Kontrabandines cigaretes slėpė vilkiko variklio skyriuje

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos teritorinės muitinės Mobiliųjų grupių posto pareigūnai Panemunės kelio poste sulaikė Baltarusijos piliečio gabentą tabako gaminių kontrabandą, vertinamą daugiau nei 4 000 eurų.

Muitinės nuotr.

Į Panemunės kelio postą vilkiku DAF su puspriekabe be krovinio iš Rusijos Federacijos Kaliningrado srities atvykęs 32 metų Baltarusijos pilietis pareigūnams žodžiu deklaravo, kad deklaruojamų prekių negabena.

Kilus įtarimui, kad minėtas pilietis meluoja, pareigūnai vilkiką DAF ir jame buvusius daiktus patikrino detaliai. Tikrinimą atlikę muitinės pareigūnai po transporto priemonės kabina, variklio skyriuje, rado 1 250 pakelių paslėptų cigarečių „NZ Gold“ su baltarusiškomis banderolėmis, vertinamų 4 350 eurų. Cigaretės buvo supakuotos į tris juodos spalvos plastikines pakuotes.

Vilkikas DAF ir neteisėtai gabenti tabako gaminiai sulaikyti. Baltarusijos piliečiui surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Už šį pažeidimą jam gresia bauda nuo 3 500  iki 6 000 eurų su cigarečių ir transporto priemonės konfiskavimu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Dėl nesuvaldomo autovežių srauto - vicemero perspėjimas

Prieš kurį laiką socialiniuose tinkluose pasirodžius pranešimams, jog Žvejybos uosto gyvenamuosius rajonus užplūdo autovežiai iš Ukrainos, jų vairuotojams prieigas šalia ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

Verslas

Suklastotus „Rubiko kubus“ siuntėsi ir lietuviai, ir baltarusiai

Klaipėdos teritorinės muitinės pareigūnai eilinį kartą sulaikė per Klaipėdos uostą atgabentas žinomų žaislų klastotes. Šįkart pro muitininkų akis neprasprūdo „Rubiko ...
2023-07-29
Skaityti daugiau

Spyglys

Bus rūkoma ir politinių spektaklių metu*

Šių metų pradžioje Spyglys skaitė apie pasipiktinimą, kad pernelyg daug jau rūkoma Klaipėdoje rodomuose spektakliuose. Tokie jautruoliai nuo šiol galės ...
2023-05-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This