Naktį neveiks „Smart-ID“

Verslas

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, nuo 23 iki 5 val. bendrovė „SK ID Solutions“ skelbia atliksianti suplanuotus infrastruktūros techninės priežiūros darbus.

Pranešama, jog tuo metu galimi „Smart-ID“ programėlės, mobiliojo parašo ir laiko žymų paslaugų sutrikimai. Tad techninės priežiūros laikotarpiu gali pasitaikyti įvairios trukmės sutrikimų, dėl kurių gali nepavykti pasinaudoti minėtomis paslaugomis.

„SK ID Solutions“ klientams rekomenduoja planuoti veiklą taip, kad minėtu laikotarpiu – nuo ketvirtadienio 23 val. iki penktadienio 5 val. – nereikėtų naudotis „Smart-ID“, mobiliuoju parašu ir laiko žymų paslaugomis. Tuo metu taip pat nebus galimybės užregistruoti ar atnaujinti „Smart-ID“ paskyros.

Teigiama, jog suplanuoti techninės priežiūros darbai yra būtini, norint užtikrinti „SK ID Solutions“ teikiamų paslaugų veikimą ir kokybę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Mitai atgraso senjorus nuo kvalifikuotų el. parašo priemonių

Keturi iš dešimties vyresnių nei 65 metų Lietuvos gyventojų nieko nežino apie kvalifikuotą el. parašą, rodo naujausia Ryšių reguliavimo tarnybos ...
2022-05-26
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Savo duomenis reikia saugoti ir e. erdvėje

Šią savaitę Rumunijoje atskleisti nusikaltėliai, kurie naudodamiesi e. bankininkyste iš beveik 100 Lietuvos ir 500 Estijos piliečių bei įmonių išviliojo per ...
2020-09-30
Skaityti daugiau

Verslas

Ragina saugiai atnaujinti „Smart-ID“

Prisijungimui ir el. pasirašymui internete naudojantys programėlę „Smart-ID“ savo paskyras dėl saugumo reikalavimų privalo atnaujinti kas treji metai. Tokių naudotojų ...
2020-09-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This