Svarsto galimybę Klaipėdoje nuomoti seifus

Verslas

Apsaugos ir inkasavimo paslaugas teikianti bendrovė „Eurocash1“, Kaune pristačiusi individualių seifų nuomos centrą, svarsto apie tokių paslaugų teikimą ir Klaipėdoje.

„Šiuo metu rinkoje matome gyventojų ir organizacijų poreikį naudotis individualių seifų nuomos paslaugomis. Bankams vienam po kito atsisakant teikti šią paslaugą, mes nutarėme apjungti turimas žinias ir kompetencijas. Daug metų teikiame žmonių ir organizacijų turto apsaugos paslaugas, nuolat investuojame į naujausias technologijas, todėl nusprendėme teikti dar vieną paslaugą – individualių seifų nuomą Kaune ir Vilniuje“, – pranešime spaudai cituojamas Vilius Makauskas, „Eurocash1“ direktorius.

Norimo dydžio bendrovės seifą galima užsisakyti internetu, o pačios seifų saugyklos paslaugomis individualiai galima naudotis 24/7 režimu – bet kurią dieną ir bet kuriuo paros metu.

Kelių pakopų rizikos identifikavimo ir apsaugos sistema užtikrina, kad saugykloje vienu metu galėtų būti tik vienas klientas. Prieigos ir seifų saugykla visą parą stebimos vaizdo kamerų, tačiau speciali patalpa, kurioje asmuo išima ar įdeda savo turtą, yra visiškai konfidenciali – vaizdo stebėjimo įrangos joje nėra. Kol saugyklos paslaugomis naudojasi vienas klientas, kitas į patalpas patekti negali.

Priklausomai nuo seifo dydžio ir nuomos laikotarpio, vieno mėnesio nuomos kaina prasideda nuo 26,9 Eur.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Iš Baltijos šalių labiausiai grynųjų atsisakyti nenori lietuviai

Šį pavasarį Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje atliktas tyrimas parodė, kad populiarėjant atsiskaitymui kortelėmis ir kitais būdais, gryniesiems pirmenybę toliau planuoja ...
2023-08-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This