Virginijus Žalimas – Metų vadovas

Sveikata

17-ajame savaitraščio „Lietuvos sveikata“ surengtame konkurse „Metų vadovas“ šis titulas atiteko uostamiesčio savivaldybės valdomos Klaipėdos vaikų ligoninės vyr. gydytojui Virginijui Žalimui.

Nuotrauka iš Vytauto Grubliausko „Facebook” paskyros

„Garbingas ir pelnytas garbaus žmogaus ir Klaipėdos miesto įvertinimas, kuris tuo pačiu ir tvirtas įpareigojimas ateities darbams, kurių dar laukia daug ir svarbių!” – savo „Facebook” paskyroje rašo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

V. Žalimas Klaipėdos vaikų ligoninei pradėjo vadovauti 2018-ųjų liepą, kai laimėjęs konkursą pakeitė ilgametę šios įstaigos vadovę Klaudiją Bobianskienę, nebepanorusią dar vienos kadencijos.

56-erių V. Žalimas yra baigęs Platelių vidurinę mokyklą ir nuo pat studijų pabaigimo Vilniaus universiteto Medicinos fakultete 1988 metais, kur įgijo pediatro specialybę, dirbo Klaipėdos vaikų ligoninėje. Dirbo vaikų ligų gydytoju,  gydytoju-echoskopuotoju, vaikų nefrologu. Iki tapimo ligoninės vadovu buvo Funkcinės diagnostikos skyriaus vedėjas.

„Mes visi turime pareigą daryti gerą”, – tokiu gyvenimo moto vadovaujasi V. Žalimas.

3 Comments

  1. Kolegė

    Didžiausi sveikinimai nominantui.
    Gerbiam,puikus žmogus!
    Kolegos iš kitų gydymo įstaigų.

    Reply
  2. Kazys

    Prie ko čia šalia stovintis meras V Grubliauskas? Ką jis gero padarė Vaikų ligoninei? Tik dangstė buvusią vyr. gydytoją Kl. Bobenskienę. Kur pinigai ligoninės remontui, medicinos aparatūros pirkimui? Kodėl vadovas, privalėdamas atlikti remontus, pagal priešgaisrinės apsaugos reikalavimus, ieško finansinės pagalbos Klaipėdos įmonėse? Finansuoti privalo savivaldybė.
    Nusifotografuoti su laureatais, pasirodyti prieš visuomenę tai pirmas. Nieko nepadarius dėl šios ligoninės ir taip elgtis- tai labai žema. Pasirodo Klaipėdos meras reikalingas tik dėl viešų šou, teikti diplomus, karpyti juosteles. Konkrečių darbų iš Grubliausko nematyti

    Reply
  3. Fredirikas

    2023 metų Lietuvos Prezidentas jau aiškus..Šaunu..

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Klaipėdoje rasis Paliatyvus vaikų dienos centras

Neilgai trukus sunkūs ligoniai savo namuose turėtų sulaukti didesnės medicininės pagalbos bei geresnės priežiūros. Palengvinimo, rūpinantis sunkiai sergančiais vaikais, gali ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This