Kaip miesto erdves bei galimybes pritaikyti jaunimo poreikiams?

Miestas

„Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ projekto komanda antradienį, 18.30 val., projekto kryptį „Atskleisk“ pristatys naujoje industrinėje Klaipėdos erdvėje „HOFAS“ („Memelio miesto” teritorija).

„Krypties „Atskleisk“ siekis yra atkreipti dėmesį į Klaipėdos miesto erdves bei galimybes jas pritaikyti jaunimo poreikiams. VšĮ „Projektas LT“ komanda, atstovaujanti platformą „Erdvės“ sako, kad užteks renginių miesto centre. Atėjo laikas nuobodžias miesto vietas transformuoti į traukos objektus bei pritaikyti erdves kūrybai plačiąja prasme. VšĮ „Lietuviškos šventės“, įgyvendindama platformos „Spalvos“ veiklas, siekia sukurti terpę atvirai bręsti. Tikimasi, kad šios platformos dėka, Klaipėdos miestas taps atviresnis ir sąmoningesnis jautrių visuomenės grupių atžvilgiu”, – rašoma pranešime.

Projekto platforma „Šiaurė-Pietūs“ apjungia tris skirtingas veiklos sritis. Pagrindinė platformos koordinatorė Socialinių mokslų kolegija kartu su partneriais atskleis, kaip po viena platforma gali tilpti kultūra, sportas ir bendruomeniškumas.

Birželio 30 d. renginyje kartu su Simu Buziliausku bei „Choose Klaipėda“ projekto ambasadore Emile Jasaite bus galima padiskutuoti, kokį miestą norime kurti ir kokią visuomenę jame ugdysime.

„Krypties „Atskleisk“ komanda pažada, kad renginyje bus geras ne tik turinys, bet ir forma, kurią užpildys šokių studijos Intrus šokėjai bei Jotvilas Švirinas. Vakaro vinimi taps grupės „ROYCE“ narių Ilja Gun ir Karolio Žioltikovo akustinis pasirodymas, o vakarėlį pratęsime gaudydami Endrio DJ muzikos bangas”, – rašoma pranešime.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Unikalias idėjas Klaipėdoje įgyvendinę verslininkai įsitikinę miesto potencialu

Dar neišnaudotos galimybės, šilta gyventojų reakcija ir unikalios prieigos prie vandens – tokius Klaipėdos miesto privalumus vardina verslininkai, pasirinkę čia ...
2023-08-30
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Madų savaitė atidaryta jaunųjų dizainerių eksperimentais ir tapybos paroda

Trečiadienio vakarą „Hofo“ erdvėse „Fashion week Klaipėda“ atidarė trys jaunųjų dizainerių komandos su savo mados kolekcijomis, o Kultūros fabrike pristatyta ...
2023-08-03
Skaityti daugiau

Verslas

„Klaipėdos energijos“ miau muzika ir Santa Barbara

Klaipėdos miesto savivaldybės valdoma AB „Klaipėdos energija” šią vasarą pramogavo iš peties: plaukiojo burlaiviais, į Jūros šventės eiseną darbuotojus viliojo ...
2023-08-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This