„CityBee“ pradeda teikti greitųjų siuntų pristatymo paslaugą

Verslas

Transporto dalijimosi bendrovė „CityBee“ paskelbė Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune pradedanti teikti siuntų ir prekių pristatymo tą pačią dieną paslaugą „CityBee Delivery“.

Pasak „CityBee“ vadovo Luko Ylos, prekių ir siuntų pristatymo tą pačią dieną paslaugą „CityBee“ savo planuose turėjo jau ilgą laiką. Ryžtis jos startui anksčiau nei buvo numatyta nuspręsta įvertinus stabilų el. prekybos augimą ir stulbinamai karantino metu išaugusį vartotojų poreikį apsipirkti internetu bei gauti prekes į namus.

Anot jo, „CityBee“ taikys ypač supaprastintas procedūras, kad greitu siuntų pristatymu galėtų pasinaudoti ne tik didieji verslai, bet ir smulkios įmonės.

Kol kas greitųjų siuntų, kurių svoris neviršija 20 kilogramų, paslaugą „CityBee“ teikia Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Suplanuota, kad visi užsakymai, pateikti iki 18 val., bus įvykdomi tą pačią dieną, jei siuntos gavėjas yra iš to paties miesto. Ši paslauga siuntėjui kainuos fiksuotą sumą – 2,49 EUR.

Tokia pati „CityBee Delivery“ paslaugos teikimo tvarka galios ir savaitgaliais, o esant poreikiui, klientai turės galimybę užsisakyti ir ypatingai greitą siuntos pristatymą per vieną valandą.

Pasak L. Ylos, „CityBee Delivery“ savitarnos įrankis sukurtas taip, kad galima būtų greitai suvesti siuntas ir valdyti užsakymus, kiekvienas klientas galėtų sutarti individualų siuntų surinkimo laiką – nuo vieno iki trijų kartų per dieną.

Pirmuoju bendrovės partneriu tapo kavos ir kavai ruošti skirtos įrangos el. parduotuvė kavosdraugas.lt.

Dar su keliomis dešimtimis bendrovių, „CityBee“ atstovo teigimu, taip pat jau vyksta derybos. Jas tikimasi sėkmingai užbaigti netrukus.

Bendrovė „CityBee“ Lietuvoje iš viso valdo daugiau nei 1 500 automobilių,, taip pat jau turi 100 kurjerių.

„CityBee Delivery“ paslaugą numatyta netrukus įdiegti ir kitose Baltijos šalyse.

Parengta pagal „CityBee“ pranešimą

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Pastebėti sutrikimai, kai PVM už trečiųjų šalių prekes apmokamas pirkimo metu

Lietuvos paštas ir muitinė informuoja, kad įsigyjant prekes iš ne Europos Sąjungos valstybių ir PVM apmokant pirkimo metu, siuntai atvykus ...
2021-08-06
Skaityti daugiau

Verslas

Prognozuoja, kad pabrangusios siuntos iki gavėjų keliaus ilgiau

Nuo liepos 1 d. visi Europos Sąjungos gyventojai, gaunantys siuntas iš bendrijai nepriklausančių šalių, turės susimokėti PVM, o dažnu atveju ...
2021-04-14
Skaityti daugiau

Verslas

Siuntos gali vėluoti

Lietuvos paštas informuoja, kad kasdien sulaukiama vis daugiau oficialių pranešimų iš užsienio paštų apie galimus veiklos sutrikimus – dėl Covid-19 ...
2020-11-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This