„Prašau nušalinti KUL vyriausiąjį gydytoją”

Politikų tribūna

Nina Puteikienė, Klaipėdos miesto tarybos narė
2020-04-04

Komentarų: 101

Klaipėdos universitetinė ligoninė patiria kolapsą: COVID-19 nestabdomai plinta visoje ligoninėje, darbuotojai neaprūpinti apsaugos priemonėmis, vienas po kito uždaromi skyriai, serga 36 medikai, išsami informacija neteikiama nei jos darbuotojams, nei visuomenei, darbuotojai persekiojami už tai, kad atskleidžia tikrąją situaciją. Visa tai rodo Klaipėdos universitetinės ligoninės vadovų negebėjimą suvaldyti krizę, užkirsti kelią infekcijos plitimui, burti medikus bendram sutektam darbui ir kelia realią grėsmę ir medikų, ir pacientų gyvybėms.

Atsižvelgiant į tai, prašau nušalinti nuo pareigų Klaipėdos universitetinės ligoninės vyr. gydytoją Vinsą Janušonį.

Vinsas Janušonis. Martyno Vainoriaus nuotr.

Koronovirusas lengvai, bet labai skaudžiai nuplėšia kaukes, apnuogina realybę ir parodo tikruosius herojus ir lūzerius.

Tikrieji šių dienų herojai – eiliniai medikai: kol mes sėdime namuose, jie eina kiekvieną dieną į darbą ir gelbsti gyvybes (daugiau – ir visą pasaulį), rizikuodami savo gyvybėmis.

Nuo pandemijos nesaugo nei reklama, nei viešieji ryšiai – kol Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas „dirbo“ Klaipėdos universitetinės ligoninės atstovu spaudai – kiekvieną dieną rengė spaudos konferencijas, su teatro scenos vertu įsijautimu dėjo į šuns dienas Vilnių, savivaldybei pavaldžioje Klaipėdos universitetinėje ligoninėje virusas nestabdomas plėtėsi. Ir plėtėsi ne dėl to, kad būtent šioje ligoninėje gydomi COVID-19 infekuoti ligoniai.

Nuo pat pirmųjų karantino dienų darbuotojai šaukte šaukė, kad nėra jokių apsaugos priemonių, tuo tarpu ligoninės vadovas V. Janušonis buvo užsiėmęs tuo pačiu, kaip ir visada: ieškojo skundikų.

Kad šioje ligoninėje – supuvusi vadyba ir vadovai, buvo aišku jau daug seniau, kai net pasitelkus kriminalinę policiją prasidėjo paieškos anoniminio skundo autoriaus, kai buvo spaudimas profesinės sąjungos nariams, kai V. Janušonis ėjo ieškoti užuovėjos į miesto Tarybą. Ir meras jį ir toliau globojo.

Tokia atmosfera pati palankiausia viruso plėtrai. Ligoninė jau pačiomis pirmomis karantino dienomis pagarsėjo tuo, kad kaukės buvo laikomos po užraktu, išduodamos tik pasirašytinai ir po panaudojimo jas reikėjo vėl užrakinti. V. Janušonis visa laiką tvirtino, kad apsaugos priemonių užtenka.

Nuo pirmųjų karantino dienų ligoninė buvo visiškai nepasiruošusi koronovirusui, nors jos vadovas raportavo priešingai, kad galės priimti iki 200 infekuotųjų.

Situacija iš esmės primena Baltarusiją, o ligoninės vadovas – diktatorių, kuris iš paskutiniųjų stengiasi nulaikyti kėdę, ant kurios sėdi. Dėl šiandieninės situacijos jam tenka tiesioginė atsakomybė.

Darbuotojai pasakojo, kaip buvo aprūpinamas Infekcinis skyrius apsaugos priemonėmis: savaitgalį, prieš karantino paskelbimą, dezinfekcinis skystis, kaukės, pirštinės buvo surinkti iš kitų skyrių. Ir iš tų, kurie šiandien uždaryti dėl juose užsikrėtusių ir gydytojų, ir pacientų. Nors darbuotojai reikalavo, tačiau nebuvo išduodamos apsaugos priemonės skyriams, nedirbantiems tiesiogiai su COVID infekuotais.

Dabar virusas apėmė visą ligoninę, uždaromi vienas po kito visi skyriai, serga vis daugiau medikų. Korona palietė jau ir mano draugus – šioje ligoninėje mirė šiąnakt ir mano draugės mama, pati kažkada vadovausi vienam iš skyrių. Ji mirė Slaugos skyriuje, kuris iš Infekcinio korpuso buvo perkeltas į kitą skyrių iš esmės tik paskelbus karantiną. Dabar ligoninėje liko tik senyvi pacientai, kuriems reikalinga pagalba dėl daugybinių susirgimų. Ar jie saugūs?

Ar galėjo būti kitaip? Ar Vilnius kaltas? Kodėl COVID-19 neplinta kitose Klaipėdos ligoninėse? Kodėl meras neįsiklausė į darbuotojų skundus ir nesiėmė priemonių gelbėti Klaipėdos universitetinę ligoninę?

Epidemija iš tiesų apnuogino Klaipėdos bėdas, miesto vadovų lyderystės stoką: gėdinga buvo stebėti, kaip vienas didžiausių ir turtingiausių Lietuvos miestų nesugeba įsteigti Karščiavimo klinikos, vėl ieško kaltų Vilniuje, nors greta esanti Kretingos savivaldybė šią problemą išsprendė be kalbų ir greitai.

Po visus šokiravusio mero pasiūlymo Klaipėdos tuberkuliozės ligoninę praturtinti COVID-19 pacientais, į pagalbą atėjo Klaipėdos Psichikos sveikatos centras, atradęs pas save vietos Karščiavimo klinikai.

Į situaciją sureagavo Sveikatos pasaugos ministerija. Šiomis dienomis Klaipėdos universitetinėje ligoninėje vyksta patikrinimas. Patikrinimui vadovybė pasiruošė – išdavė pilnas apsaugas skyriams, kurie tikrinami ir liepia sakyti darbuotojams, kad jie visada gavo apsaugos priemones. Žodžiu, vadovybė toliau kiša galvą į smėlį, tvirtina, kad apsaugos priemonių pakanka.

Mano manymu, toks Klaipėdos universitetinės ligoninės vadovo V. Janušonio elgesys artėja prie nusikalstamo.

Būdama Tarybos narė negaliu daugiau nieko padaryti, tik teikti Tarybos posėdžiui sprendimą dėl V. Janušonio nušalinimo nuo Klaipėdos universitetinės ligoninės vadovo pareigų. Tikiuosi Tarybos narių ir mero palaikymo.

Klaipėdos universitetinė ligoninė – ant uždarymo ribos. Ketvirtadienį – Klaipėdos tarybos posėdis. Jame meras nenumatė jokio pranešimo Tarybos nariams apie padėtį mieste. Taip pat – jokių galimybių užduoti klausimus V. Janušoniui ar Ekstremalių situacijų komisijos pirmininkui, savivaldybės administracijos direktoriui Gintarui Neniškiui. Tarybos nariai, kaip ir kiti miestiečiai, sužino informaciją apie padėtį iš V. Grubliausko socialinės paskyros „Facebook“ žinučių.

101 Comments

  1. KUL darbuotoja

    LABAI NEGRAŽIAI PASIELGTA SU KUL VYR. GYDYTOJU….LABAI….. PASIDOMĖKITE PRAŠAU TAIS ŽMONĖMIS, KURIE SKUNDĖSI KAIP JIEMS BLOGAI DIRBTI KUL ….. kokios tai asmenybės???? Vyriausiasis daug dirbantis žmogus, o aniems iš per gero gyvenimo atsirado tie skundai, politikai tuom tik pasinaudojo..visokios ninos puteikienes ir aidai kaveckiai…GĖDA…. yra žmonių, kuriems gera dirbti KUL…. Dieve, stiprybės vyriausiajam gydytojui ….

    Reply
  2. putrikiz

    E… N… JUS D…AI, per mara nuverst vyr gydytoja, dw nina gal nori uz ji padirbt? manai pajegsi dabar? as uz janusoni dabar, bet po karantino, gali but kitas. Dabar Janusonis geriausias ka turime, o nauja vada reikia uzaugint

    Reply
  3. Sašaa

    KUL vadovas V. Janušonis nuo pat pirmųjų dadovavimo dienų, nuo 1982m, kai į šią kėdę jį pasodino A. Vinkus partinių šulų padedant, iš karto apsistatė sau lojaliais asmenimis, išvystė įnformatorių ratą. Pagrinidinis kriterijus- lojalumas ligoninei, bet lojalumą ligoninei jis sutapatino su savimi. Jam nesvarbu nei gydytojų sugebėjimai vadovauti, klinikiniame darbe, svarbiausia- lojalumas V. Janušoniui. Aišku jis tebetūri savo klapčiukų ratą, kurie taip padalinių vadovų kėdėse sėdi jau 30-35m ir aršiai gina savo šeimininką. Nauji, jauni gydytojai nenori dirbti tokioje ligoninėje, kur tebėra sovietmečio vadovavimo metodai, žeminantys darbuotojus.
    Nina Puteikienė šaunuolė, kuri ėmėsi tokios įniciatyvos, nereikia kelti samokslo teorijų, kad ji nori vadovauti šiai ligoninei, ar Puteikiui. Kas taip rašo- tai labai žema. Kurie nedirbo šioje ligoninėje ir aiškina, koks šaunus V. Janušonis- geriau patylėtu. Kurie dirbo ir vėliau dėl tų pačių priežaščių perėjo į kitas gydymo įstaigas- labai gerai pažistą V. Janušojio „demokratiją”. Kryžiumi gulasi gindami V. Janušonį- tai jo klapčiukų komandą.

    Reply
    • paistalius

      visiski paistalai

  4. Nuomonė

    Gėda tokius vietinių politikų pareiškimus skaityti, galimai norima susireikšminti terorizuojant rimtai ir atsakingai dirbančius žmones. Janušonis darė viską, kad suvaldyti virusą. Buvo paruošta tyrimo laboratorija, ministras neleido vykdyti tyrimo, ministerija neturėjo pakankamai reagentų, nes nedalyvavo europiniame apsaugos priemonių nuo viruso pirkime. Dėl ministerijos aplaidumo virusas išplito, o dabar atsakomybę norima primesti profesoriui Janušoniui. Galimai tai yra asmeninių sąskaitų suvedinėjimas pasinaudojant valdžia, arba bandymas nuslėpti ministerijos neveiklumą. Malinauskas rėžė tiesą apie tai, kad ministerija nesiruošia pandemijai- Malinauską nušalino, Janušonis pareikalavo ministeriją imtis veiklos-norima ir tą „sutvarkyti”. Kam Lietuvoje naudojami valdžios postai?

    Reply
  5. Vėcė...

    Ach, Nina-Nina-Nina-Nina-Nina!
    Jūs man – žavi!
    (Čia – aš, pingvinas…)

    Reply
  6. R

    cia kazkas nusipeza apie ligoniniu vadovus gyditojus , bent jau klaipedos ,kada kuris dare operacija paskutini karta?

    Reply
  7. Miestietis

    Janušonis 38 metai vadovauja ligoninei – jokios konkurencijos, suprantama ir žmogiška, kad vadovas degraduoja, kaip vadybininkas ir matyt dar daugiau…Sovietinis palikimimas – gal jau tikrai gana, sustabdys matyt LRV. Konkurencija tarp regionų ir centro, kaip visuma – pažangu.

    Reply
    • Irena

      Manau, kad pirmiausia degraduoja tie, kurie patys gyvenime nieko neveikia, o tik liežuviu mala ir miršta iš pavydo dėl kitų sėkmės. Sovietiniai dar čia, Lietuvoje, o jaunimas „karšina” užsieniečius, jūs, miestieti, jiems nerūpite. Gydykitės šlapimu ir auksiniu ūsu. Norint kitą žmogų apjuodinti, pirmiausia pasižiūrėti reikia veidrodyje į save.

  8. Otilija

    Taip, savo nuomonę turėti ir ją reikšti galima ir reikia. Tačiau taip pat reikia žinoti kada ir kaip tai daryti. Ypač tai svarbu asmenims mažai nusimanantiems arba ir iš viso nenusimanantiems kokio nors reikalo specifikoje. Šiuo atveju taip ir yra. Ir Puteikienė, ir kiti galvų medžiotojai galėtų stabdžius prispausti stipriau. Jei sunku reikia pasistengti, nieko baisaus neatsitiks, atvirkščiai, visiems bus geriau.

    Reply
    • Ekspertas

      Nina Puteikienė nusimano visuose sektoriuose: aplinkosaugos, švietimo, kultūros, sveikatos, verslo, politikos, uosto, ekonomikos ir visos kitos esamos ir būsimos sritys. Tik ji tinkamiausias kandidatas į KUL vadoves. Tai žmogus kuriam tikrai rūpi šviesi Klaipėdos ateitis mielieji. Ji tiek daug padarė mūsų miestui. Palaukit, o ką padarė?!

  9. Klaipėdietis

    Apsaugok viešpatie, mus pacientus, kad tik nepapuolus į šią Janušonio ir atstovo spaudai Grubliausko ligoninę. Miesto mere, kodėl nepuoli padėti mums klaipėdiečiams, kur prievarta administracijos direktorius Neniškis ruošiasi dezinfekuoti laiptines, o už vienos laiptinės išdezinfekavimą nulupsite nuo miestiečių nežmoniškus pinigus, kurie šiuo metu ir taip galą su galu vos suduria. Visi mero neveiksmai, tas begalinis pliurpimas, nesirūpinimas savo miestiečiais, galutinai parodė miesto mero mentalitetą. Mere, juk ne viskas perkama ir parduodama?

    Reply
    • Tas pats

      Jaučiu, „klaipėdiečiui” norisi aukos, arba gauta komanda „fas” Matyt nesuvokiate situacijos, kad dezinfekcija jums atrodo kaip apiplėšimas. Reikia „gerai” išmanyti situaciją, kad dezinfekciją laikytum nusikaltimu. Galą su galu reikia sudurinėti dirbant, kas dirbo rimtai-gauna normalias pensijas, kas rimtai ir su galva dirba-gauna normalias algas. O aš toje ligoninėje gydžiausi ir žinau, kad ten pirmoje vietoje pacientas.

  10. Pranas

    Pamanyk, prabilo traumatologas Staniulis sulindakas in žopaką. Pensininke eik lauk gatvių dezinfekuoti, o dėl posto išlaikymo bandai sulysti iki pat ausų.

    Reply
  11. Vitalijus Pociūnas

    Baikite tas nesąmones, juk visiems sveiko proto dar nepraradusiems aišku, kad KUL vadovauti dabar gali vienintelis žmogus, ir jis yra NINA PUTEIKIENĖ.

    Reply
    • Dikas

      Be abejo, o kodėl ne, juk viską išmano ir daug draugų turi

    • Birutė, medikė

      Tai jau visiškai nupušėjote, ji juk klizmos pastatyti nemoka, o ką kalbėti apie sudėtingesnius dalykus.

    • Jonas

      Asilai jūs visi sulyg vienu.

    • Gerbėja

      Aš manau, kad nieko baisaus jei gerb. N. Puteikienė imtų vadovauti KUL, bent jau koronaviruso laikotarpiui. Taip pat šias pareigas reikėtų suderinti ir su miesto mero pareigomis, kur jos energija, aštrus protas ir puikūs gebėjimai apie save burti žmones bei aukščiausios prabos taktiškumas, išguitų iš miesto pagiežą ir pykti ir tada čia užderėtų taika, taktas, meilė artimui.

    • Pritariu Vitalijui Pociūnui

      Pritariu, kad KUL vadovautų NINA PUTEIKIENĖ, pavaduotoju skirti N. Puteikį. Galės gerovėje pagyventi, parodyti ką moka. Kur renkamės reikalauti, kad tai įvyktų. Prie Merijos ar iškart KUL, o gal pradedame garbinimo procesiją nuo Puteikių namų? Pagarbinę trauktume visa procesija link KUL. Reikia pasiskolinti iš bažnyčios baldakimą po kuriuo gerbėjai neštume N.N Puteikius. Einu ieškoti kartoninių dėžių – plakatus gaminsiu. Visą valdžią Klaipėdoje – Puteikiams tik jie viską moka ir žino kaip elgtis – ura tovariščy za Nynu.

  12. Kiršintoja

    Prašo nušalinti KUL vyr gydytoją. O ar turi tokių iniciatyvų autorė matymą ir suvokimą – o kas toliau, kas po to, ar tai padės ir „išgelbės“, ar kaip tik išbalansuos ir sutrikdys? Žinant šios politikės būdą ir praeitį manau drąsiai galiu teigti jai svarbu sukiršinti, atkreipti dėmesį į save, viskas daugiau nieko nereikia.

    Reply
    • Renata

      „kirsintoja” kas cia per pseudonimas, gal geriau uzsivadint” Janusonio garbintoja „

    • To: Renata

      Matosi, kad esi ne pačio šviesiausio protelio. Čia ne žmogaus pseudonimas, čia žmogus “kiršintoja” vadina Niną, taip kartais yra daroma komentaruose. Bet matosi, kad protelis tavo per silpnas tą suprast…

    • Kažkas nepadoraus

      Ura, za ninu, tovarišči, vperiod.

  13. Janina

    Reikėtų politiką dabar palikti už durų, ne laikas keisti vadovą , tokio atsidavusio žmogaus savo profesijai dar reikia paieškoti , situacija visur nelabai kokia , dirbti labai sunku , o klysti žmogiška , kolektyvas didelis , neįmanoma visko pramatyti , Klaipėda ypatinga , uostas ir panašiai , dirba žmogus kiek tik gali .Gana pulti , geriau pasiūlykite ką reikėtų keisti , dažniausiai nuo vadovo ne viskas priklauso , sveikatos ministerija irgi ne viską padarė, kad situacija pagerėtų , tai visus ir pakeisite?

    Reply
  14. RITAUTĖ

    Stebiuosi ,kad lyg šioliai dirba V.Janušonis!!Aš tais laikais kaip buvo Mitalienė dirbau.Mačiau tą visą jų virtuvę.Senai laikas v.Jabušoni užleisti vietą protingam, energingam,mylinčiam savo kolegas,kovojančiam už jų darbo aplinkybes(nejieškančiam kas ,kur.kada)……

    Reply
  15. Medikė

    Gerbiamas Vincai Janušoni.Pripaži.kit ,kad nesusitvarkote su pareigomis.Garbingai užleiskite vieta veiklesniam vadovui.Jau vien priėmimo skyrių pamačius darosi baisu.Neštuvai senoviški,nušiurę ir nešvarūs.Kaip ant jų švarų ligonį paguldyti?Ant tų pačių neštuvų guli ir švarus pacientas,ir benamis savo gamtinius reikalus į kelnes padaręs.Salia chirurginio kabineto įkurtas benamių ”VIPAS”.Kvapas baisus sklinda ,o kokį užkratą jie atsiveža visai neaišku.Paskui stebimės ko ta tbc plinta.Apie blusas ir utėles net nekalbu….

    Reply
    • Irens

      Nedirbu gydytoja bet jau darosi bloga nuo mūsų valdžios seniai reikia vyti von

    • Antanas

      Ar Janušonio vietelės norisi, nepasiseks, aš jau Ninai pažadėjau. Jei jūs tokia širdinga, tai apiprauskite tuos benamius, nesmirdės. Jei gydymas priklausytų nuo neštuvų, tai visi mirusieji prisikeltų, nes į kapines jie nešami tikrai gražiais neštuvais. Medike, žmonės gydomi gydytoju išmanymu ir medikamentais…

  16. Jonas

    Noreciau suzinoti kokia lapdara padare Puteikiene Klaipedos ligoninei? Nes atrodo, kad tik lezuviu moka plakti.

    Reply
  17. Anonimas

    C

    Reply
  18. Medikė

    Pritariu.Janušonį seniai laikas nušalinti.Tikras protingas vadovas nebūtų puolęs ieškoti kas skudus rašo,o bandyti kalbėti su kolektyvu kas ne taip,ka galima pakeisti.Karantino metu pats veido neprisidengęs interviu darė ir akcentavo,kad viskas tvakoje.o aš dirbu kitoje gydymo įstaigoje,susijusioje su KUL ir drąsiai galiu teigti,kad ten betvarkė.Nebijočiau tzi pasakyt pačiam Janušoniui

    Reply
  19. Mes

    Gal ir atrodo keistai, bet rimtai. Daina Bosas daugiau padėjo medikams ir Klaipėdai nei Nina Puteikienė šiuo sunkiu momentu. Galima visus kiršinti siekiant populiarumo, o galima kažką gero padaryti remiantis padėtimi ir pažintimis. Manau negarbinga taip elgtis nei tarybos narei nei klaipėdietei.

    Reply
  20. Danguolė

    Visiškai nepritariu Puteikienei, tai ką jinai siūlo yra sumaišties kėlimas, pandemijos metu, tai labai negražu. Puteikio žinučių siuntinėjimas su prašymu rašyti Puteikienės palaikymo komentarus taip pat yra negarbinga.

    Reply
  21. Anonimas

    Toks meras neturėtų vadovauti miestui. Čia reikia mero- idealisto, o ne mero, kuris…..sužinosim viską po jo kadencijos. Ir Puteikienė čia nei prie ko. Gal tik kad vienintelė drąsi prisitaikėlių ir bailių mieste.

    Reply
    • vice meras

      Prie ko čia vėl meras?! kas čia rašo komentarus? Straipsnio ir komentaro autorius tas pats?

    • Anonimui

      Anonime mes tave isaiskinom! Baik loti! Tavo varymas ant 2 vadovu ir Mero yra pasibjauretinas!

  22. Pritariu Putekienės nuomonei...

    Atrodo keistokai kai dalis komentatorių net nesupranta ką privalo veikti mūsų išrinktieji į sav. tarybą . Gilinkitės ir suvoksit ,kad N. Puteikienė pakankami dalykiškai pasisako už įvairius svarbius miesto reikalus dėl kurių dauguma tarybos narių tyli. Gal pamiršote, kad prieš 2-3 mėn Janušonis pats savo noru dalyvavo miesto tarybos posėdyje ,jo tikslas buvo kad prokuratūra ištirtų- išaiškintų kas skundžia viešai KUL ir jį.. Tai pagalvokit kokią raganų medžioklę jis vykdo. O dabar jau kietai KUL profsąjunga ,dar keli daktarai sako atvirai kad KUL yra stagnacijios laikų vadovavimas.. Tai parodė ir dėl korono ligonių, medikų ir pn. Tai ką blogo sako Puteikienė? Nesvarbu kas jos vyras ir kokia jos pavardė. Ši tarybos narė yra drąsi, nebijo sakyti tiesą, ginti savo rinkėjų problemas. Sėkmės jai…

    Reply
    • to pritariu put nuomonei

      Jūs pritariate ir žinote ką turi veikti išrinktieji į tarybą, viską žinote ir aukštinate Put..ek. Turbū neapsiriksime jei spėsime, kad tamsta ir esi Put.. ek. Tik jinai pati gali taip save matyti. Iš tikro jinai kaip ir vyras yra melagiai, bailiai, niekados nejudinantys piršto jei nematys naudos. Pamatę naudą, los -los – los .

    • Gaila

      Ir toliau Nina skelbkite,padorūs zmogeliai už Jus!O subinlaižiai,lai toliau laižo…..

    • medikė

      teisinga,atvira,drąsi moterisReikia gelbėti medikus iš užkrato Juk visus sveikus slaugos sk.ligonius iškėlė į akių sk.,parvežė stgal-19 pacientųapkrėstų korona.Kokia ten dezinfekcija!Visi nutyli…

    • ???

      Labai prašau, pasakykite nors vieną problemą, kurią išsprendė mieste Ninos siūlymu? Reikia pozityvaus mąstymo, o ne agresijos.

  23. Veryga

    O kur Karbauskis ?

    Reply
  24. Teisininkas ANTANAS

    SUBINLAIZIAI KOLEGOS KO NEUZSTOJATE V. JANUSONIO. UZSTOK KOLEGA.

    Reply
    • Antanas

      Lietuvoje dažniausiai subinlaižiais būna teisininkai, jie už pinigus net banditams laižo, va , teisininke, koks gyvenimas. Nėra dabar Lietuvoje prestižas pasisakyti, kad esi teisininkas. Jei bent kiek teisėje nuraukiate, matote, kad užpultas sąžiningai dirbantis žmogus, jūs kaip teisininkas turėtumėte jam padėti nugalėti hidrą.

  25. Kostas

    Puteikeine ką anūkėlio sindromas?

    Reply
    • As

      Kai mane per prievarta isveze i Černobyli likviduoti avarijos gelbejant visa Europa nuo radiacinio uzkrato,grizau invalidaa,praradau sveikata,seima ir kai paprasem lengvatu,vienas zinomas patriarchas pasake rusai veze,ju ir prasykit,reikejo issipirkti,issisukti-bet tremtinius irgi rusai veze,sausio 13 irgi rusai saude-kodel jie gauna dideles pensijas,turi daug lengvatu ir yra gerbiami,o mes pamirsti.

  26. Puteikienę

    reikia skirti į slaugytojas/seseles KUL , tada galėtų realiai darbais įrodyti, kad nori padėti žmonėms. Dabar jinai kartu su vyru tik šūkauja, bet nieko nedirba. Kada jie nuveiks ką nors gero ir naudingo miestui ir žmonėms? Žinau atsakymą, niekada. Jie yra niekas, o niekas negali nieko padaryti, tačiau niekas gali vaidentis, ką jie ir daro

    Reply
    • Anonimas

      Pritariu

  27. Lina

    Verskit ta grubliauska jis tik imitacija daugisu nk is jo.til grigeo sudams vadovautlin

    Reply
  28. Deividas

    Gėda skaityti vieno gydytojo, skyriaus vedėjo komentarą apie TV,, žvaigždutes,, . Ar ne jo leidimu is slaugos skyriaus buvo perkelta senjorė į traumatologijos skyrių slaugymui, o ne į akių, kaip mano draugų brangus aa žmogus ??? Ar tikrai ranka prie širdies pridėjęs galite sakyti, kad tiesą pasakęs, kaip dabar sužinojau, jusu kolega yra melagis norintis suzvaigzdeti??? Parinkau info iš valytojų, kito pagalbinio personalo, kada seselės gavo apsaugos priemones, tai tikrai ne nuo tada, kai buvo skelbiama, kad visko uztenka. Ką jūs užstojate? Tik vienintelėj ligoninėj šitiek uzsikretusiu darbuotojų. Ar tai neparodo didziukiu trūkumų. Džiaugiuosi, kad dabar jau gyvenu ne Lt ir turbūt neteks pas tamsta gydytis. Nes jei gytot tokiu pat, melo, padlsizavimo principu, nenoriu patikėt savo sveikatos

    Reply
    • Pamastymui

      Gyvenate ne LT bet labai „rūpinatės”, viską žinote. Iš toli geriau matosi. Vakarai mums padės, o gal ponas tovarščius ir padės po tavaščisky?

    • Deividui

      Sedi kazkur ir rasineji niekus….

    • Anonimas

      Oho kiek zinot gyvendamas ne Lt. Sekmes negristi

  29. Vytautas Staniulis

    Ši viruso pandemija padėjo giliau pažinti žmones, atskleisti jų charakterius. Tapo aišku, su kuo galima į kalnus eiti, su kuo – ne. Taip pat parodė, kad dalis medikų sėdi ne savo rogėse. Išryškėjo bailiai, panikuotojai, formalistai, kuriems labai svarbu savo sveikata, savo kailis, o ne ligoniai ar ligoninės prestižas. Dėl viruso pandemijos problemų daug visame pasaulyje, netgi labai galingose valstybėse. Visur trūksta respiratorių, kaukių, chalatų, aparatūros, perkrautos darbu laboratorijos, trūksta reagentų ir pan.

    Šiame etape kaip niekad reikia susiklausymo ir darnaus darbo. Nereikia kritikuoti SAM, nereikia kritikuoti merų, ligoninių vadovų, tai lengviausias ir niekur nevedantis kelias. Reikia siūlyti sprendimus, kurie palengvintų esamą situaciją. Padorūs medikai dirba savo darbą, nesiskundžia ir nedejuoja. Ypač daug ir sunkiai dirba slaugytojos, slaugytojų padėjėjos ir valytojos.

    Šiuo metu pradėjo reikštis pilkos susireikšminusios asmenybės, nieko rimto nenuveikusios, tačiau amžinai dejuojančios, po laiko pastebinčios trūkumus ir visais įmanomais būdais besistengiančios išvengti darbo. Dalis medikų „susirgo“ įvairiomis ligomis, išėjo atostogauti ir kitais būdais stengiasi išvengti darbo. Tačiau tokių yra vienetai, nors kai kurie net tapo TV „žvaigždutėmis“.
    Šiame etape nekritikuodami, nepolitikuodami, o susitelkę dirbdami, padėdami vieni kitiems, anksčiau ar vėliau įveiksime pandemiją.

    Vytautas Staniulis KUL gydytojas

    Reply
    • Ignas

      Nereikia kritikuoti? O kas jie neliečiamieji?? Daro nesąmones, o visi turi plloti ir linkčioti į taktą. Gana. Visus nesugebančius ar ne norinčius veikti lauk. Kiek puikaus jaunimo kurių sanprat šiuolaikiška, o ne tarybinių laikų.

    • Anonimas

      Pagarba gydytojui

    • Kolega iš KUL

      Gerbiamas vedėjau, o jūsų sąžinė švari prieš savo skyriaus kolegas? Ar tikrai nebepagrindo visiem karantinuotis minčių kilo? O apie šios ligoninės vedėjų lojalumą administracijai žino visi, juk tik dėl to, esate šiose pareigose. Nors savigarbos vedinas susilaikytumėte nuo komentarų viešoje erdvėje ir nepulumėte, “taktiškai žeminti” viešumoje, “partiniai ideologijai” nepaklususio kolegos. Taip, pandemija pasibaigs, bet ir jums toliau reikės dirbti su savo pavaldiniais/kolegomis kuriuos viešai išvadinote bailiais, pilkomis susireikšminusiomis asmenybėmis, besistengiančiomis išvengti darbo.

    • Janina

      Pritariu gerb, gydytojui .

    • Anonimas

      Ar kartais me jus atkelete savo mama is slaugos skyriaus kur buvo apkresti senoliai kovid19 , po atkelimo ir teko uzdaryti traumatologini sk., uz tokius dalykus iskelti baudziamaja byla. Anonimad

    • MARGARITA

      Šaunuolis Staniulis. Tai iš tiesų tikra TIESA, kuri daug kam nepatinka. O paprastas kaukes, chalatus, esant tokiam nepritekliui galima pasisiūti. Visi radę būt kokių atliekų, net storesnė agroplėvelė būtų tikusi viršutiniam vienkartiniam chalatui. Antbačius pasisiųt galima iš storesnės plėvelės net rankomis. (Nejaugi viską pirko tik šiai dienai.) Mane močiutė mokė visad atsargų turėti, nebūt VIENADIENIU. Reikia pripažinti, kad ir kai kurie medikai nelabai savo higiena ir apsauga rūpinosi, kritikavo tuos, kurie, neva, gąsdina korona, tad kaltę reik dalinti. Anglų, „aukštoji” civilizacjja net šiukšlių maišus apsaugai dėvėjo, bet jie, matyt, tokių, kaip „Plastos” neturi. Nejuodykit gimtinės!!! Ne tas paukštis, kuris savo lizdą teršia. Tik dvasios ubagai laukia, kad jiems viską dykai duotų…

  30. Julius

    Gal pone Puteikienę paskirti KULigoninės vadove ,kad ji taip išmano.Ar dabar laikas kritikoti ,laikas visims susitelkti ir dibti kartu ,o nejaškoti kalų.Ką ponė Puteikienė yra gero padariusi,tik kelia savo reitingus politikoje.Žmonės ne kvailiai prismins kai ateis rinkimai.

    Reply
  31. Vanda Š

    Prieš keleta dienų buvau nustebinta. Kviečiau dėl savo dukros gmp medikus. Kviečiant per tel buvau paklausta kvailu klausimų ar nebuvom Italijoje ar nebendravome su buvusiais. Aišku ne. Nes kartu gyvename su močiute ir dukra . Bet į parduotuvę vaikštau . Laiptinėje žinau yra kurie įzoliavosi. Saugausi. Visur sako kaukes dėvėti. Su pirštinėm vaikštau. Ką jūs manote. Atvažiavo gmp. Nežinau gydytojai ar paramedikai. Pamatavo temp. Sako į ligonine. Apžiūrėti nereikia. Sakau o jūs be aprangos. Sako jūs ne rizikis grupėje. Kaip ne rixikod. Močiutė namie. Atvažiavo.. medikui kabo medicininė kaukė po smakru, vairuotojas be kaukės….super. Klausiu. O jūs sveiki. Jus tikrina nuo Koronavirus. Mandriai atšovė…ne tavo reikalas…akiplėšė ne medikė. Ne tik kad nesisaugo, kitų nesaugo, bet netgi praradusi žmogiškumą. Mes turime dėkoti gerb.Puteikienei. kuri nebijo blogų komentarų o tiesiog viską iškelia į viešumą. Sutvarko KUL tikėkimės sutvarkys ir Klaipėdos greitosios pagalbos vadovą Juodviršį kuris identiškas Janušoniui. Dar kartą pasikartosiu. Turime būti dėkingi gerb.Puteikienei.

    Reply
    • Medike

      Vanda S., jus neteisi, dispeceriai uzduoda ne durnus klausimus, kaip jus teigiate, o reikalingus ir teisingus, kad suzinotu ,ar pacientas nebuvo uzsienyje ir ar neturejo kontaktu su uzsikretusiais covid, ir kad gmo medikai buvo be apsaugos priemoniu- nesamone ! O spec kostiumus rengiasi, kai vyksta i galimai itariama uzsikretusi virusu, pas toki pacienta

    • Irena

      Ponia nusikaltėlių, gėda skaityti.

    • ArturKlp

      Medikei.
      O ar gmp sveiki ir nėra užsikrėtę? Ar jie ištirti ? užkratas besimptomis gali būti, tai dar neaišku kas ką užkrėsti gali.v

  32. Pilietis

    Reikia pastebėti, kad geriausia Klaipėdoje politinė reklama yra ką nors atleisti, paniekinti, sumaišyti su šūdais, bet ne daryti realius darbus ar skleisti idėjas.

    Reply
    • Jokymas

      Kai ateina laikas reikia ir atleisti ir su šūdų sumaišyti, kiekvienas turi atsakyti už savo darbą.

  33. Jonas Nainius

    KUL yra vienintelė tikra ligoninė Klaipėdoje, likusios 2, tai daugiau sanatorijos ar kaimo lygio įstaigos, nei ligoninės, kuriose vyksra ne tikras gydymas, o nuolatinės pastatų renovacijos, kurios pripildo administracijos darbuotojų kišenes 🙂

    Reply
    • ..

      Svaigsti.. Parodija, o ne ligoninė…

    • to: ..

      Čia tik tavo motina “svaigsta”. O šiaip “pagal bazarą” galėčiau spėti, kad daug ligoninių nėra tekę matyti ir juolab jose dirbti. O aš esu dirbęs ne vienoje LT ir ne LT esančioje ligoninėje ir galiu paskyti, kad KUL situacija yra tokia pati, o kai kuriais atvejais dar geresnė lyginant su VU Santaros klinikom ar LSMU Kauno klinikom. Tai geriau užčiaupk savo nešvarius nasrus ir varyk į savo UK ar Airijas gydytis 🙂

    • mmm

      Nusišnekėjot juodai. Net keturių ligoninių nesugedbat įvardinti..

    • ArturKlp

      Nebenusišnekėk… Atgyvena ta ligoninė su tarybine erke pripampusia, kuri valdžioj per ilgai sėdi. Kas dirba su tokiu vadovu užuojauta…

  34. Dainora Lubianskaja

    Šį virusą galima sulyginti su narkotikais. Kiek nuo 1kg.numiršta žmonių? Daug mažiau nei nuo šio viruso. Tik už kilogramą žmones net iki gyvos galvos pasodina. O už šį viruso platinimą niekas nesodina. Parduotuvėje girdėjau kalbant. Vienas vyras klausia kito. Tai juk žinai kad užsikrėtei, ko grižai karantinuotis namo. Juk senukai namie. Tai gerai sako. Greičiau išmirs, greičiau namai paliks, juk už tokį nužudymą niekas nesodina, o man ir vaikams tai nieko. Čia matyt paprastas vadovų dėsnis. Būdas apmažinti pencininkus ir slaugomus. Kadangi žinoma, kad šis virusas yra kaip nebaudžiamas žudymo įrankis, o už žudymą niekas nesodina, todėl ir Klaipėdos vadovai taip elgiasi. Juk ar nekeista, kada patys medikai sąmoningai platina virusą. Ir džiaugiasi kad vadovai netikrina testavimu ar sveiki ar ne. Kol žiauriai nedūsta tol kenčia.

    Reply
  35. Linas

    Pirmą kartą 100 proc. sutinku su p. Puteikiene.

    Reply
    • Zonia& likia

      Aš irgi… Klaipeda totalioje bėdoje…visas miestas pasibaisėtinoje padety..
      Meras ir p.Janusonis totaliai nusivadovavo! LAUK!

  36. Monika Kavaliauskienė

    Teisi straipsnio autorė 100%. Stiprybės, žinokite tikroji tiesa visada išaiskėja, nes toks yra gamtos dėsnis.

    Reply
    • Monikutei

      Tikrai neteisi, nei 1% neteisi…

    • Delfinas

      Nėra esmė ar teisi ar ne. Esmė, kad tai tik šou. Tai nieko nekeičia. Daina Bosas daugiau padėjo Klaipėdos ligoninėms nei Puteikienė savo tuščiais rauinėjimais. Nors ambicingos abi ?

  37. Edvinas

    Lengviausia ridenti bačkas kitiems po kojomis.Ar lengva visus aprupinti priemonemis kurios dar kinijoje net nepagamintos…Gal noretu ponia vyriausiojo gydytojo kede isbandyti….

    Reply
    • Edvinui

      Gal Ponia Puteikienė savanoriauti išėjo? Gal kokiam senam žmogui produktų nupirko, gal kaukių pasiuvo ar ligoninės koridorių išplovė? Ko gero ne, tik rinkimams ruošiasi sėdėdama namie, strateguoja ką čia garsiau parėkus, kad visi girdėtų. Tokia mano nuomonė, galit paneigti, jei ką

  38. Darius Mikelionis

    Turime būti dėkingi už atvirus realius straipsnius. Kiek žinau Klaipėdos krašte yra dvi juodos medicinos kėdės. Tai KUL Janušonio ir GMP Juodviršio. Jų taktika visus įbauginti ir ieškoti skundikų, bei neigti realią tiesą. Nors realybė tokia. Į KUL problemas niekas nesureagavo. Tad reikėjo laukti sprogimo. Lygiai taip pat daug melo sukasi apie GMP. Įdomu kada įstaigoje įvyks sprogimas. Įdomu ar medikai testuojami? Įtariu ne. Tad Klaipėdos krašte dar kyla klausimas, kas platina virusą!!! Nieko laikas atvers akis Klaipėdai.

    Reply
  39. Andrius

    Pridursiu, kad Puteikienės retorika daro žalą Klaipėdai, nes valdantieji visada gali juokais nuleisti jos tikrai neracionalius, šmeižikiškus, emocinius kratinius ir toliau savo daryti arba nedaryti nieko. Tai patvirtina ir faktas, kad neigiamų komentarų ir straipsių apie Puteikienę nėra tiek ir daug, nors žinant kiek žmonių ji yra išvedusi iš kantrybės, tai labai keista. Matyt niekas rimtai nebežiūri į jos tulžį… Sprendžiant iš to kiek Puteikienė yra paskleidusi pletkų, tai čia trolių fabrikas turėtų dirbti. Taip tikrai nėra. Senieji jau rimtai nebežiūri į jos rietenas. Gaila tik, kad tai griauna politikos įvaizdį toliau ir bijo ateiti jauni žmonės, geri specialistai, sąžiningi verslininkai ir šiaip mąstanti bendruomenė, kuri tiesiog vengia šių NESAMONIŲ.

    Reply
  40. Aš

    Tai nepolitinė kompanija. Džiaugiuosi, kad nors viena Tarybos narė išdrįso į viešumą iškelti problemą. Dirbančiųjų niekas nesaugo. Taip, prieš patikrinimą darbuotojai gavo saugos priemones…belieka tikėtis, kad Taryba padės ligoninei. Ir kodėl Klaipėda negali viena susitvarkyti be Vilniaus įsikišimo

    Reply
    • Jons

      Tai Ninos Puteikienės politinis šou. Ji puikiai žino, kad nieko nepasieks. Vienintelis tikslas – iškelri save ant pjedestalo.

  41. Simona

    Čia priėjo ji. Viską išmano, viską žino, tiesiog šviesos spindulys. Ir kaip nesuteiksi tokiam žmogui eterį. Tiesiog žiūrim viena kryptimi. O kur žurnasistinė etika- išklausyti kitą pusę. Kai tikslas nuversti- etika guli stalčiuje

    Reply
    • akadministratorius

      Gerbiama Simona, gal laikas pradėti atskirti nuomones nuo žurnalistų straipsnių? Ar Jums visgi atrodo, kad N. Puteikienė yra žurnalistė? 🙂

    • Simonai

      Pritariu Simonai 100 proc!!!

    • Irema

      Pilnai sutinku. Juk pirmą kartą pasaulyje tokia beda, ar galima taip pulti , geriau dabar konkrečiai padėti, o ne. arklius perkeloje keisti, kaip buvo dabar dažnai kalbama.

  42. Delfinas

    Palaikau AK ir nesu nei už Janušonį nei už Grubliauską. Tik klausiu. Ar etiška Atvirai Klaipėdai pastoviai spausdinti politikės Ninos Puteikienės straipsnius, kurie akivaizdžiai nukreipti į rinkimus? Juk tai politinė reklama pilna pykčio, garbėtroškos, savo kompetencijų pervertinimo. Putekienė straipsniais dalinasi visur kur tik gali, net mamyčių skelbimų svetainėse. Putekienė visažinanti, visagalinti, visamokanti, VISAGALĖ…. Visi suprantame, kad tai tik komentaruose, iš kurių Klaipėdos portaluose mažiausiai 30% yra būtent Ninos prisidengus visokiais nickais. Kiek gali tęstis tas žmonių žeminimas? tikrai nėra viskas gerai Klaipėdoje, bet Puteikienės „purvataška” net „š…. taška”, lenkia visas ribas. Tikslas nėra spręsti situaciją, padėti ar keisti. Tiklslas kiršinti, lieti pyktį, šmežti, kurti sąmikslo teorijas, bet kokia kaina laimėti rinkimus, negalvojant apie pasėkmes. Daugelis jos juodinamų žmonių turi šeimas, tėvus, vaikus. Galiu pasakyti tik vieną nelinkėdamas niekam blogo: KARMA

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Kol neprasidėjo oficiali rinkimų kampanija, tol kiekvienas klaipėdietis politikas gali skelbtis šioje rubrikoje kiek tik nori, tam ji ir skirta. Mums visiškai nesvarbios kiekvieno jų pažiūros, orientacija, siekiai ir t.t. Skelbimas kiekvienas atsiųstas tekstas. Prasidėjus Seimo rinkimų kampanijai ši rubrika jos metu bus išjungta, kaip buvo padaryta ir per praėjusius savivaldos rinkimus.

  43. Pamąstymui

    Esu KUL turėjęs dvi rimtas operacijas , DIDELIS AČIŪ operavusiems gydytojams, Jų dėka gyvas sveikas. Iš patirties galiu pasakyti, kad KUL yra labai gera ligoninė, aišku tobulėjimui ribų nėra. Keisti vadovybę šiuo metu būtų neprotinga, net kvaila. Tokias kvailystes gali siūlyti, tik žemo intelekto, neišsilavinę rėksniai.

    Reply
  44. Tomas

    gavo Ninačka bačką. Atsistojo ir pradėjo loti. Apgailėtina visų galų specialistė

    Reply
  45. Algis

    Kad Janušonis nugyveno ligoninę ir nesugeba dirbti savo darbo,tą dar iki karantino žinojo puse Lietuvos, esu ne klaipėdietis tik gyvenu toje apskrityje, bet kai reikia rimtesnės pagalbos važiuojame į Klaipėdą, jau prieš kelis metus nekreipdama šeimos gydytoja sakė tik nevažiuoti į universitetinę, nes ten Janušonis baigia visai ją nugyventi, esu tenai buvęs ir galiu pasakyti kad provincijos ligoninės tvarkosi kur kas geriau nei universitetinė, tenai visiška betvarkė jau žiūrint paciento akimis, darbuotojai geri ir nuoširdūs, bet kas liečia vadovybę matosi kas visiška betvarkė.

    Reply
    • Ona

      Pritariu,nes niekas nenori į KUL,visi skaičiuoja kaip patekti į Respublikinę

    • Algiui ir Onai

      Jei tikrai šeimos gydytoja sakė, kad “nevažiuot, nes Janušonis ten baigia visai ją nugyvent”, tai arba tu meluoji, arba tavo šeimos gydytoja yra visiškai niekam tikus, nes ne dėl direktoriaus, o dėl gydytojų ir teikiamų paslaugų važiuojama į vieną ar į kitą įstaigą važiuojama gydytis!
      O jei, kaip Ona sako, skaičiuojamos ekstrinės dienos, kad ekstriniu būdu patekt į vieną ar į kitą ligoninę, nežinau, kam tada išvis reikia ekstriniu būdu į ligoninę… Lašalinių susilašint ir tyrimų pasidaryt? Visa tai šeimos medicinos gydytojo kompetencijose, o ne ligoninėje. O dėl tu išremontuotų ligoninių, tai ne dėl žmonių jas taip puošia. Puošia tam, kad administracija pinigų už remontus nusisuktų. O dėl RKL ligio, tai galima tik patylėt…

  46. Petras

    Tiek Grubliauskas tiek Janušonis abu neįgalūs konservatoriai. Tik kaltina kitus ir daugiausia kelia sumaišti ir chaosą Klaipėdos mieste, tai daroma tyčia. Nei vienam regione šito nėra. Dar Vilniuje Šimašius pamašiai elgiasi.

    Reply
  47. Kodėl?

    Puonia N..na yra visų galų specialistė, jinai visur ir už visus. KUL vienintelė ligoninė Klaipėdoje priimanti užsikrėtusius, juos gydanti. Kas dirba, juos visada lengva pastebėti, patarinėti, kritikuoti, mokinti. Ir, ir bandyti iš to užsidirbti dėmesio. Būtų mano valia, tokius lojančius privalomai įdarbinti savanoriai pačiuose viruso židiniuose, tegu dirba ir jei turės laiko ir noro aprašys viską iš vidaus. Janušonis dirba kaip ir dauguma ligoninės medikų, pagarba jiems. Kas dirba tas gali ir klaidų padaryti. Kas nedirba, tas gali tik pa-loti ant dirbančių. Ša N.. na, marš į būdą.

    Reply
  48. 2 j.p.

    zmones px , svarbiausia skvernus buciuoti

    Reply
  49. Ninai

    Pirmiausia dėl “draugės” žurnalistės mamos: kiek girdėjau iš žiniasklaidos, tai Vinsas Janušonis kilus COVID-19 pandemijai visus slaugos skyriiuje gulinčius bandė išrašyti (į namus ar į kitą įstaigą). Liko tik tie, kuriais artimieji nesugebėjo pasirūpinti ar nesuprato COVID-19 reikšmės. Pasiimti mamą draugė progą turėjo, kodėl neėmė reiktų paklausti jos sąžinės! Antra – tokia situacija yra visose Lietuvos ligoninėse, kuriose yra gydomi ligoniai sergantys COVID-19, tame tarpe ir Kauno klinikinėje ligoninėje, kurios vadovas Albinas Naudžiūnas grįžo į savo pareigas nušluostitu (patoes ministerio V3rygos) mundūru. Trečia, gerbiamoji, medicinos srityje nenutuoki visiškai nieko, šitoje situacijoje taip pat nieko, bet paaiškinti gali? Mano nuomone Vinso Janušonio nušlavimas pandemijos įkarštyje būtu pats blogiausias, koks tik gali būti, sprendimas. Bet kam klausyti gydytojo nuomonės, kaip turi “gydytoją” Puteikienę?!

    Reply
  50. J.P.

    Meras vykdo lileralų nurodymus ,padeda opozicijos pasrtijoms,kurios daro viską,kad nuverstų vyriausybę arba rudenį nelaimėtų rinkimų.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Jau 19 šalies savivaldybių turi nulinius COVID-19 rodiklius

Valstybės duomenų agentūra skelbia, jog trečiadienį, kaip ir antradienį, Lietuvoje buvo patvirtinta 16 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų, iš kurių du ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Koronavirusas

COVID-19 Klaipėdoje: kasdien po tris susirgusius

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad antradienį Lietuvoje buvo patvirtinta 16 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų (du žmonės susirgo antrą kartą, vienas ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Šalyje - 24 nauji užsikrėtę COVID-19, Klaipėdoje - du

Pirmadienį šalyje patvirtinti 24 nauji COVID-19 atvejai, iš kurių 6 žmonės susirgo antrą kartą, du – trečią, skelbia Valstybės duomenų ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This