Meras išbarė kelininkus ir administracijos vadovus (3)

Politika
Avatar photoAtvira Klaipėda
2020-04-21

Klaipėdos miesto savivaldybės meras Vytautas Grubliauskas viešai kreipiasi į šį pavasarį gatves remontuojančias įmones, darbų užsakovus ir prižiūrėtojus, ragindamas griežtai laikytis visų teisės aktais nustatytų reikalavimų.

Susidaro įspūdis, kad vietomis gatvių danga po remonto tapo net prastesnė. Klaipėdos savivaldybės nuotr.

„Visus mus prislėgusi Covid-19 viruso pandemija nėra priežastis dirbti atmestinai, nekokybiškai, nesaugant tiek savo, tiek eismo dalyvių sveikatos“, – savivaldybės išplatintame pranešime cituojamas V. Grubliauskas.

Meras atkreipė ir savivaldybės administracijos vadovų dėmesį, kad gatves lopyti labai skubama, ir tai esą yra gerai: dėl karantino mieste yra mažiau intensyvus eismas, nei įprastai pavasarį.

Tačiau, pasak jo, jaučiamas tam tikras kelininkų atsipalaidavimas organizuojant darbus: trūksta įspėjamųjų kelio ženklų, neaiškios remonto vietų apvažiavimo schemos ir panašiai. Eismo dalyviai kartais priversti pažeisti taisykles, nes kitaip negali aplenkti remontuojamų kelio ruožų. Ką bekalbėti apie eismo saugumą.

Meras taip pat suabejojo ir dėl gatvių lopymo kokybės: susidaro įspūdis, kad vietomis gatvių danga po remonto tapo net prastesnė.

„Mieste jau būta precedentų, kai rangovus teko priversti darbus perdaryti kokybiškai”, –  rašoma savivaldybės pranešime.

Žymos: | | |

Komentarai (3):

Atsakymai į “Meras išbarė kelininkus ir administracijos vadovus”: 3

  1. tomas parašė:

    Seniai tiek nesijuokiau.

  2. Klp parašė:

    Isbare???? Ar mes darzelyje??? Kaip visada paragino ir rekomendavo ???

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Universiteto ligoninė: kaltieji ieško kaltųjų

Įstūmę į dideles bėdas dvi Klaipėdos ligonines miesto politikai vaidina šventuosius ir bando savo kaltes suversti tiems, kurie statė ir ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Politika

Socdemai užpildė atsiradusią skylę

Po to, kai į Klaipėdos miesto tarybą su Socialdemokratų partijos sąrašu išrinktas Kretingos ligoninei vadovaujantis Romaldas Sakalauskas, ketinęs Seimą šturmuoti ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Svarbu, Transportas

Atidarė Rimkų pervažą

Kelininkai šį kartą neapgavo – kaip ir žadėjo, Rimkų geležinkelio pervažos remonto darbus baigė liepos 16 d. Antradienį antroje dienos ...
2024-07-16
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This