Kontrolės postuose dešimtadalis apgręžti, išrašyta ir protokolų

Regionas

Šeštadienį budėdami 34-iuose postuose prie miestų ir miestelių Klaipėdos apskrities pareigūnai patikrino apie 10 000 automobilių, beveik 1000 iš jų teko apsisukti ir grąžinti atgal.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Į Klaipėdą neįleisti 795 vairuotojai (iš jų 14 dviratininkų). Postuose į uostamiestį budintys pareigūnai vakar taip pat sulaikė ir du ieškomus asmenis – vienas jų skolininkas, ieškotas antstolių, kitas slapstėsi, siekdamas išvengti karinės tarnybos.

Į Palangą pareigūnai per parą neįleido 66 automobilių. Paryčiais į pajūrio kurortą bandė prasmukti ir neblaivus vairuotojas – taksi automobilį vairavusiam vyrui nustatytas 0,59 prom. neblaivumas.

Per parą postuose dirbantys pareigūnai surašė 11 administracinių nusižengimų protokolų dėl karantino sąlygų nesilaikymo. Dar 7 piliečiai užsidirbo protokolus, nes nepakluso teisėtiems pareigūnų reikalavimams. Vienas jų triukšmavo Skuodo patikros punkte atsisakęs pateikti dokumentus, dar vienas pilietis uostamiestyje vairavo automobilį, kalbėdamas telefonu, o perspėtas pareigūnų kėlė triukšmą, konfliktavo, be pareigūnų leidimo lipo iš automobilio.

Klaipėdos rajone, Vėžaičiuose, pilnutėlis automobilis stabdomas pareigūnų nestojo. Pavijus jį visi penki automobilyje buvę vaikinai konfliktavo, priešinosi pareigūnams, vienas jų net kėsinosi spirti policininkui, tad visiems penkiems buvo surašyti protokolai ir už pasipriešinimą ir už karantino taisyklių pažeidimą.

Neturintiems privalomų apsauginių veido kaukių, pareigūnai jas padovanojo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Artėja laikas sumokėti per karantiną nemokėtas PSD įmokas

Įprastai savarankiškai dirbantys gyventojai, kurie nedirba dar ir samdomo darbo ir nėra draudžiami sveikatos draudimu valstybės lėšomis, kiekvieną mėnesį turi ...
2024-03-19
Skaityti daugiau

Veidai

Specialiosios parengties skyriaus viršininkas: „Kai pradėjau tarnybą vien apsauginis skydas svėrė apie 30 kilogramų"

Lietuvos policijoje yra tik penki Specialiosios parengties skyriai (SPS) – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Šiaulių apskričių vyriausiuose policijos komisariatuose ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Girtuoklis taranavo policijos automobilį

Klaipėdos policija pranešė, kad trečiadienio vakarą, apie 19.15 val., į Melnragėje, Smilgų gatvėje su įjungtais švyturėliais stovėjusį policijos tarnybinį automobilį ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This