Naujas išbandymas klaipėdiečiams: per karantiną – be vandens (papildyta)

Miestas

Didelė dalis klaipėdiečių penktadienį priešpiet savo namuose liko be vandens. Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ informavo, jog III vandenvietėje įvyko gedimas.

Klaipėdiečiai penktadienį priešpiet socialiniame tinkle „Facebook“ vienas po kito ėmė klausinėti, kur dingo vanduo. Jo pasigedo ir Taikos pr., ir Minijos g., ir Debreceno g., ir Nidos g., ir daugelio pietinės miesto dalies gatvių gyventojai.

„Informuojame, kad dėl gedimo III-čioje vandenvieteje, sutriko vandens tiekimas Klaipėdos m. Gedimas šalinamas. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – savo vartotojus trumpąją žinute operatyviai informavo bendrovė „Klaipėdos vanduo“.

Jos atstovas Arūnas Liubinavičius teigė, jog III vandenvietėje dirba brigada, kuri aiškinasi, kokio pobūdžio gedimas.

„Spėjama, kad dėl įtampos šuolių sutriko automatika. Brigada turi išsiaiškinti, kokio lygio yra pažeidimas. Jei automatika nenukentėjo, vandens tiekimas bus labai greitai atnaujintas. Jei gedimas bus rimtesnis, tuomet vėl operatyviai informuosime vartotojus. Tai turi paaiškėti per 15-20 minučių“, – teigė A. Liubinavičius.

Apie 14.10 val. A. Liubinavičius informavo, jog gedimas jau yra pašalintas ir vandens tiekimas atnaujintas.

„Priežastis ir buvo ta, jog dėl įtampos svyravimo sutriko III vandenvietės valdymo punkto automatika. Viskas jau yra sutvarkyta. Mes neleisime klaipėdiečiams būti be vandens”, – teigė A. Liubinavičius

5 Comments

  1. Anonimas

    Uh

    Reply
  2. klaipėdietė

    Visi vandens vartotojai ,prasineškite į ,, Klaipėdos vanduo ” savo telefonų numerius ,nes kitaip informacijos nesužinosite ! Kartą žmonės atsikėlę ryte nerado jokio vandens ,pasirodo , kažkokius tinklus plovė ar ką ten darė ! Ne avarinė situacija ,galėjo iš anksto įspėti namo admininistratorių ,kuris būtų pranešęs namo gyventojams ! Kai kažkas paskambino į ,, Klaipėdos vanduo ” ,tai atsakymas buvo toks : ,,o mes jūsų telefono numerio neturime ,kaip mes jums pranešime „! TOKS tai paslaugos teikėjas !

    Reply
  3. Kuk

    Ko rėkiate? Juk vanduo buvo dingęs tik keliolika minučių. O kelią vėją lyg būtų lauke vandens mėnesį. Gėda!

    Reply
  4. Skaitytojas

    Iš Klaipėdos energijos A.Liubinavičių išvarė,tai prisiplakė Klaipėdos vandenis.

    Reply
    • Che che

      Liuba kaip savivaldybės įmonių angelas sargas išgirdus tą balseli žinai apie ką kalba eina

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

„Grigeo Klaipėda“ ir vandentiekininkai susikibo dėl šimtų tūkstančių 

Po teisėsaugininkų nustatyto fakto, jog pilnai neišvalytomis nuotekomis teršė Kuršių marias, uostamiesčio vandentiekininkų paslaugomis priversta naudotis AB „Grigeo Klaipėda“ už ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Klaipėdiečiams ir rajono gyventojams atpigs vanduo

Valstybinės energetikos reguliavimo tarnyba (VERT) patvirtino naujas uostamiesčio savivaldybės valdomos AB „Klaipėdos vanduo“ kainas. Nauji, mažesni įkainiai Klaipėdos miesto ir ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Klaipėdoje ir rajone atpigs vanduo?

Valstybinė energetikos reguliavimo tarnyba (VERT) kitą savaitę tvirtins AB „Klaipėdos vanduo“ geriamojo vandens ir nuotekų bei paviršinių nuotekų bazines kainas ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This