„Senukai“ atveria lauko prekybos erdves

Verslas

Įmonė „Kesko Senukai“, vadovaudamasi naujausiu Vyriausybės nutarimu dėl verslo reguliavimo karantino laikotarpiu, atveria lauko prekybai skirtas vietas – teigiama, kad jose klientai galės įsigyti pavasario sezonu aktualių prekių.

Pasak Elonos Uckutės, „Kesko Senukai“ atstovė teigia, kad prekyba bus organizuojama vadovaujantis balandžio 8 d. Vyriausybės nutarimu, leidžiančiu karantino metu prekiauti augalais, skirtais sodinti, sėklomis ir trąšomis. Šių prekių klientai įsigyti galės specialiai tam skirtose lauko prekybos erdvėse, į kurias patenkama neužėjus į patį prekybos centrą.

Kitas sodo ir daržo prekes įsigyti galima telefonu, el. paštu ir internetu. Klientams sudaryta galimybė jas saugiai atsiimti specialiuose prekių atsiėmimo punktuose. Karantino laikotarpiu įsigytos prekės gali būti pristatomos ir nurodytu adresu ar į paštomatus.

Teigiama, kad specializuotoms lauko prekybos zonoms taikomi griežti higienos reikalavimai. Įmonė, atsižvelgdama į Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centro vadovo nustatytus reikalavimus, darbuotojus aprūpino būtinosiomis apsaugos priemonėmis: vienkartinėmis pirštinėmis, apsauginėmis kaukėmis, dezinfekciniu skysčiu. Pirkėjams bus sudaromos galimybės išlaikyti saugų, bent vieno metro, atstumą eilėje prie kasų, o prieš apsiperkant ir apsipirkus – dezinfekuoti rankas vietoje esančiu dezinfekciniu skysčiu.

„Kesko Senukai“, vykdydami Vyriausybės sprendimą, yra laikinai apriboję prekybos centrų veiklą. Tačiau Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos gyventojams sudarė galimybę saugiai įsigyti ir ilgai negendančių maisto produktų.

Šiuo metu „Kesko Senukai“ Baltijos šalyse ir Baltarusijoje valdo 159 parduotuvių tinklą, iš jų – 86 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves Lietuvoje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

„Kesko Senukai“ baigė prekybos centro Klaipėdoje rekonstrukciją

Statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Kesko Senukai“ baigė Klaipėdoje, Šilutės plente, įsikūrusio prekybos centro rekonstrukciją. Į beveik 10 ...
2021-04-09
Skaityti daugiau

Verslas

„Senukai“ atnaujina prekybos centrų veiklą

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Kesko Senukai“, vadovaudamasis Vyriausybės nutarimu dėl karantino priemonių švelninimo, skelbia ketvirtadienį ...
2020-04-16
Skaityti daugiau

Verslas

„Senukai“ maisto produktais prekiaus ir Klaipėdoje

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Kesko Senukai“ skelbia nuo šios savaitės ilgai negendančiais maisto produktais ...
2020-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This