Su koronavirusu kovojantiems medikams – nemokamas įvažiavimas į Neringą

Regionas

Neringos savivaldybės taryba priėmė sprendimą vasaros sezono laikotarpiu asmens sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojams, kovojusiems su koronaviruso infekcija,  taikyti įvažiavimo į Neringą lengvatą.

Nemokėti vietinės rinkliavos už įvažiavimą į Neringą šiems asmenims bus galima nuo birželio 20 iki rugpjūčio 20 d. į kurortą vykstant lengvaisiais automobiliais.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Kaip lengvata bus taikoma, nustatys Neringos savivaldybės administracijos direktoriaus nustatyta tvarka, su kuria kiek vėliau bus supažindintos Lietuvos asmens sveikatos priežiūros įstaigos.

Prisidėti prie šios Neringos savivaldybės iniciatyvos, teikiant nuolaidas Lietuvos asmens sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojams, kovojusiems su koronaviruso infekcija, kviečiami ir kurorto paslaugų teikėjai.

Nuo birželio 20-osios iki rugpjūčio 20-osios vietinė rinkliava už įvažiavimą į Neringą lengvaisiais automobiliais sieks 30 eurų. Kitu metų laiku – 5 eurus.

5 Comments

  1. Sandra

    07.15 teko apsilankyti Nidoje. Praleido be jokių klausimų. Automatiškai nuskaitė mašinos numerį. Darbo pažymėjimo net neprašė. Ačiū darbovietei, kuri pasirūpino sąrašų sudarymui ir išsiuntimui ???

    Reply
  2. Nusivylusi

    Panašu,kad tik žiniasklaidoje viskas. Gavome ir mes „galimybę ” važiuoti nemokamai. Aha – iš principo nemokejom tos nesveikos 30 EUR sumos dienai pabūti . Punkte buvo pasakyta ,kad susimokėti reikia ir paskui kreipkitės ,kad grąžintų. Tokie cirkai tik pas mus ? Darbo imitavimas ? Turekites ta savo Nidą – išrinktieji ?

    Reply
  3. Regina

    KUR BŪTŲ GALIMA SUSIŽINOTI, AR ESI SĄRAŠE ARNE ?

    Reply
  4. Anonimas

    06.24 važiavome į Nidą (esu Kauno klinikų gydytoja), turėjau savo darbo pažymėjimą. Deja, tai tik reklama mero. Mokestį reikėjo susimokėti, nes pasirodo, neturi sąrašų atsiųstų iš gydymo įstaigos. Svarbu apsiskelbti ant visos Lietuvos kokie jie geri, o iš esmės… Mažiau šnekėkite, o daugiau darykite.

    Reply
  5. Vilija

    Labai pagirtinas Neringos savivaldybės tarybos sprendimas, bet, ko gero, bus detalesnis paaiškinimas kam tai bus taikoma.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Šalyje - jau dešimt savivaldybių su nuliniais COVID-19 rodikliais

Trečiadienį Lietuvoje patvirtinti 27 nauji COVID-19 atvejai – šeši žmones užsikrėtė antrą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje vienas žmogus susirgo ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Tarp nulinius COVID-19 rodiklius turinčiųjų - ir Klaipėdos rajonas su Neringa

Valstybės duomenų agentūros duomenimis, antradienį Lietuvoje patvirtintas 31 naujas koronavirusinės infekcijos atvejis, iš kurių po tris žmones užsikrėtė antrą ir ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Savaitės pradžia - su 57 naujais COVID-19 atvejais

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad pirmadienį Lietuvoje buvo patvirtinti 57 nauji koronavirusinės infekcijos atvejai (13 žmonių užsikrėtė antrą kartą, du ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This