Atnaujins „Žvejo“ skulptūros fontaną

Miestas

Pradėtas remontuoti Dangės krantinėje, ties rotuše, šalia vienos seniausių miesto skulptūrų – „Žvejo“ – esantis fontanas. Anot savivaldybės pranešimo, pasigėrėti vandens purslais čia bus galima ne anksčiau kaip liepos pabaigoje.

Išoriškai fontano išvaizda nepakis.

„Bus ardomos betoninės laikančiosios konstrukcijos, tvarkoma hidroizoliacija, įrengta nauja gelžbetoninė fontano plokštė, tvarkomos temperatūrinės, deformacinės siūlės ir, svarbiausia, bus keičiamas sugedęs siurblys, filtras, taip pat – vandens purkštukai“, – pranešime cituojamas Klaipėdos savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Fontano remonto darbai pagal sutartį turi būti atlikti per du mėnesius.

Sutartis pasirašyta su UAB „Laiska“, bendrų projektų su šiuo rangovu Klaipėdos savivaldybė, pasak I. Šakalienės, iki šiol neturėjo.

Fontano remonto darbai miestui kainuos apie 28 tūkst. eurų.

Kiti uostamiesčio fontanai Klaipėdoje tradiciškai buvo įjungti Motinos dienai, pirmąjį gegužės savaitgalį.

1 Comment

  1. Blūdai

    toj savivaldybės ūkio skyriuje visiški. Dirbs iki liepos galo , t.y. visą vasarą. Per vasarą tvoros vietoj fontano tikgerai kad merui po langais, nes normaliam tai sarmata būtų nors prieš svečius . Savi kaip visada, pakentės. Tai ko jūs praėjusį rudenį neskelbėte pirkimo ir per žiemą nedirbote? Rudenį panašu baigs derinimo darbus ir per žięmą vėl viskas „išsiderins” ir užrudys. Vėl remontuos.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Teismo sprendimo nevykdanti Irena Šakalienė panoro atgauti sumokėtą baudą 

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmai atsisakė atnaujinti vieną iš procesų dėl buvusios uostamiesčio savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Irenai Šakalienei - Aukščiausiojo Teismo malonė

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) panaikino pirmos instancijos ir Klaipėdos apygardos teismo sprendimus, kuriais buvusiai uostamiesčio savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus ...
2023-12-08
Skaityti daugiau

Miestas

„Nešvariausiam” miestui tvarkyti ieškoma naujų sanitarų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė apie 4 milijonų eurų vertės viešojo pirkimo konkursą dėl bendrojo naudojimo teritorijų (šaligatvių, autobusų sustojimo aikštelių, aikščių, ...
2023-11-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This