Nemokamas seminaras kompiuterinių žaidimų kūrėjams

Verslas

Kas yra kompiuterinių žaidimų industrija? Kaip vyksta žaidimo vystymas, išleidimas ir pardavimas, žingsnis po žingsnio? Kokia dabartinė situacija rinkoje ir  ar verta pradėti kurti žaidimus?

Tokie ir kiti panašūs klausimai iškyla daugumai norinčių pradėti kurti žaidimus ar dirbti šioje pramonėje, tad „Kirus Entertainment” komanda praneša kovo 5 d. organizuojanti nemokamą seminarą, kuriame į visus aktualiausius klausimus atsakys kompiuterinių žaidimų profesionalai bei kūrėjai.

Seminarą ves ilgametę 3D grafikos patirtį turintis Ričardas Liaugminas, dirbantis  skirtinguose pasaulio žemynuose daugiatautėse organizacijose; apie kompiuterinių žaidimų vystymą ir programavimą papasakos Tomas Balsys, kuris pasidalins sukauptomis žiniomis apie žaidimų kūrybos vystymo etapus ir darbą su Unity žaidimų varikliu; Ruslanas Sapožnikovas, tarptautinio verslininkų klubo narys, sukaupęs daug vertingos patirties verslo srityje, naudodamasis holistinės lyderystės principu, sėkmingai apjungęs skirtingų disciplinų žmones į vieną vieningą komandą, papasakos, kokių neapgalvotų žingsnių reiktų vengti, žengiant į labai rizikingą žaidimų industrijos verslą, o Egidija Galginaitė pasidalins patirtimi šiuolaikinės komunikacijos ir efektyvios lyderystės psichologijos, pardavimų vadybos, viešųjų ryšių, tarpasmeninės komunikacijos ir kt. srityse.

Seminaras vyks Klaipėdos kultūros fabrike kovo 5 d., jo pradžia –  17.30 val.

Registruotis į nemokamą seminarą, nurodant vardą ir pavardę, galima SMS žinute tel. 8 670 96595 arba el. paštu marketing@kirus.lt.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This