Karantinas pagal statybininkus*

Spyglys

Spyglys
2020-03-27

Komentarų: 4

Prieš keletą dienų ir mūsų miestelio meras, ir vėliau Savivaldybės administracija prašė remontus karantino metu sugalvojusius atlikti klaipėdiečius pasistengti kuo mažiau triukšmauti, nes nemažai daliai žmonių dabar tenka dirbti iš namų.

Matyt, nepagalvojo valdžia, kad yra ir dar mažiau supratingų, kurių reikia paprašyti nesielgti kaip kiaulėms laiptinėse, kurios šiuo metu būna dar ir dezinfekuojamos. O kad tokių yra, liudija ir Spyglio pažįstamos klaipėdietės pasakojimas apie ketvirtadieninį košmarą Kretingos gatvėje, viename neseniai renovuotame daugiabutyje.

„Ryte išėjau iš buto ir dėl siaučiančio viruso leidausi laiptais, o ne liftu. Vieno buto gyventoja remontuoja savo butą – atvykę penki vyrukai be kaukių, pirštinių, apsirengę nežinia kada skalbtais drabužiais, prisikrovė įvairios nešvarios įrangos į naują liftą, iš ketvirto aukšto išvedė į lauką guminį vamzdį betonui paduoti… Visos laiptinės durys atidarytos, lauke pripilta žvyro, stovi betono maišytuvė, visa prieš dieną išvalyta ir dezinfekuota laiptinė pilna smėlio, kito purvo. Bandžiau paaiškinti, kad protu nesuvokiamas dalykas tai daryti karantino metu. Buvo pasiūlyta patylėti… Iškviečiau policiją, ji buvo atvykusi, įspėjo juos, tačiau vis tiek dirbo iki vakaro”, – savo patirtimi dalinosi moteris.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose. 

4 Comments

  1. Statybininkas

    Statybininkam karantino nera.gal kas ir nenori dirbti.ka jam daryt

    Reply
  2. Teisininkas

    Siaubas, reikia baustu už tokią neatsakomybę

    Reply
  3. šio namo gyventojas

    Dirbti galima, bet privalu vykdyti karantino reikalavimus.

    Reply
  4. St. Darbų vadovas

    Reikia džiaugtis kad žmonės dirba.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Vicemerė apdovanota „už asmeninį išskirtinį indėlį”?*

Net 171 Klaipėdos savivaldybės klerkas buvo paskatintas ir apdovanotas, įvertinus jų veiklą per pirmąjį šių metų ketvirtį „kaip viršijančią lūkesčius”. Ir net 49 ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Spyglys

Pasirodė pirmosios naujos Klaipėdos kultūros apraiškos*

Žinia, dabartinė uostamiesčio valdžia siekia, kad menas nebūtų ale frace de scheiko, o būtų suprantamas paprastai liaudžiai, lenininio etalono. Ir ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This