų vadovas. Jo įkvėpti, mes kasdien pasklindam po uostamiesčio gatves. Lydimi GMP automobilių mėlyno švyturėlio, mes labai skubam, nes esam laukiami.
    Ir visai ne psichikos ligoniai, kaip komentare mus kažkas pavadino.Tik kartais truputį pavargę, kartais nepelnytai apkaltinti ar blogos nuotaikos. Dažnai neturintys laiko nusišypsoti pacientui, ne tokiu maloniu tonu prakalbam , kai mūsų nesiklauso… Bet priimkit mus tokius, kokie esam.
    Norim gerai atlikti savo darbą ir neliūdinti vadovo, kuris mūsų niekada neišdavė. Ekonominių krizių ir sunkmečių laikotarpiu ,,neišbarstė‘‘savo darbuotojų. Neieškojo lengvesnio gyvenimo, kurdamas verslą. Neprarado optimizmo, kai kiti skundėsi ir verkšleno, o drąsino mus ir skatino judėti į priekį.
    Visada jaunatviškas ir atviras naujovėms, sukvietė dirbti nemažą būrį jaunų specialistų. Juos gerbia, labai vertina ir viliasi, kad jie tęs gražias mūsų tradicijas: dalyvaus žaidynėse, nepabūgs iššūkių. Kurie, kaip vidurvasario liūtis su žaibais, nuplauna susikaupusį purvą, nusineša su savimi kas svetima, nereikalinga. Kas netyčia priklydo.
    Mūsų GMP įstaiga – tai vadovo išpuoselėti ir suformuoti Gyvybės Namai kiekvienam klaipėdiečiui, miesto svečiui. Į šiuos namus jis sudėjo viską, , kas geriausia: savo idėjas, patirtį, produktyviausius savo gyvenimo metus…Ir niekas neturi teisės jų griauti.
    Visa tai darė dėl jūsų, klaipėdiečiai. Kad nebūtų tušti jūsų namai. Kad kas vakarą jūsų languose įsižiebtų šviesa, o šalia kuo ilgiau būtų patys brangiausi ir artimiausi žmonės.
    Todėl mūsų vadovas R.Juodviršis yra Klaipėdos Garbės Pilietis! Jūsų pareiga to nepamiršti.

    Reply
    • Audrius Petrošius

      Iš to, ką rašote, nuoširdžiai norėtume, kad skunde nurodyta informacija nepasitvirtintų ir būtų išlaikytas įstaigos prestižas.

    • Marabela

      Copy -paste… ir tiek. Kažkaip labai jau viskas į vienus vartus, jau vien todėl negali būti tiesa. Dirbu toli nuo Klaipėdos GMP, bet ne itin geri atgarsiai pasiekia , ir kaip bebūtų jie apie tvyrančią įtampą ir santykiis su vadovais

    • Lakštingala negali nečiulbėti

      Neteko skaityti tokio kūrybos šedevro . K.Donelaitis ar S.Nėris tyliai rūko kamputy,jie neparašytų taip…Jei būčiau vadovas, ir mano pavaldinė taip,, seilėtųsi”,sukurtų tokią nesąmonę,supykčiau, nežinau kaip.Primenate tarybinius laikus,kai gydytojai prašydavo pacientų sukurti apie juos puikius laiškus.nesakau,kad jūsų prašė,bet jūsų labai žemas mentalitetas ir protelio koeficientas.Jei viskas pas jus gerai,kam šitaip juokinate save ir visą Klaipėdą.Visi darome klaidų,manau,ateis laikas,kai išaiškės mergaitės mirties priežastis.Reikia džiaugtis,kad jūsų darbe yra pilietiškų žmonių,kurie nori išsiaiškinti,o pas jus baudžiami tokie žmonės,nors yra išėjęs įstatymas,kad tokius žmones reikia skatinti,jiems dėkoti.
      Pasigirkite,kokią premiją ar 13 ar 14 atlyginimą gausite,sukūrusi tokį šedevrą.Jūsų vyr.gydytojas eis tiesiai į rojų,nereiks ir Šv.Petrui atrakinti vartų,tiesiai šausite,ir jus paims gal.Nebūna dūmų be ugnies,bet tam yra teisėsaugos organai,yra kitų pilietiškų žmonių.Pagarba jiems,kuriems tai rūpi.
      Ištuštėjo tos mergaitės namai,niekas jūsų nekaltina, bet šitaip,,seilėtis” labai jau neskanu.Niekada negerbčiau tokių padlaižių pavaldinių.

    • Kukas

      Tik nuoširdų Aciu galiu pasakyti Klaipėdos greitosios pagalbos gydytojams ir čia dirbančiam personalui! Man pačiai retai reikia madiku pagalbos, bet dažnai serga mano anukyte. Greituke iskvietus atvažiuoja per 5 o kai kada per 7 min. Tai esu labai dėkinga visiems dirbantiems greitosios pagalbos darbuotojams! Nuoširdus ACIU!

    • Mes uz VADOVA !!!

      Pritariu,viskas tiesa,dziaugiuosi siuo komentaru,musu kolektyvas turi buti vieningas,nepasiduokim blogiui,palaikykim vadova,pavaduotoja.!!!

    • Krankliui

      Cia tam kur apie lakstingala…bet jus tai tikras kranklys,rasot ir nesuprantat isvis visos esmes ir kas cia vyksta,geriau jau ir neterskit eterio…
      .

    • Dana

      Uzsakytas komentaras aisku kaip diena.

    • iš šalies

      supyko čiulbuonėlė..vadinasi,užsakyta,čiulbėk dar,be saiko, įdomu,ką apgausi,apie gerus darbuotojus nereikia kurti romanų,darbai kalba , jūs per mažai parašėte,rašykite dar kokią poemą

    • Birutė

      Rytinės ar vakarinės pamaldos …..ar naujo romano pristatymas?
      Kiek kainuoja jūsų knyga?
      Kada pristatymas knygynuose?
      Pezalai…. O gal apsiverkti reikia po šio rašinėlio? ….. Brisiaus galas…….
      Matosi vadas veikia.
      Už išmokėtas premijas kolektyvas nešioja ant dirbtinų rankų, net romanus rašyti pradėjo …
      Kas bus jei dar vienas premijas ar dvigubas atlygį kiekvienam išmokės vadas? išmokės vadas, nejau? Gal iš savo algos?
      Tikriausia gave atitinkamą apmokėjimą i gatvę išeisite su šakėmis pavaidinti…
      Kaip jums gerai greitojoje…..
      Reikės mišias bažnyčioje užsakyti. Kai susirgsiu kad tik romano davatkos neatvažiuotu……

    • Akys

      Kukas parašė….. pastebėjimas
      KUKAS pasivadina vyru….o tekstas skamba kaip moteris…Ar visa greitoji tikie išktypėliai dirba? Kas mus aptarnauja? Tokie kaip KUKAS?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Aido Kaveckio pelėkautai naiviems piliečiams*

Šiam politikui per Finansų ir ekonomikos komiteto posėdį pasiūlius Trilapio gatvės pirties paslaugas teikti nemokamai, jo kolegos suskubo priimti, kad ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Dėl senosios Klaipėdos pirties likimo - idėjų lietus

„Tai reikia ją padaryti visiškai nemokama”, – trečiadienį Klaipėdos miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto posėdžio metu pasiūlė konservatorius Aidas ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Medžių kirtimas: sprendžia vykdomoji institucija - meras

Želdynų komisijos išvada nėra galutinis žodis, nes vykdančioji institucija gali priimti kitokį sprendimą – tai yra reglamentuota įstatymu. O Vietos ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This