Per Tauralaukį – su persėdimais

Transportas

Prasidėjus Tauralaukio gatvių rekonstrukcijos darbams VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” laikinai pertvarko maršrutus, kuriais vežama į Tauralaukį, Klipščius, Mazūriškes ir Trušelius.

14-ojo maršrutas sutrumpės iki laikinosios Kino studijos stotelės, kuri bus prieš žiedą Tauralaukio link. O naują reisą centro kryptimi autobusas pradės nuo įprastos Kino studijos stotelės. Atitinkamai šiose stotelėse reikės persėsti į 7-ąjį privežamąjį maršrutą. Pastarojo trasa bus nukreipiama aplinkinėmis Tauralaukio gatvėmis.

7 maršruto autobusas važiuos tai trumpesne trasa, iki Klipščių, tai ilgesne, iki Trušelių. Trumpesnioji trasa yra skirta kompensuoti laikinai sutrumpėjusį 14-ojo maršrutą, kad Tauralaukio ir Klipščių gyventojai nuo laikinosios Kino studijos stotelės galėtų pasiekti namus.

Nors maršruto numeris abiem atvejais išlieka tas pat, septintas, galutinę stotelę keleiviai lipdami matys priekinėje ir šoninėje švieslentėse: pirmu atveju tai bus Klipščiai, antru – Trušeliai.

Dėl rekonstrukcijos šiek tiek Tauralaukio atkarpoje koreguojama ir 23 maršruto trasa.

Šio rekonstrukcijos etapo darbus numatoma pabaigti iki birželio pabaigos.

1 Comment

  1. Kam

    Reikalingas 14 maršrutas, nes į Tauralauki be sabsu patekti iš pietinės miesto dailės.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Tauralaukyje statys prekybos centrą su gydymo paskirties patalpomis

Projektuotojų vizualizacija Teritorijoje prie Pajūrio ir Akmenų gatvių, Tauralaukio kvartale, Klaipėdoje, projektuojamas dviejų aukštų su antstatu prekybos paskirties pastatas su ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Pagaliau imsis naujo darželio statybų Tauralaukyje

Baigiant statyti beveik dukart nuo pirminės kainos pabrangusią naująją mokyklą Senvagės gatvėje Tauralaukio progimnazija planuoja persikraustymo į ją darbus. O ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Transportas

Paaiškėjo metinio bilieto laimėtojas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ skelbia, kad ketvirtadienį uostamiesčio viešojo transporto sistemoje buvo pažymėtas 100 000 000-asis bilietas nuo naujosios e-bilieto ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This