Karantinas studijų Lietuvos aukštojoje jūreivystės mokykloje nesustabdė

Švietimas

Lietuvos aukštojoje jūreivystės mokykloje (LAJM) dalinasi žinia, kad jau nuo pirmosios karantino dienos ,,perkėlė“ paskaitas į elektroninę erdvę ir studentų bei dėstytojų bendravimas pagal paskaitų tvarkaraštį vyksta nuotoliniu būdu.

Jūrininkų mokymo centro instruktorius kapitonas Sigitas Petraitis – nuotolinių mokymų „tiltelyje”.

Teigiama, kad toks būdas jau tapęs įprastu LAJM ištęstinių studijų studentams ir studentams, kurie studijuoja pagal sesijinį tvarkaraštį, kiek didesnė naujovė tai tapo nuolatinių studijų studentams.

LAJM dėstytojų visų paskaitų konspektai, praktikumų užduotys, sprendimų pavyzdžiai, užduotys savarankiškam darbui tapo pasiekiamos „Google” skaitmeninio mokymo platformoje „Classroom”. Tiesiogiai su studentais bendraujama per vaizdo konferencijas. IT laboratorijos vedėja Elena Valionienė ir programuotojas Stasys Donėla tapo pagrindiniais studentų ir dėstytojų konsultantais.

Nuotolinio mokymo iššūkį priėmė ir LAJM jūrininkų mokymo centras. Suderinus su Lietuvos transporto saugos administracijos jūrų departamentu sėkmingai įvykdyti pirmieji dveji ,mokymai ,Saugos mokymo visiems jūrininkams“ ir ,,Jūrininkų, kuriems paskirtos su apsauga susijusios pareigos“, kurių programose nėra numatytas praktinis mokymas.

1 Comment

  1. student

    juokas, o ne nuotolines studijos. kas raše tikai nezino tikros situacijos. simuliacija!!! o kad nekivaizdinikams nuotolines studijos taikomos seniai- tai visiškas briedas. Per 4 metus nebuvo jokios tokios paskaitos. Gal tikrai pereikite prie tokių studijų, o girtis dar anksti.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Artėja laikas sumokėti per karantiną nemokėtas PSD įmokas

Įprastai savarankiškai dirbantys gyventojai, kurie nedirba dar ir samdomo darbo ir nėra draudžiami sveikatos draudimu valstybės lėšomis, kiekvieną mėnesį turi ...
2024-03-19
Skaityti daugiau

Švietimas

Skyrė stipendijas LAJM studentams

Lietuvos laivybos kompanija UAB ,,Baltnautic Shipping Ltd“ skyrė skatinamąsias stipendijas trims Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos studentams. Stipendijas Kiril Bachlin, Nikita ...
2024-02-20
Skaityti daugiau

Švietimas

Įteikti diplomai LAJM absolventams

Ketvirtadienį Lietuvos aukštojoje jūreivystės mokykloje (LAJM) įteikti diplomai 67 šios mokymo įstaigos absolventams, kurie baigė jūrų laivavedybos, laivų energetinių įrenginių ...
2024-02-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This