Kviečia į virtualią paskaitą „Mūsų santykių ritualai dabar“

Kultūra

Gegužės 26-ąją, 18 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Pempininkų padalinys kviečia į virtualią paskaitą „Mūsų santykių ritualai dabar“.

Paskaitos lektorius, sąmoningos ir pasąmoningos elgsenos vertinimo specialistas Vytautas Jančiauskas kalbės apie santykių puoselėjimą dabartiniu laikotarpiu ir apskritai apie santykius poroje.

„Aš visada sakau, kad santykiai tai nėra sunkus ir varginantis darbas“, – sako Vytautas Jančiauskas. 

Tiesioginė transliacija vyks Pempininkų bibliotekos „Facebook” paskyroje.

„Karantino laikotarpiu teko užsidaryti namuose ir daug laiko praleisti su pora, šeima, vaikais. Vieniems tai buvo nuostabus laikas drauge, kitiems – trintis ir „kampų gludinimas“. Perkainojome vertybes, apmąstėme džiaugsmus ir klaidas santykiuose. O juk santykiai ir yra viena didžiausių, svarbiausių mūsų gyvenimo sferų – tema, kurią turėtume nagrinėti, studijuoti ir puoselėti nuolatos”, – rašoma bibliotekos pranešime.

Vytautas Jančiauskas – verslininkas, lektorius, sąmoningos ir pasąmoningos elgsenos vertinimo specialistas, seminarų pagalba padedantis žmonėms kurti darnius santykius. Parašė knygą „Mūsų santykių ritualai“, sukūrė unikalų žaidimą poroms „Gerų darbų kalendorius“. Jis studijuoja pas vieną geriausių pasaulyje asmeninių pokyčių trenerių Anthony Robbins. Aistringai domisi žmogaus psichologija, elgsenos modeliais ir porų santykiais bei visomis strategijomis, kurios leidžia padaryti juos tobulais.

„Aš visada sakau, kad santykiai tai nėra sunkus ir varginantis darbas. Savo darbu noriu parodyti žmonėms, kad šią nuostatą reikia keisti nauja – sunkiai dirbam darbe, o grįžę namo puoselėjam laimingus ir džiuginančius santykius, kada jaučiamės gerai ir maloniai“, – sako V. Jančiauskas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Bibliotekoje - „nebaigti“ paveikslai

Klaipėdos Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Girulių padalinyje (Šlaito g. 6A) atidaryta ir iki balandžio 4 d. bus eksponuojama Andriaus Tarasevičiaus ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Sveikata

Bibliotekoje - paskaita apie žarnyno sveikatą

Kovo 2-ąją, 13 val., Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka kviečia į paskaitą „Sveikos gyvensenos pagrindai: kaip tavo nuotaiką ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

Kultūra

Konkurse „Klaipėdos knyga 2023“ - rekordinis dalyvių skaičius

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka trečiadienį paskelbė 18-ojo konkurso „Klaipėdos knyga“ pradžią. „Aštuoniolikti metai žmogui yra brandos metai, ...
2024-02-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This