Iš Palangos – melagingos vilionės

Regionas, Svarbu

Pirmąjį birželio savaitgalį visi yra laukiami Palangoje, nes vyks grandiozinė kurorto sezono atidarymo šventė „Myliu Palangą“. Tokia informacija pasirodė viešoje erdvėje. Tačiau paaiškėjo, jog ji yra klaidinanti ir turi būti panaikinta.

Į Palangos sezono atidarymo šventę kasmet suplūsta daugybė žmonių „Palangos investicijų valdymo” nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ kai kurie Palangos viešbučiai sukūrė anonsą apie renginį. Jame skelbiama, jog „Startas vasarai duotas! Birželio 5-7 d. skelbiamas Palangos Vasaros sostinės atidarymas! Saulė, jūra, kopos ir dar daug nemokamų renginių pirmąjį vasaros savaitgalį“. Tad visi kviečiami į „didžiausią menų, amatų ir muzikos fiestą Palangoje – kurorto festivalį „Myliu Palangą“ 2020!“. Tokią informaciją skelbė ir apgyvendinimo paslaugas Palangoje reklamuojantis tinklalapis.

Žmonės ėmė dalytis šia žinia apie būsimą šventę, žymėjosi, kad joje dalyvaus.

Tačiau kurorto atidarymo festivalį jau antrus metus iš eilės turėjusios organizuoti viešosios įstaigos „Palangos investicijų valdymas“ direktoriaus pavaduotojas rinkodarai Albertas Martinaitis patikino, jog tokia informacija yra klaidinanti ir ji turi būti panaikinta ar pakoreguota.

„Kurorto šventė bendrąja prasme yra atšaukta. Mes jau antrus metus ją būtume organizavę, tačiau dėl susiklosčiusios situacijos ji neįvyks. Mes „Facebook’e“ taip pat buvome sukūrę renginį apie kurorto šventę, tačiau jame jau yra pranešta, kad renginys neįvyks. Tikėtina, jog kai kurios Palangos apgyvendinimo įstaigos, kurios taip pat sukūrė renginius apie Palangos šventę, tai padarė arba gerokai anksčiau, arba ne taip seniai, bet net nežinojo, kad renginys neįvyks. Su visomis tokiomis įstaigomis susisiekėme ir paprašėme, kad panaikintų tą informaciją“, – teigė A. Martinaitis.

Jis tvirtino, jog sprendimas šiemet neorganizuoti festivalio „Myliu Palangą“ atkeliavo iš Palangos savivaldybės, nes birželį Palangoje esą uždrausti visi renginiai.

„Nesistengiame šventės organizuoti vėliau, nes norime išlaikyti tradiciją, kad ji vyksta pirmąjį birželio savaitgalį. Žinoma, mums labai apmaudu, kad šventė šiemet neįvyks. Mes visus metus jai ruošėmės, juk esame parašę projektą, gavę finansavimą trejiems metams, ši šventė pripažinta reprezentaciniu Palangos festivaliu. Visi vadybininkai, kurie organizavo šią šventę, yra labai nusivylę, nes tikrai įdėta daug darbo. Šiemet šventė turėjo būti išskirtinė, turėjo atvykti cirko artistai iš užsienio, o viską reikėjo atšaukti. Įdėta išties daug darbo, bet situacija yra tokia, kokia yra. Jau geriau sveikiems sulaukti kitų metų“, – konstatavo A. Martinaitis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje – lauko paroda apie Joną Šliūpą

Palangoje atidaryta Lietuvos nacionalinio muziejaus paroda „Kas išsigando Šliūpo?“, parengta pagal Miglės Anušauskaitės komiksų knygą. Apie spalvingą pirmojo Palangos burmistro ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai išgelbėjo ir užstrigusį katiną, ir lifte įkalintą žmogų

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad antradienio rytą jo pareigūnams teko gelbėti Klaipėdoje, viename Šilutės plento daugiabutyje, prie įėjimo ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Prasčiausia COVID-19 situacija - Palangoje

Valstybės duomenų agentūra praneša, kad pirmadienį Lietuvoje buvo patvirtinti 38 nauji susirgimai COVID-19 infekcija (devyni žmonės susirgo antrą kartą, du ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This