Pristatant vidaus patalpų golfo takelius sieks rekordo

Verslas

Vidaus patalpų golfo takelių kūrėjas Tomas Žemgulys kviečia įmonių, įstaigų ir kitų organizacijų atstovus į šio žaidimo pristatymą, kurio metu bus siekiama išskirtinio rekordo, skirto Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo trisdešimtmečiui paminėti.

Kovo 10 d., 10 val., bendradarbystės erdvėje „Light House” vyksiantis renginys – nemokamas, tačiau vietų skaičius ribotas.

Jo metu bus bandoma pasiekti rekordą „30-30-30“ – kad vidaus patalpų golfo turnyre dalyvautų 30 įmonių, įstaigų ar kitų organizacijų atstovų, kuriems šiuo metu yra 30 metų ir tokiu būdu netradiciškai pagerbtų Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo trisdešimtmetį.

Pagrindinis turnyro prizas – golfo takelis bus sumontuotas turnyro nugalėtojo atstovaujamoje organizacijoje 30-iai dienų, o nugalėtojui atiteks golfo lazda.

Pasak T. Žemgulio, šiame turnyre gali nedvejodami dalyvauti net ir visiškai nežaidę golfo asmenys – laimės dalyvis, kuris greičiausiai (per mažiausią skaičių mušimų) įridens kamuoliuką į duobutę.

„Golfas į mano gyvenimą „atėjo“ jau daugiau kaip prieš 15 metų, kai vienas mano draugas padovanojo miniatiūrinį golfo takelį. Jau tada, kad ir šį miniatiūrinį golfo žaidimą išbandęs, pajutau, jog žaidžiant šį žaidimą tarsi visas mane supantis pasaulis sustoja, nurimsta širdis ir susikoncentruoja mintys. Dirbant tiek versle, tiek atliekant karinę tarnybą, vis susimąstydavau, jog kasdienybėje taip trūksta kažkokio užsiėmimo ar pramogos, kuri praskaidrintų mintis, padėtų susikoncentruoti, padėtų gerinti tiek kolegų, tiek darbuotojų ir jų viršininkų tarpusavio santykius, tad ilgą laiką mintyse dėliojau viziją – suprojektuoti ir pagaminti tokį golfo takelį, kuris nebūtų toks mažas, kaip toji prieš 15 metų gauta dovanėlė, o būtų pakankamai didelis, kokybiškas, patogus surinkti ir jame žaisti, kurį būtų galima lengvai transportuoti bei įrengti bet kurioje pasirinktoje patalpoje. Esu įsitikinęs, jog kiekvienas iš mūsų yra vertas to kasdienio stabtelėjimo, tos vidinės bei minčių ramybės ir to jausmo tarsi akimirkai sustoja laikas“, – pranešime spaudai cituojamas T. Žemgulys.

Registracija į turnyrą čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Sukurtas didžiausias modulinis golfo takelis Lietuvoje

Golfo takelių kūrėjo Tomo Žemgulio sukurtas didžiausias modulinis golfo takelis Lietuvoje jau prieinamas kiekvienam. Šis „dičkis“ golfo takelis yra 65 cm ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Verslas

Pagamino mažiausią modulinį golfo takelį

Mažiausią Lietuvoje modulinį golfo takelį, sudarytą iš 6 segmentų, kurių kiekvieno plotis – 45 cm, o ilgis 75 cm, sukūrė ...
2023-12-19
Skaityti daugiau

Veidai

Sėkmė verslumo konkurse paskatino vaikus mokyti golfo pradmenų

Šiemet Klaipėdos rajono savivaldybės organizuotame gyventojų verslumo skatinimo konkurse „Verslumo manija“ III vietą pelnęs Tomas Žemgulys tvirtai įsitikinęs, jog sėkmę jam ...
2023-11-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This