Rotarietės perdavė paramą „Vilties linijai”

Miestas

Klaipėdos ROTARY klubas ADITĖ perdavė tradicinio bendruomenės renginio „Moterų forumas” metu surinktas paramos akcijos lėšas emocinės paramos tarnybai suaugusiesiems „Vilties linija”.

Lyčių tapatybės problemoms skirto Rotary moterų forumo rengėjų ADITĖS klubo moterų teigimu, dėl iškart po renginio užgriuvusio karantino, liko nespėtas įvykdyti įsipareigojimas – emocinės paramos tarnybai suaugusiesiems „Vilties linijai” surinktų paramos lėšų perdavimas.

Rotariečių dėka visi norintys galėjo nemokamai klausytis įdomių pranešimų ir buvo kviečiami prisidėti tik prie paramos akcijos, kurios metu bendromis jėgomis buvo surinkta 900 eurų suma. Pinigus moterys įteikė Klaipėdos psichikos sveikatos centro vyr. gydytojui Aleksandrui Slatvickiui, vienam iš „Vilties linijos” iniciatorių.

fotopolis.lt nuotr.

„Grįžtame prie savo veiklos po visus ištikusio šoko, užgriuvusio iškart po forumo  – renginys vyko kovo 7 dieną. Šie keli mėnesiai apvertė visų gyvenimus, vertybes ir veiklas, todėl nespėjom nei pasidalinti įspūdžiais, nei viešai padėkoti visiems dalyviams, nei perduoti lėšų. Dabar jau pamažu grįžtam ir pirmiausia norim padaryti paliktus namų darbus – įvykdyti įsipareigojimą, duotą visuomenei ir svečiams aukotojams. Nors lėšos buvo renkamos vyrų ir moterų pagalbos linijoms dėl jų lytiškumo problemų, manome, kad dabar, iš tikro, tos tiesioginės pirmosios pokalbio pagalbos reikia dar labiau nei anksčiau. Forumo metu buvo dažnai kartojama apie didesnį jautrumą vieni kitiems. Ko gero, kuo toliau, tarpusavio jautrumo, atidos ir atjautos reiks vis daugiau. Vilties pagalbos linija mums teikia vilties, kad joks žmogus šiame pasaulyje nėra paliktas vienas”, – pranešime cituojama Diana Šileikienė, šių metų ROTARY klubo ADITĖ prezidentė.

ROTARY Moterų forumas – tradicinis renginys, skiriamas moterų problemų aptarimui ir viešinimui bei moterų bendrystei. Šiemet jis buvo skiriamas lyčių tapatybės problematikos aptarimui įvairiais aspektais. Forume, kurio pavadinimas buvo „Lyčių tapatybės, stereotipai ir nauji tarpusavio santykių kontraktai arba kaip orientuotis naujame lyčių pasaulyje?” savo pranešimus skaitė žinomi specialistai, savo sričių profesionalai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Savivaldybė ieško rangovo „Vilties linijos” paslaugoms teikti

Klaipėdos savivaldybė paskelbė viešojo pirkimo konkursą dėl „Vilties linijos“ tarnybos paslaugų (anoniminės emocinės pagalbos) teikimo ateinančius trejus metus. Ši paslauga ...
2023-12-17
Skaityti daugiau

Švietimas

Aš neabejingas, o Tu?

Gruodžio 4 d., pirmadienį, Lietuvos jūrų muziejaus Delfinų terapijos centras ir Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakulteto Holistinės medicinos ir reabilitacijos ...
2023-11-30
Skaityti daugiau

Sveikata

Klaipėdoje gimusiems ankstukams – gyvybiškai svarbi dovana

Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) Neonatologijos centre – nauja moderni įranga, padėsianti naujagimiams, kurie į pasaulį atkeliavo ne laiku ir per ...
2023-07-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This