Klaipėdiečiai pareigūnai – antri šalyje

Sportas

Antradienį Policijos departamente apdovanoti geriausiai pernai vykusiose Lietuvos policijos sporto varžybose pasirodę sportininkai. Jėgas pareigūnai galėjo išmėginti net 20 įvairių sporto šakų.

Susumavus rezultatus, bendrojoje įskaitoje Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai iškovojo antrąją vietą.

Specialiu Policijos departamento prizu įvertinta Klaipėdos Patrulių rinktinės pareigūnė Paulina Pirmaitienė, ypač gerus rezultatus pademonstravusi dziudo, taikomosios trikovės ir šaudymo čempionatuose.

Klaipėdiečių komandos nepralenkiamos pernai buvo stalo teniso ir jėgos daugiakovės varžybose, kuriose užėmė pirmąsias vietas. Plaukikai respublikoje liko antri, sidabras taip pat iškovotas ir „Spausk ir bėk“ varžybose. Jėgos trikovės ir taikomojo biatlono rungtyse klaipėdiečiai pelnė bronzą.

Skelbiama, jog pareigūnų sporto mylėtojų ir šiemet laukia sportiški bei įdomus metai. Po kelių metų pertraukos vėl vyks policijos sambo varžybos, jėgos sporto atstovai jėgas galės išmėginti naujose policijos „CrossFit“ pratimų varžybose. Daugiau dėmesio bus skiriama ne tik aukšto sportinio meistriškumo sportininkams, bet ir tiesiog mėgstantiems sveiką bei aktyvų gyvenimo būdą. Sveikatingumo mėgėjams bus rengiami pėsčiųjų ar dviračių žygiai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Klaipėdos policijos pareigūnai primena – eiti į mišką grybauti reikia atsakingai pasirengus

Prasidėjus grybavimo sezonui policija jau gauna apie grybauti išėjusius ir miške pasiklydusius asmenis. Rugpjūčio 16 d. pareigūnams buvo pranešta, kad ...
2023-08-17
Skaityti daugiau

Veidai

Pradėti tarnybą rengiasi keturkojė pareigūnė Fėja

Belgų aviganių malinua veislės kalytė Fėja, Lietuvos policijos specialistams įrodžiusi, kad atitinka tarnybiniams šunims keliamus reikalavimus, į Klaipėdą atkeliavo iš ...
2021-10-21
Skaityti daugiau

Sportas

Šaudymo varžybose triumfavo „Šūvis"

Artėjančios Policijos dienos proga Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate surengtose šaudymo varžybose. Pranešama, jog šiemet geriausius rezultatus parodė ir pirmąją ...
2019-09-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This