Į Klaipėdos senamiestį sugrįš paplūdimio tinklinis

Sportas

Klaipėdoje vyks paplūdimio tinklinio Pasaulio turas. Apie tokį sprendimą savo sprendimą pirmadienį paskelbė Europos tinklinio konfederacija, įvertinusi pernykštę Klaipėdos patirtį, kai mieste buvo suorganizuotas tarptautinis paplūdimio tinklinio moterų turnyras.

Tąkart, paplūdimio tinklinio aikštelė buvo įrengta Teatro aikštėje. Planuojama, kad čia vyks ir paplūdimio tinklinio Pasaulio turas, kuris numatomas šių metų liepos 2-5 dienomis.

beachvolleyambercup.com nuotr.

Paplūdimio tinklinio Pasaulio turas – aukštesnio lygmens varžybos, o Klaipėda taps pirmuoju miestu Lietuvoje, kurioje bus surengtas šis prestižinis renginys. Klaipėdoje varžysis 16 moterų komandų.

Pasaulio turą Klaipėdoje organizuos Klaipėdos pliažo tinklinio klubas, bendradarbiaudamas su Klaipėdos miesto savivaldybe ir Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla.

Pernai Teatro aikštėje vykęs tarptautinis turnyras buvo nominuotas „Metų sporto iniciatyva Lietuvoje“ ir pripažintas geriausiu metų sporto renginiu Klaipėdoje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdoje varžėsi 41 paplūdimio tinklinio komanda

Savaitgalį Klaipėdoje įvyko pirmas Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionato atrankos etapas, kuriame dalyvavo 28 vyrų ir 13 moterų komandų. Atkaklios kovos ...
2023-07-24
Skaityti daugiau

Sportas

Apdovanoti paplūdimio tinklinio turnyro nugalėtojai

Penktadienio vakaro „GO“ arenos karaliene tapo Viktorija Mišeikytė, o karaliumi tituluotas Simas Kiriliauskas. Nugalėtojams įteikta po dėžę gaivinančių gėrimų. Vyrų ...
2022-09-24
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdos paplūdimyje – naktinis tinklinio turnyras

Penktadienio vakare Antrosios Melnragės paplūdimyje įvyko naktinis įmonių tinklinio turnyras. Šis Klaipėdos pliažo tinklinio klubo renginys jau yra tapęs tradicija ...
2022-08-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This