Pirmasis visiškai atviras naujienų portalas
2020-03-07 |
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Šeštadienio rytą, dar iki vidurdienį numatyto oficialaus Kaziuko mugės atidarymo, net ir lynojant neįkyriam lietučiui, jau netrūko suskubusių įsigyti prekybininkų, amatininkų atvežtų įvairiausių valgomų ir ne tik gėrybių.
Kaip ir pernai Klaipėdos „Kaziukas” jau apima ir didžiąją Tiltų gatvės dalį. Dėl to pakoreguotos 2, 2A, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 14 autobusų bei maršrutinių taksi M5, M6, M8 maršrutų trasos – autobusai nukreipti Galinio Pylimo, Pilies, Danės ir Naujojo Sodo gatvėmis. O iki kovo 8 d. 22 val. draudžiamas transporto eismas Sukilėlių, Žvejų, Teatro gatvėse ir Turgaus gatvės atkarpoje nuo Jono kalnelio iki Teatro aikštės.
Šeštadienį iki 4.30 val. yra suplanuoti grupių „Pečius griūn“ (Gargždai), „Padkava” (Šilalė), „Joginta” (Klaipėda), „Žiogupis” (Girkaliai), „Laiko spalvos” (Klaipėda), liaudiškų šokių ansamblio „Bočiai” ir liaudiškų šokių koletyvų „Banguolis” (Palanga), „Sidabrinė gija” (Klaipėda) pasirodymai.
Sekmadienį 11-15 val. vyks vaikų ir jaunimo kolektyvų pasirodymai, vidurdienį rengiami piešinių konkurso „Kaziuko svajonė” laureatų apdovanojimai ir Kapitono Flinto programa.
Šių metų mugės kainos: 300 g džiovintų svarainių – 5,7 Eur, litras spanguolių – 2,5 Eur, 100 g įdarytų alyvuogių – 1,9 Eur, šaltai rūkytos nugarinės kg – 9,59 Eur, šaltai rūkyta šoninė – 6,89 Eur, pusė litro karšto alaus – 2 Eur, riestainiai – 1,5 Eur, verbos – nuo 3 Eur, viena rūkyta skumbrė – 3,5 Eur, vienas rūkytas karšis – 5 Eur, gaidelis iš medaus – euras.
Martyno Vainoriaus nuotr.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”126641,126642,126643,126644,126645,126647,126671,126670,126668,126669,126667,126666,126665,126664,126663,126662,126661,126660,126659,126658,126657,126656,126655,126654,126648,126649,126650,126651,126653″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row]
Man patiko: gražios nuotraukos ( ypač nuostabi ta – su verba ir Anike)
, išsamu ( net ir kainos surašytos). Ačiū!
Ačiū!
Niūrokas straipsnis, neišsamus. O pakalbint prekybininkus, prekeivius? Vis įdomiau skaityt būtų.
Ačiū už nuomonę. Įdomūs, išsamūs reportažai iš tokių renginių – ne mūsų prioritetas. Skaitykite juos pas kolegas.