Buvęs direktorius prisikalbėjo?

Miestas

Ketvirtadienį į pirmąjį posėdį po karantino susirinkusi Klaipėdos savivaldybės Saugaus eismo komisija jau buvo kitokios sudėties. Vienas ryškesnių pokyčių – joje neliko buvusio Savivaldybės administracijos Urbanistinės plėtros departamento direktoriaus Kastyčio Macijausko, po reformos tapusio vyriausiuoju patarėju.

K. Macijauskas komisijos posėdžių metu visada akyviai reikšdavo savo nuomonę. O paskutinio prieškaratininio posėdžio metu garsiai ir aktyviai prieštaravo tiek komisijos, tiek jos pirmininko Savivaldybės administracijos direktoriaus Gintaro Neniškio požiūriui dėl siūlytos eismo schemos ties būsimu prekybos centru „Lidl” Liepojos gatvėje. Tačiau G. Neniškis tikina, kad tai yra visiškai nesusiję su komisijos narių keitimu.

Kastytis Macijauskas. Martyno Vainoriaus nuotr.

Atnaujinus komisijos sudėtį be K. Macijausko joje taip pat nebeliko atleistojo savivaldybės valdomos UAB „Gatvių apšvietimas” direktoriaus Dangero Aleksandrovo, savivaldybėje nebedirbančio buvusio Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos Veiklos organizavimo ir prevencijos poskyrio viršininko Gedimino Kalasūno, Savivaldybės administracijos Transporto skyriaus specialisto Vytauto Paukštės. Ji buvo papildyta pastarojo skyriaus vyriausiuoju specialistu Vidmantu Paliaku ir UAB „Gatvių apšvietimas“ Eismo valdymo skyriaus vadovu Egidijumi Kiviliu. Kiti nariai liko tie patys.

„Komisijoje yra tie žmonės, kurie yra tiesiogiai susijęs su eismu. Urbanistinės plėtros departamento nebėra, Kastyčio Macijausko kompetencijoje dabar yra konkrečių projektų vykdymas ir priežiūra – „Memelio miestas”, „Klaipėdos energijos” teritorija ir kiti”, – taip pokyčius aiškino G. Neniškis.

5 Comments

  1. manau

    kad tam ir buvo ta savivaldybės pertvarka, kad savo nuomonę turinčiais atsikratyt, o pasistatyt sau lojalius.

    Reply
  2. Anonimas

    O Neniškis tai tas autobuso vairuotojas iš Kauno?

    Reply
  3. as uz

    puikus specialistas, snekejo ta ka galvojo matyt, kas cia blogo..

    Reply
    • Vaizdinys

      Kiek teko susidurti – kaip tik neatrodo, kad būtų labai geras kurios nors srities ekspertas. Nėra ir blogas, vidutiniškai vertinčiau. Iš išskirtinių savybių – mėgsta ilgai pašnekėt pafilosofuot ir nieko konkretaus…

    • To vaizdiniui

      Ar ne jo konkretus namas Karklėje su konkrečiu vaizdu į jūrą?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

„Turbo žiedo” Baltijos ir Taikos prospektų sankryžoje nebus

Klaipėdos miesto vadovai, nutraukę konkursą dėl Baltijos ir Taikos prospektų sankryžos, svarstė ir kitą variantą – įrengti čia „turbo žiedą”. Tačiau ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Transportas

Sausio 15-osios gatvėje automobilių statyti neuždraus

Klaipėdos savivaldybės Saugaus eismo komisija nepritarė siūlymui, kad siekiant pagerinti matomumą Sausio 15-osios gatvės atkarpoje, tarp Taikos pr. ir Tilžės ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This