Moksleiviai iš Kretingalės – Lietuvos čempionai!

Regionas

„Ar jie – tikrai visos Lietuvos čempionai?“ – tokiais klausimais Kretingalės pagrindinės mokyklos moksleiviai pasitiko mokslo draugus, grįžusius iš Druskininkuose vykusio kaimo vietovių mokyklų krepšinio 3×3 varžybų finalo.

Keturių berniukų komanda, vadovaujama trenerio, fizinio ugdymo mokytojo Sauliaus Paukščio, į mokyklą parvežė pirmosios vietos auksą.

Pasveikinti nugalėtojų – Mato Tautavičiaus, Roko Tiškaus, Egidijaus Grabio, Luko Donėlos ir trenerio Sauliaus Paukščio – padėkoti jiems ir įteikti mero vardu pasirašytų padėkos raštų bei dovanų šią savaitę į mokyklą nuvyko Klaipėdos rajono valdžios atstovai. Savivaldybės nuotr.

Mokytojas pasakojo, kad į finalines varžybas komanda pateko iš trečio bandymo, todėl jis dėkingas savo auklėtiniams, kad jiems nepritrūko nei ryžto, nei noro siekti užsibrėžto tikslo. Nenuvargino ir 5 valandą ryto prasidėjusi 355 kilometrų kelionė.

Prie pergalės, pasak pedagogo, labai prisidėjo ir tai, kad vaikai jautė didelį palaikymą iš artimųjų. O po savaitgalį vykusių varžybų į pamokas pirmadienį atskubėję nugalėtojai buvo džiugiai sutikti ir bendramokslių: grojo krepšinio arenose dažniausiai skambanti muzika, mokyklos fojė kabančiame televizoriuje rodytos nuotraukos iš varžybų.

„Ši pergalė svarbi ne tik patiems berniukams, bet ir kitiems mokiniams. Tai labai įkvepiantis pavyzdys, kaip reikia siekti savo svajonių ir tikslų“, – Klaipėdos rajono savivaldybės pranešime cituojama Kretingalės mokyklos direktorė Jurgita Alčauskienė.

Pasveikinti nugalėtojų – Mato Tautavičiaus, Roko Tiškaus, Egidijaus Grabio, Luko Donėlos ir trenerio Sauliaus Paukščio – padėkoti jiems ir įteikti mero vardu pasirašytų padėkos raštų bei dovanų šią savaitę į mokyklą nuvyko Klaipėdos rajono valdžios atstovai. Jie dėkojo komandai ir treneriui už rajono vardo garsinimą ir palinkėjo nesustoti – siekti dar didesnių pergalių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This