„Rimi Lietuva“ didins algas

Verslas

Prekybos tinklas „Rimi Lietuva“ skelbia, kad šiais metais darbuotojų atlyginimo fondą didina beveik 900 000 eurų. Dar daugiau nei 360 000 eurų įmonė žada skirti priedams prie atlyginimų.

Trijų Baltijos šalių lygmeniu „Rimi“ taip pat 50 000 eurų papildė pagalbos darbuotojams fondą – ši suma bus skirta tiems darbuotojams, kurie dėl koronaviruso patiria papildomų išlaidų ar sunkumų.

„Pirmą kartą viso pasaulio, taip pat Lietuvos išgyvenama situacija dėl koronaviruso pandemijos privertė daugumą organizacijų, verslų sustabdyti pradėtus procesus, peržiūrėti bei atidėti nusimatytus planus, perskirstyti lėšas. Ji taip pat pareikalavo daug papildomų investicijų ir pastangų iš mažmeninės prekybos įmonių, kurioms šiuo laikotarpiu tenka svarbi misija – užtikrinti būtinų prekių prieinamumą gyventojams. Labai gerai suprantame, kad didžiausias krūvis šioje misijoje tenka mūsų darbuotojams, todėl, nepaisant neužtikrintumo ir situacijos neapibrėžtumo, nestabdėme pradėto atlyginimo peržiūros proceso ir dalį investicijų nukreipėme darbuotojų atlyginimams didinti. Atitinkamai, peržiūrėdami biudžetus tvirtai nusprendėme ne tik didinti visuose įmonės padaliniuose dirbančių bei skirtingas funkcijas atliekančių darbuotojų atlyginimus, bet ir peržiūrėti bei dabartinei situacijai adaptuoti periodiškai jiems mokamus priedus. Atsisakėme dalies sąlygų, kurioms esant iki šiol juos skyrėme, ir taip užtikrinome, kad papildomos pajamos pasiektų tuos darbuotojus, kuriems dabar tenka didžiausias krūvis kiekvieną dieną aptarnaujant pirkėjus“, – pranešime spaudai cituojamas „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Į minėtąjį paramos fondą kviečiami kreiptis tie „Rimi“ darbuotojai, kurie dėl plintančio viruso susiduria su finansiniais sunkumais. Paraiškas paramai gauti Lietuvoje jau pateikė keli prekybos tinklo darbuotojai, kurių sutuoktiniai neteko darbo, atitinkamai sumažėjo šeimos pajamos, taip pat – tie, kurie vieni augina vaikus ir todėl dabar negali dirbti bei turi pasirūpinti priemonėmis, kompiuteriu, vaikų švietimu namuose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

„Rimi Lietuva" antrus metus išlaikė „Top darbdavio" statusą

Antrus metus iš eilės nepriklausoma organizacija „Top Employers Institute“ įvertino prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ indėlį į darbuotojų gerovę ir įteikė ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

Verslas

Susirasti pirmąjį darbą galima ir per kelias valandas

Vasaros atostogos – puikus metas ieškoti pirmojo laikino darbo ir užsidirbti papildomų pinigų. Vis dėlto jaunuoliai dažnai nežino nuo ko ...
2023-07-03
Skaityti daugiau

Regionas

Pajūryje duris atvers „Rimi“ sezoninės parduotuvės

„Rimi Lietuva“ skelbia, kad gegužės 25 d. ir birželio 1 d. atidaromos jos sezoninės parduotuvės Palangoje bei Šventojoje. „Nuo birželio ...
2023-05-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This