Politikų kalbos – tik išrinktiesiems*

Spyglys

Spyglys
2020-05-28

Komentarų: 5

Spyglys irgi, laikydamasis karantino, išmoko dirbti nuotoliniu būdu. O išmokęs nusprendė pasiklausyti, ką gero ketvirtadienį prieš miesto Tarybos posėdį paporins jos narys Arvydas Vaitkus, kuris mero pavedimu kartu su jo vadovaujama komisija turėjo surašyti pasiūlymus, kaip ir ką reikėtų gerinti liūdnai pagarsėjusioje Klaipėdos universitetinėje ligoninėje.

Nors A. Vaitkaus kalbą Spyglys dėl visa ko net į diktofoną įsirašė, tačiau ką konkrečiai trijuose posėdžiuose plušėjusi žymioji komisija nusprendė – nelabai suprato. Paaiškėjo tik, jog eiliniams miestiečiams to žinoti kaip ir nėra būtinybės, mat savo išvadas komisija išvakarėse pateikė jiems atstovaujantiems Tarybos nariams, kuriems viešai išreikšti savo nuomonę dėl minėtų išvadų meras griežtai uždraudė.

Negana to, posėdžio eigoje dar paaiškėjo ir kitas liūdnas faktas – ne visi žinių ištroškę miestelėnai bei organizacijos galėjo tiesiogiai klausytis išmintingų politikų kalbų, mat eilinį kartą strigo internetinis ryšys…

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

5 Comments

  1. Anonimas

    P. Vaitkau reikia kuo greičiau atsikratyti tuohgrublausku ir Janušonis ,tai vagys su kokybės ženklu abiem laikas I pensiją jiems jau užtenka,aš žinau kaimą kur gyveno tas ubagas meras ,o dabar jismilijonierius, audito reikia nepriklausomo,ir dar vyti lauk autobuso parko juokdari,vagį , r tada 6 m.neremontuos vingio rajoną atceit ir iisvys ta vagilka sakaliene .jūsų balsus pavogė meras nes visi už jus balsavo,o gal jus atidavete grubliauskui balsus.

    Reply
  2. Laura

    Gerbiamas Arvydas Vaitkus labai pagelbėjo smulkaus verslo atstovams , esame jam labai dėkingi. Labai tikimės , kad sekantys mero rinkimai , jam bus sėkmingi.

    Reply
  3. miestietis

    P. Vaitkus plaukia vienoje valtyje su Janušoniu ir Grubliausku. Mes rinkėjai nusivylėme jumis, p. Vaitkau, labai nusivylėme.

    Reply
  4. MArijus

    Šaunuolis Vaitkus! Gaila, kad dar 3 metus reikia laukti, kol Grubliauską galės pakeisti.
    Manau, dar daug laiko reikės ir visą senatvę iš Klaipėdos savivaldybės išvaryti, o dar kiek laiko klaidas ištaisyti…

    Reply
  5. Linas

    Meras uždraudė nes gina savo numylėtą direktoriu?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This