Klaipėdiečiai pareigūnai – tarp dziudo prizininkų

Sportas

Ketvirtadienį Kauno rajone vykusiame Lietuvos policijos dziudo čempionate varžėsi 10 komandų, tarp kurių puikiai pasirodė ir klaipėdiečiai.

9 Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai komandinėje įskaitoje surinko vienodą skaičių taškų su Lietuvos policijos mokyklos komanda, tačiau rezultatus perskaičiavę ir į kitus kriterijus atsižvelgę teisėjai klaipėdiečiams skyrė garbingą trečiąją vietą. Antroji atiteko Lietuvos policijos mokyklos, o pirmoji – kauniečiams.  

Užtat asmeninėse įskaitose klaipėdiečiai iškovojo net 6 medalius. Sidabru pasipuošė Neringa Juciūtė iš Neringos komisariato ir klaipėdietis Titas Česnauskas.

Bronzos medalius iškovojo Klaipėdos komisariato atstovai Laura Dabašinskienė ir Dmitrij Šebaršov, taip pat Paulina Pirmaitienė iš Patrulių rinktinės ir  Profesinių įgūdžių valdybos atstovas Rolandas Rulevičius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdos apskrities pareigūnai - Lietuvos policijos dziudo čempionato nugalėtojai

Ketvirtadienį Kauno rajone, Mastaičiuose, vyko Lietuvos policijos dziudo čempionatas, kuriame dalyvavo apie 70 sportininkų iš visų šalies apskričių policijos komisariatų. ...
2022-04-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This