„Rimi“ pirkinius į namus pristatys ir Klaipėdoje

Verslas

Prieš mažiau nei mėnesį pradėjusi veikti Klaipėdoje e. parduotuvė „Rimi.lt“ pradeda teikti pirkinių pristatymo į namus paslaugą. Prekės pristatomos ir į kai kurias Klaipėdos rajono gyvenvietes, tačiau pristatymo teritorija apima ne visą miestą.

Prekių pristatymo teritorija

„Pradėję veiklą karantino pradžioje, jam baigiantis jau teikiame visas e. parduotuvės paslaugas keturiuose didžiausiuose šalies miestuose. Jei dėl pandemijos nebūtume koregavę plėtros planų, pajūrį „Rimi.lt“ būtų pasiekusi žymiai vėliau. Dabar ir uostamiesčio gyventojams, ir čia tik šiltajam sezonui atvykstantiems pirkėjams prieinamos tiek prekių pristatymo į namus, tiek prekių atsiėmimo punktų paslaugos“, – pranešime spaudai cituojamas „Rimi Lietuva“ e. komercijos formato direktorius Vaidas Lukoševičius.

Prekių pristatymo į namus paslaugą e. parduotuvės „Rimi.lt“ pirkėjai gali užsakyti suformavę minimalų – 10 eurų pirkinių krepšelį ir, nurodę tokį pageidavimą komentarų skiltyje, gauti prekes į namus be tiesioginio kontakto su kurjeriu. Nemokamai prekės pristatomos jei užsakymo suma siekia 50 eurų.

Nemokamai „Rimi.lt“ pirkėjai gali atsiimti įsigytas prekes tam skirtuose punktuose. Klaipėdoje jie įrengti prekybos centruose „Taikos 64“ ir „Molas“.

1 Comment

  1. Laima

    Džiaugiuosi, kad turime tokią galimybę ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

„Rimi Lietuva" antrus metus išlaikė „Top darbdavio" statusą

Antrus metus iš eilės nepriklausoma organizacija „Top Employers Institute“ įvertino prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ indėlį į darbuotojų gerovę ir įteikė ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Klaipėdoje - jau per daug maisto parduotuvių? Duris užvėrė „Rimi" Šilutės pl.

Nors praėjusiais metais iš penkių šalyje veikiančių didžiųjų prekybos centrų (PC) net 4 atidarė naujas parduotuves uostamiestyje, vieno prekybos tinklo ...
2024-01-08
Skaityti daugiau

Verslas

Kaip dirbs didieji prekybos tinklai per šventes

Visų didžiųjų prekybos tinklų parduotuvės, išskyrus keletą autonominių, priklausančių „Iki“, pirmąją Kalėdų dieną nedirbs. Gruodžio 24-ąją, Kūčių dieną, „Iki“, „Maxima“ ...
2023-12-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This