Autostradoje – didelė avarija: sužeisti keturi žmonės (1)

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu
Avatar photoPalmira Martinkienė
2020-04-25

Šeštadienį apie 17 val. autostradoje netoli Gargždų, 15-ajame kilometre, įvyko dvi viena paskui kitą avarijos, kuriose nukentėjo keturi žmonės. Eismo įvykio metu nepataisomai sumaitotas tarnybinis Kelių policijos automobilis.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Andromedos Grauslienės, pirmoji avarija įvyko greitkelyje pakeliui į Klaipėdą, susidūrus nuo Kauno pusės vykusiam krovininiam autobusiukui „Peugeot” su lengvuoju automobiliu „Honda”, kurį vairavusi 78 metų moteris suko iš kelkraščio. Autobusiuką vairavo 33-iejų vyras.

Reidas TV „ Facebook” nuotr.

„Policijos pareigūnai važiavo kita kryptimi – iš Klaipėdos į Kauno pusę, jie važiavo ne į įvykį, o savo nustatytu maršrutu”, – teigė policijos atstovė.

Pasak jos, pareigūnai, pamatę eismo įvykį, sustojo, norėdami padėti, nes kol kas kitų tarnybų nesimatė, o tuo metu iš „Hondos” kaip tik traukė sužalotą moterį.

„Pareigūnai automobilį, įjungę švyturėlius ir avarinį signalą, paliko vietoje, nes iki apsisukimo dar buvo toli, ir nubėgo pagelbėti, pažiūrėti, kas tenai įvyko”, – eismo įvyko eigą pasakojo A. Grauslienė.

Po kurio laiko į stovintį policijos automobilį „Scoda Octavia” rėžėsi „VW CC”. Jis nuo smūgio sukdamasis dar kliudė kelkraštyje stovėjusį „Peugeot Partner“, kuriame sėdėjo 29-erių vairuotojas, o kiti žmonės irgi buvo išlipę pažiūrėti, ar nereikia pagalbos. Tarnybinis kelių patrulių automobilis atsidūrė žaliojoje skiriamojoje juostoje.

Pasak policijos atstovės, maždaug po 15 min. į įvykio vietą atvykusi greitoji į ligoninę išgabeno 78 metų  „Hondos”  vairuotoją ir trijų asmenų šeimą iš „VW CC” – 37-erių vairuotoją, 39 moterį ir 12 metų mergaitę. Jie esą buvo sąmoningi, anot policijos atstovės, neatrodė, jog jų sužalojimai būtų buvę sunkūs.

Sekmadienį policija pranešė, jog po medikų apžiūros vyras ir žmona išleisti gydytis ambulatoriškai, o dukra palikta ligoninėje.

Policijos pareigūnai eismo įvykio metu nenukentėjo, tačiau jų automobilis sumaitotas nepataisomai.

Dėl avarijos kurį laiką eismas greitkelyje buvo paralyžiuotas.

Žymos: | |

Komentarai (1):

Įrašo “Autostradoje – didelė avarija: sužeisti keturi žmonės” komentarų : 1

  1. Ignas parašė:

    Priešpriešiniu? Žaliojoje skiriamojoje? Ar nereikėtų važinėti paprasčiau? Jei žalioji tai nudažyta turi būti žaliai.Važiavimas tik taip kaip pats suprantu ir pats sau leidžiu?Aha.Europa! Lietuva!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Susidūrė motociklininkas ir dviratininkė

Policija pranešė, kad antradienį, apie 19.15 val., Palangoje, Ganyklų ir Kretingos gatvių sankryžoje, susidūrė motociklas, kurį vairavo 33 metų vyras, ...
2024-07-17
Skaityti daugiau

Regionas

Susidūrus keturioms transporto priemonėms, nukentėjo trys žmonės

Antradienio pavakare Kretingos rajone į eismo įvykį pateko keturios transporto priemonės, sužeisti trys žmonės atsidūrė ligoninėje. Reidas TV facebook nuotr. ...
2024-07-10
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos ligoninėje mirė avarijoje sužalotas 10-metis

Pirmadienį apie 17.20 val. Skuodo rajone, kelio Mažeikiai–Skuodas 46-ame km susidūrė automobiliai „VW Touran“, kurį vairavo 69 metų vyras, ir ...
2024-06-25
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This