Prekeivėms vaistais – baudos

Sveikata

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad praėjusią savaitę jo pareigūnai dėl galimų prekybos vaistais pažeidimų tikrino uostamiesčio ir Kretingos turgavietes.

Kretingos turgavietėje įvairiais draudžiamais vaistiniais preparatais prekiavusiai, į pareigūnų akiratį lig šiol nepakliuvusiai moteriai, buvo skirta pusė minimalios baudos – 70 eurų.

O uostamiesčio Naujajame turguje pareigūnai nustatė du pažeidimus. Viena iš pažeidėjų, anot pareigūnų, už analogiškus nusižengimus nubaudžiama po keletą kartų per metus – šį kartą jai skirta 160 eurų bauda. Dar viena moteris iš po prekystalio siūliusi draudžiamų preparatų į valstybės iždą turės sumokėti 70 eurų.

Pareigūnai primena, jog pirkdami neaiškios kokybės vaistus rizikuojate savo sveikata ar gyvybe.

2 Comments

  1. Jane

    Mūsų policija nieko kito ir nesugeba. Renka pinigėlius iš vargšų žmonių savo kolegai, o gal ir ne policija ir milicija skiriasi ar ne? Skverneliui keliukui gi virš milijono reikia euriuku. Tai iš kur lengviausiu būdu bobutės apdalins baudomis ir surinks.

    Reply
  2. Karolis

    Nors ne iš gero gyvenimo moterėlės užsiima vaistų verslu, bet jas galima ir pateisinti. Jos atgabena tuos vaistus, kurių jau anksčiau nebūdavo vaistinėse, apie ką Veryga net nemąsto, bet kažkaip gyventojams palengvina gyvenimą, nes pas gydytojus kai kada mėnesiais negalima patekti, o antra be recepto, pakartotinai, negali gauti tepalų, kurių sudėtyje nėra A grupės vaistų, vaistininkės tiesiai drožia, taip nurodė Veryga, kad js galą gautų. Smagu tokį linkėjimą gauti ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Vyks pratybos „Šventaragio žygis 2024“

Policijos departamentas praneša, jog balandžio 24-25 dienomis Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Klaipėdos ir Marijampolės apskrityse organizuojamos pratybos „Šventaragio žygis 2024“. Pratybų ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Regionas

Teismas palaimino Kretingos mero susitarimą su prokuratūra. Su kitais politikais bylinėjamasi (atnaujinta)

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmų teisėjo Sauliaus Zajarsko nutartimi pirmadienį buvo patvirtinta Klaipėdos apygardos prokuratūros ir Kretingos rajono mero ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Veidai

Dėl aviacijos inžinerijos pajūrį iškeitė į Kauną

Aviacija Kauno technologijos universiteto (KTU) transporto inžinerijos doktorantą Mindaugą Dagilį privertė iškeisti Kretingą į Kauną. „Nuo antros klasės gyvenau Klaipėdoje, ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This