Įtariamasis brangių automobilių detalių vagystėmis teismo laukia už grotų

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos pareigūnai sulaikė vagystėmis iš automobilių, parduotuvės bei lombardo įtariamą asmenį.

Net devyniais nusikaltimais, iš kurių vienas – sunkus, mat padaryta materialinė žala itin didelė, įtariamas niekur nedirbantis, ne kartą už vagystes, plėšimus bei disponavimą narkotinėmis medžiagomis teistas klaipėdietis, policijos akiratin pakliuvo 2019 m. sausį.

Klaipėdoje įvykdęs vagystę iš lombardo – gipsinėje sienoje skylę išmušęs ir juvelyrinių dirbinių pasisavinęs 1996 m. gimęs vyras tuokart pareigūnų buvo operatyviai sulaikytas. Tačiau vos po pusmečio, 2019 m. gegužę jis įtariamas vienoje Klaipėdos daugiabučio požeminėje automobilių aikštelėje įsilaužęs į įmonei priklausantį automobilį BMW X5 ir jį apgadinęs bei pavogęs vertingus automobilio žibintus – patirtą žalą įmonė įvertino kone 25 000 eurų: 13 000 verti patys žibintai, dar kone antra tiek įvertinti automobilio apgadinimai.

Tų pačių metų liepos mėnesį, uostamiestyje, Taikos pr. asmuo įtariamas automobilių aikštelėje apvogęs kitą automobilį – BMW X4, čia pasisavinti priekiniai žibintai, vairas su oro pagalve ir kitos detalės – žala 18 000 eurų.

Negana to, 1996 m. gimęs, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis vyras, įtariamas 2019 m. rugsėjį įsibrovęs į uostamiesčio sporto prekių parduotuvę ir pasisavinę įvairių drabužių, du nešiojamus kompiuterius, telefoną ir dviratį, kuriuo iš įvykio vietos ir išvažiavo. Pagrobtuoju telefonu įtariamasis naudojosi iki pat sulaikymo dienos.

2019 m. gruodį asmuo įtariamas įsibrovęs į sandėliuką bei pasisavinęs 1000 eurų vertės dviratį bei du butelius degtinės.

Pareigūnai sulaikė šiais nusikaltimais įtariamą asmenį 2020 m. sausį, teismas iš pradžių vyrą leido suimti 3 mėnesiams, vėliau suėmimas pratęstas dar dviem mėnesiams.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Dėl vagystės sulaikyti du nepilnamečiai ir vienas mažametis

Per praėjusią parą Klaipėdoje užfiksuotos net trys vagystės. Sulaikyti trys įtariamieji nepilnamečiai, du iš jų atsidūrė areštinėje. Ketvirtadienį apie 11 ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Sulaikyti jaunuoliai, įtariami vogę degalus bei pagrobę du automobilius

Klaipėdos miesto bei Klaipėdos rajono policijos pareigūnai praneša nustatę du jaunus įtariamuosius – 20-ties ir 19-os metų, kurie galėjo įvykdyti ...
2023-12-22
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Girta BMW vairuotoja tarnavo opelį

Iš pat ryto prie vairo – su 1,73 promilėmis kraujuje. Policija praneša, jog antradienį apie 10.38 val. Klaipėdoje, Laukininkų g., ...
2023-11-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This