Pažeidusiems apgyvendinimo paslaugų draudimą – piniginės baudos

Regionas

Artėjant šventiniam savaitgaliui Palangos miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus specialistai kartu su kurorto policijos pareigūnais ypač didelį dėmesį skirs nelegalių apgyvendinimo paslaugų teikimo atvejams.

Skalbiama, jog toks pažeidimas nustatytas ketvirtadienį, situacija apgyvendinimo paslaugų rinkoje bus stebima visą savaitgalį.

Palangos savivaldybė praneša, jog ypač didelis dėmesys bus skiriamas ne tik kurorto centre esantiems gyvenamiesiems rajonams, bet ir nutolusiems nuo miesto centro – Šventajai, Kunigiškėms, Būtingei ir kt.

Primenama, jog apgyvendinimo paslaugų teikimas Palangoje uždraustas nuo kovo 30 d. Administracinių nusižengimų kodekse numatyta bauda už pažeidimą karantino metu, kai sukeliamas pavojus kitų žmonių sveikatai ar gyvybei, siekia nuo 250 iki 800 eurų.

Viešosios tvarkos skyriaus specialistai ir policijos pareigūnai įspėja – šiuo klausimu bus elgiamasi ypač principingai ir nė vienas nustatytas nelegalių apgyvendinimo paslaugų teikėjas piniginės baudos neišvengs.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palanga kviečia turiningai leisti laisvalaikį

Šį pavasarį Palangoje ir Šventojoje žadama renginių gausa. Velykų šventė įsilies į jubiliejinį renginių ciklą „Palangos dienos“, čia veiklų galės ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Švietimas

Palangoje aptarti ir vienuoliktokų matematikos tarpiniai patikrinimai

Šiuo metu šalyje vykstantys vienuoliktokų tarpiniai patikrinimai jau sukėlė nemažai kalbų. Daug nepasitenkinimo sulaukė matematikos užduotys, apie jas pasisakė ir ...
2024-03-15
Skaityti daugiau

Regionas

200-osioms Tiškevičių įsikūrimo Palangoje metinėms - meninis akcentas

Palangos savivaldybė paskelbė meninio akcento, skirto 200-osioms grafų Tiškevičių Palangos valdų įsigijimo metinėms įamžinti, projekto idėjos pirkimo konkursą. Geriausių idėjų ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This