Palangos koncertų salė lankytojų laukia ir ne sezono metu

Regionas

Palangos koncertų salė tampa svarbi ne tik miesto, bet ir visos Lietuvos kultūrinio žemėlapio dalimi – pernai salėje renginiai užpildė net 38 savaitgalius. Palyginus su ankstesniais metais, tai – net 44 proc. padidėjęs salės užimtumas.

Teigiama, jog sėkmingai Palangos koncertų salei prasideda ir 2020 m. – šiuo metu jau rezervuoti visi pirmojo pusmečio savaitgaliai.

Teigiama, jog atnaujinta Palangos koncertų salė lankytojų sulaukia ne tik vasarą, bet ir ne sezono metu. Palmiros Mart nuotr.

2019-aisiais palangiškiai ir kurorto svečiai ištisus metus galėjo rinktis iš 125 skirtingo žanro muzikinių ir teatrinių pasirodymų. Didžiausio lankytojų susidomėjimo sulaukė gruodžio mėnesio – Jazzu, Jeronimo Miliaus „Queen show“ bei vasarą vykę koncertai.

Palangos koncertų salės direktorė Aida Aleksandrovienė pastebi naują tendenciją, jog ir ne sezono metu atlikėjai sutraukia būrius lankytojų. Pavyzdžiui, kovo mėnesį vykęs „Original Enigma Voices“ koncertas, lapkritį „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“ bei gruodį Kastyčio Kerbedžio koncertas sulaukė ne ką menkesnio Palangos ir svečių dėmesio.

„Nuo pat salės atidarymo iki šios dienos vienas pagrindinių Palangos koncertų salės tikslų – jungti miesto bendruomenę ir jos svečius į kultūrinius, pramoginius bei visuomeninius renginius, šitaip mažinant sezoniškumo įtaką kurorte“, – pranešime cituojama A. Aleksandrovienė.

Teigiama, jog 2020 metais lankytojai irgi galės rinktis iš daugybės renginių, o organizatoriai viliasi, kad didžiausio dėmesio sulauks Europos pučiamųjų orkestrų čempionatas, „Original Enigma Voices“, „Brainstorm“, Salvadoras Sobralis, „The Adele Songbook“ projektas bei nacionalinis Sakartvelo baletas.

Organizatoriai jau dabar kviečia miesto svečius ir gyventojus planuoti 2021-ųjų pasitikimą Palangoje: Naujųjų išvakarėse čia skambės geriausios žinomos atlikėjos Adelės dainos, kurias atliks britų „X Factor“ finalininkė Katie Markham su savo projektu „The Adele Songbook“. Tai, pasak A. Aleksandrovienės,  ryškiausia Palangos viešnia šiais metais.

INFORMACIJA

Palangos koncertų salę valdo UAB „Palangos koncertų salė“. Ši įmonė priklauso lietuviško kapitalo įmonių grupei UAB „Infrastruktūra LT“, kuri specializuojasi visuomeninės paskirties sporto bei kultūros objektų valdymo ir infrastruktūros projektų vystymo srityse.

Atnaujintoje Palangos koncertų salėje įrengta profesionali bei galinga elektroakustinė sistema, įdiegti modernūs apšvietimo sprendimai ir pasirūpinta žiūrovų patogumu, tad čia gali vykti gerokai platesnio repertuaro ir aukščiausio lygio klasikinės, populiariosios, roko muzikos koncertai, dramos bei muzikiniai spektakliai. 

1 Comment

  1. Nejonė

    Kainos pensininkams didelės. Dar negalėjom ten nueiti.Ačiū.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje - šalyje dar neregėtas Europos čempionatas ir valgomos lauktuvės

Lietuvos vasaros kurorto sostine vadinama Palanga ruošiasi šiltajam sezonui: Palangos koncertų salės repertuaras su išskirtinių žvaigždžių pasirodymais sparčiai pildosi, kurorto ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

Veidai

Klaipėdos „Švyturio“ arenos komandoje – žinomas virtuvės šefas

Didžiausia uostamiesčio renginių erdvė stiprina pajėgas – nuo kovo „Švyturio“ arenai talkina garsaus šalies šefo Roko Galvono vadovaujama „Roko virtuvė“. ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino broko byla: pirmajai instancijai prireikė beveik 5 metų

Klaipėdos apygardos teismas pagaliau baigė nagrinėti bylą dėl naujojo uostamiesčio baseino broko. Tokiam procesui vien šioje pirmojoje instancijoje prireikė beveik penkerių metų.  ...
2024-02-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This