IKEA Klaipėdoje išsiplėtė

Verslas

IKEA, Švedijos mažmeninės prekybos baldais įmonė, daugiau nei perpus padidino Klaipėdoje esančių prekybinių patalpų plotą. Nuo šiol klaipėdiečiai galės įsigyti ir švediško maisto, mat atidarytas naujas švediškų maisto prekių skyrius.

„Pirkėjų patogumui įrengėme atskirą planavimo studiją, kurioje lankytojai kartu su konsultantais gali patogiai ir nemokamai susiplanuoti virtuves, spintas ar kitus didesnius baldus. Atskiros patalpos skirtos naujai paslaugai – individualioms namų interjero konsultacijoms. Dabar kiekvienas pajūrio gyventojas, galvojantis apie pokyčius namuose, gali gauti profesionalią interjero dizainerio konsultaciją. Trumpės ir laukimo laikas pirkėjams – paskirta atskira patalpa užsakymų atsiėmimui, tad kiekvienas lankytojas bus aptarnaujamas dar greičiau. Esminis skirtumas tas, jog rodome ne tik atskirus baldus, bet ir interjero sprendimus, kurie leidžia lankytojui lengviau įsivaizduoti, kaip vieną ar kitą baldą, interjero detalę pritaikyti savo namuose. IKEA interjero dizaineriai lankytojams sukūrė daugiau virtuvių, prieškambarių interjero sprendimų, taip pat bus galima pamatyti daugiau spintų, lovų, lentynų variantų“, – pranešime spaudai cituojama IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Klaipėdoje vadovė Lina Kubilienė.

Šiltojo sezono metu IKEA atidaro ir lauko baldų ekspoziciją, kurioje galima pasisemti idėjų balkonams, terasoms.

Pirkėjai galės rinktis ir iš platesnio prekių, kurias galima įsigyti iš karto, sąrašo. Teigiama, kad jis išaugo 3 kartus ir apima daugiau nei 300 skirtingų prekių. Šalia namų tekstilės, vaikams skirtų produktų, virtuvės reikmenų, klaipėdiečiai galės įsigyti prekių, skirtų laikyti daiktams, namų aksesuarų, stalinių šviestuvų ir pan.

Norintys paragauti švediškos virtuvės, nuo šiol gali rinktis iš švediškų saldumynų, gėrimų, užkandžių, kavos pasiūlos.

Klaipėdoje dabar IKEA patalpų plotas užima beveik 4000 kv. m. 1500 kv. m. skirti ekspozicinei erdvei, paslaugoms, likęs plotas skirtas logistikos ir e. komercijos, administracijos reikmėms.

IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta Klaipėdoje atidaryta 2015 m.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Temos

Klaipėdiečių pramonės milžinas toliau maitina Rusijos sąjungininkės biudžetą

Pasirodo, kad XXI amžiuje dar nematyto masto ir žiaurumo karą prieš demokratinę šalį vykdančių agresorių biudžetus ir toliau pildo ne ...
2023-01-06
Skaityti daugiau

Miestas

Klaipėdos autobusų stotyje keliaujančius lydės šviečiančios žvaigždės

Klaipėdos autobusų stotyje antradienį sužibo daugiau nei pusė šimto kalėdinių žvaigždžių. Tai IKEA iniciatyva, kuria norima „nušviesti kelią grįžtantiems namo ...
2021-11-10
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėdoje IKEA prekių užsakymas ir atsiėmimas - nuo pirmadienio

Po Lietuvos Vyriausybės sprendimo leisti atnaujinti veiklą tam tikrus kriterijus atitinkančioms mažmeninės prekybos bendrovėms, IKEA pranešė Vilniuje atsidarysianti šį šeštadienį. ...
2020-04-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This