Psichosomatinio skyriaus neuždarys?

Sveikata

Respublikinės Klaipėdos ligoninės Psichosomatiniame skyriuje besigydantys pacientai nerimauja, kad pasinaudojant  karantinu jis bus uždarytas ir vėliau paslaugos bus teikiamos kitoje, ne tokioje patrauklioje vietoje.

Tačiau ligoninės vadovybė tikina, kad tokie nuogąstavimai esą neturi pagrindo ir skyrius pasibaigus karantinui ir toliau veiks kaip ir veikęs Puodžių gatvėje.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Kiek man žinoma, Dienos chirurgijos centras jau seniai siekia perimti šias patalpas, bet pasikeitus vadovui procesas buvo pristabdytas. Dabar dėl karantino į namus išleidžiami visi jame besigydę asmenys ir tikriausiai nebegrįšime čia, nes vėl viskas pajudėjo. Sąlygos Bangų gatvėje esančiame skyriuje mums bus tikrai netinkamos”, – teigė vienas iš redakcijai paskambinusiųjų pacientų.

Ligoninės viešųjų ryšių koordinatorė Marija Gabrienė tikino, kad vadovybė tikrai neturi tokių ketinimų.

„Psichosomatinis skyrius uždaromas tik karantino laikotarpiui dėl pačių pacientų saugumo. Jei kyla poreikis gauti paslaugas, jos dabar suteikiamos skyriuose Bangų ir Baltikalnio gatvėse. Po karantino Psichosomatinis skyrius vėl veiks Puodžių gatvėje”, – teigė ji.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Sveikata

Seniūnaitei atsirūgo bandymas atnaujinti bylą prieš buvusį darbdavį

Brožynų seniūnaitė Irena Gailiutė nesėkmingai bandė atnaujinti dar 2022 metais pralaimėtą bylą dėl jos atleidimo iš Respublikinės Klaipėdos ligoninės. Vietoje ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Sveikata

Mirė Daiva Grigutienė

Respublikinė Klaipėdos ligoninė praneša, jog netikėtai mirė šios įstaigos Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vyresnioji slaugytoja Daiva Grigutienė. Jai buvo ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Respublikinė Klaipėdos ligoninė vėl planuoja plėtrą

„Papildomos automobilių stovėjimo vietos neprojektuojamos, nes nenumatoma kaip nors plėsti ligoninės veiklos”, – rašoma naujai pateiktuose pasiūlymuose dėl Respublikinė Klaipėdos ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This