1389 „Eurovaistinės“ darbuotojamas – 5 papildomos atostogų dienos

Sveikata

„Eurovaistinė“ praneša, jog 5 papildomos dienos prie apmokamų atostogų yra įmonės siekis pasirūpinti darbuotojais, kurie pandemijos metu dirbo vaistinėse. Tarp 1389 žmonių – farmakotechnikai, konsultantai, tvarkytojai ir vaistininkai. „Eurovaistinė“ tam skelbia investuojanti daugiau nei 350 tūkstančių eurų.

„Eurovaistinės“ nuotr.

„Kovas buvo rizikingas, sunkiai prognozuojamas, bet ir istorinis mėnuo, už kurį savo darbuotojams norime padėkoti papildomai. Tai ne tik istorinis mėnuo, bet ir pirmą kartą įmonės istorijoje suteikiamas padėkos už darbą šį mėnesį ženklas – dovanojame po 5 atostogų dienas. Už sąlygas, kuriomis kovo mėnesį teko dirbti, už tą neapibrėžtumą, kurį balandžio mėnesį jau susitvarkėme, už pagalbą sutrikusiems klientams, kuriuos pagaliau valstybė jau pati prašo likti namuose, o į vaistines ateiti tinkamai pasiruošus“, – el. laiške, adresuotame darbuotojams, rašo „Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė.

Pasak jos, kiekvienam darbuotojui, kuris kovą bent 3 savaites dirbo vaistinėje, iki metų pabaigos bus galimybė atostogauti penkiomis dienomis ilgiau.

Paskelbus karantiną per kelias dienas „Eurovaistinė“ teigia investavusi daugiau nei 240 tūkstančių eurų darbuotojų saugumui užtikrinti – kiekvienoje vaistinėje įrengti apsauginiai atitvarai, kiekvienam darbuotojui suteikiamas veido skydas, medicininės kaukės, vienkartinės pirštinės, visos reikiamos dezinfekcinės priemonės. Nuo pirmosios karantino dienos uždarytos 32 vaistinės bei atnaujintas vaistinių darbo laikas, taip siekiant užtikrinti, kad vaistininkai galėtų laikytis tinkamo darbo ir poilsio režimo.

Balandžio pradžioje Klaipėdoje COVID- 19 infekcija buvo diagnozuota Debreceno gatvėje esančios „Eurovaistinės“ darbuotojai.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

„Eurovaistinėje“ - šiurkštus etikos normų pažeidimas (atnaujinta)

Bėgant metams retkarčiais tenka apsilankyti vaistinėse ir įsigyti reikiamų vaistų. Lapkričio 9 d. eilinį kartą apsilankiau „Eurovaistinėje“, įsikūrusioje BIG-2 patalpose, ...
2023-11-10
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Savaitgalį suksime laikrodžius valanda atgal: kaip pasirūpinti savo savijauta iš anksto?

Paskutinį spalio savaitgalį – iš šeštadienio į sekmadienį – suksime laikrodžius viena valanda atgal. Nors teigiama, kad rudenį laiko sukimas ...
2023-10-23
Skaityti daugiau

Sveikata

„Eurovaistinė“ pradeda skiepyti nuo gripo

Prasidėjus rudens sezonui ima daugėti susirgimų peršalimo ligomis ir ypatingai – gripu. „Eurovaistinė“ skelbia jau pradedanti skiepyti gyventojus nuo gripo, ...
2023-09-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This